4/1 - 2015

Nytt år nya möjligheter! Nemen nyårn började först på jobbet och jobba några timmar och kvällen spenderades inne i stan med min minifamilj, Lotta, Ida, Anders, Ida, Clara och Thomas! :) Åt god middag med efterrätt och uppesittarkväll med bingolotto. Ingen av oss vann nått så de va lite snålt av bingolotto må jag tycka men aah för den här gången! William sov genom alla fyrverkerier (hörselskydd på, sånna där illgröna, råbra!) så de va ju skönt! Dock ville han inte sova tidigare under kvällen så han gick på övertid bra nog länge, kanske därför han sov så gott under allt pangande..? ;D
 
Efternyårs firande med lite sömn så brakade min förkylning ut på riktigt så feber och snorig och hostig fick jag snällt ringa och sjukanmäla mig då jag skulle jobba den 2:a. Som även är min första sjukdag som arbetare..! Men nu är jag frisk igen och taggar jobb imorgon kväll :).
 
Annars hemma så donar vi på lite smått :). Vårat nya sovrum (gamla gästrummet nere) ha börja ta form! Vi sa att de skulle få ta den tid de tar men nu under jul och nyår ha de ba smällt till och nu äre bara fondväggen som saknas som är beställd så den är på väg samt innertak och lister, sen flyttar vi in! :D Och så småningom så ska de en mega stor garderob in också :).
 
Och lite random, jag fyller om om 20 dagar. Jag fyllde ju nyss år och hade William i magen. Vart tar tiden vägen?! Och Sen ha ju världens sötaste bäzz hunnit fylla 10 månader också.
 
Hääj dåå!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo