30/12 - 2012

Ojoj, redan nyår och snart ett helt nytt år. Detta år ha varit både bra och dåligt som alla andra år men jag tror nästan detta år ha varit bäst hittills! Fått jobb och inte vilket som helst utan ett drömjobb, Rocky ha visat sig vara en stjärna i ringen både i Sverige och i England som är heelerns hemland, nytt tillskott i familjen - Bamse, renoveringarna ha börja gå snabbare framåt, nya planer för renoveringar osv osv. Nemen detta år ha varit bra tycker jag :).
 
Julen ha varit bra också, fina julisar och fint sällskap, kan icket klaga!
 
Årets sista timmar kommer att spenderas hos Emma och Martin och hoppas de avslutas på ett bra sätt! :) Om inte annat, bättre än förra året x) ;). Men nu ska jag dra mig mot duschen tror jag och be Micke hjälpa mig med vilken klännning jag ska ha. Ha en hel garderob med kläder + en fylld byrå men ha ändå inget att ha på mig - en klassiker för många tjejer tror jag! Men Micke brukar va en bra hjälpreda till sånna här fall! :* <3
 
Hääj dåå!
 
Ni ha säkert sätt dessa bilder 100 ggr men en snabb bild resume av året. Självklart har mer hänt men orkar inte leta reda på bilder och lägga in osvosv så detta får duga :).
 
Världens bästa jobb och Klotet får representera den
bilden!
 
Bilden talar för sig själv ;)
 
Bamsebamsestor! BIR valp 2 dagar i rad på Högbo.
 
Före
 
Efter
 
Andra tatton
 
Den förskräckliga trappan, före
 
En aning bättre, efter
 
Ett akutenbesök, njursten
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo