29/1 - 2015

Ha nyss gjort ett storkok - fiskgryta Williams favvo :). Medans den samt potatisen som är till ska svalna lite så tar jag en kopp kaffe och ett 11515 (PLUnr men läs wienerbröd ;)) och ba njuter en gnutta innan nästa storkok ska göras, som jag tror kommer bli köttfärssås och pasta! :)
 
Hääj dåå!

28/1 - 2015

Hallå! De va ett tag sen nu tänkte kika in och ge er lite uppdatering.
 
Efter alla timmar på Ica i December så fick jag en fin lön och de firades/unnades med att shoppa kläder till Wille, shoppaholicen inom mig levde livet på barnbutiken Minimi här i vännäs. Alltidl ika kul att va in där! Nu ha han kläder fram tills han är 2 år :D. Behövs kanske nå enstaka saker men de är ju helt okej ändå. Ha även hunnit bli ett år äldre och vad mer ha hänt? Ja, jag jobbar och sliter samtidigt som jag är mammaledig och tar hand om odjursrisen till hundar på dagarna, precis som vanligt med andra ord! :)
 
Och sovrummet är typ klart! Ba en dörrkarm och dörr som ska dit. Dom är beställda och vi väntar spänt på att de ska dyka upp här hemma så de kan sättas dit :). Aah juste nån listjävel ska också upp så då den är uppe flyttar vi in! Och sen äre bara den megastora garderoben som ska beställas och sättas in, men den få vänta ett ett tag till då byråerna faktiskt funkar ett tag till. Dom ha ju gjort de sen vi flyttade hit och de är ju snart 5 år sen :). Sen ha "stor hallen" fått sig nytt golv också, likadant som i sovrummet. Planen är hela huset förutom köket ska få likadant golv, precis som de är nu men vi byter ut de gamla och sätter in nytt :). Och slutligen håller trappen på att få sig ett lyft, om jag kommer ihåg så kommer de bild sen då de är klat!
 
Jobb ikväll, min 7:e dag i rad, hehe! Men de gillas big time. Sen är jag ledig en dag (torsdag) sen äre jobba fre och lördag igen! :D
 
Hääj dåå!
 
Bamsingen! <3
 
 
 
 
 
 

5/1 - 2015

BVC-möte idag med bääzen och han ha nu passerat 10kg klubben! Jag fick snällt sitta kvar ute i väntrummet medans Micke va med in i rummet och gjorde alla märningar osv, pappasamtal idag som sagt! :) 

Vet inte om jag ha sagt de men iaf så ha William börja krypa! He går fort också.

Hääj dåå!

4/1 - 2015

Nytt år nya möjligheter! Nemen nyårn började först på jobbet och jobba några timmar och kvällen spenderades inne i stan med min minifamilj, Lotta, Ida, Anders, Ida, Clara och Thomas! :) Åt god middag med efterrätt och uppesittarkväll med bingolotto. Ingen av oss vann nått så de va lite snålt av bingolotto må jag tycka men aah för den här gången! William sov genom alla fyrverkerier (hörselskydd på, sånna där illgröna, råbra!) så de va ju skönt! Dock ville han inte sova tidigare under kvällen så han gick på övertid bra nog länge, kanske därför han sov så gott under allt pangande..? ;D
 
Efternyårs firande med lite sömn så brakade min förkylning ut på riktigt så feber och snorig och hostig fick jag snällt ringa och sjukanmäla mig då jag skulle jobba den 2:a. Som även är min första sjukdag som arbetare..! Men nu är jag frisk igen och taggar jobb imorgon kväll :).
 
Annars hemma så donar vi på lite smått :). Vårat nya sovrum (gamla gästrummet nere) ha börja ta form! Vi sa att de skulle få ta den tid de tar men nu under jul och nyår ha de ba smällt till och nu äre bara fondväggen som saknas som är beställd så den är på väg samt innertak och lister, sen flyttar vi in! :D Och så småningom så ska de en mega stor garderob in också :).
 
Och lite random, jag fyller om om 20 dagar. Jag fyllde ju nyss år och hade William i magen. Vart tar tiden vägen?! Och Sen ha ju världens sötaste bäzz hunnit fylla 10 månader också.
 
Hääj dåå!
 
 

RSS 2.0