30/6 - 2014

Sist vi hördes av va ju efter vännäsutställning och vad ha hänt sen dess? Ja ska jag va ärlig ha jag inge minne av att de ha hänt nå mer speciellt än vanligt tro jag. Eller aaah de kanske de ha ändå. Jag ha gått lös med färg och pensel så nu är matbordet i vardagsrummet vitt (bara lack som ska på sen är de klart) och hallens trappa är också vit! Iaf på gång på att bli vit. Mkt trevligt och fint om jag få skryta lite. Sen håller vi på att planera dop för William också. Och mitt skatbo till hår ha fått sig en annan färg, kopparröd! Så lite ha väl hänt ändå! Sen ha Micke semester nu i 5 veckor så mkt skoj ska vi allt hitta på! Samt slutföra lite renoveringar.
 
Gällivareutställningen va ju nu i helgen och de gick ba fint! Vi tog och packa in oss i bilen och åkte i godan ro till Luleå på fredagen och sov en natt där på hotell och de va mysit värre! Gjorde inte så mkt mer än att checka in, tog en snabbrunda i en galleri där och sen käkade vi nog den godaste hamburgaren jag någonsin ha ätit på resturangen på hotellt. Ne den va för jävla god asså. Tidigt på lördagmorgonen checka vi ut och fick en liten frukostpåse med oss och for vidare mot Gällivare. 9 hundar samanlagt anmälda. Vi vann klassen med excellent och ck, i bästa hane så slog pjuklarven Rambo oss och tog både cert och cacib och sen till och med BIR! Super skoj! Så vi fick "nöja oss" med reserv cacib. Men inte är vi bitter för de! Man kan ju inte vinna alla gånger ;). Domaren tyckte iaf mkt om Bamse men fördrog Rambo helt enkelt :). Grattis Emma och Martin! Bilder därifrån kommer kanske lite senare, då jag ha snott några av Jessika, hehe.
 
Men hemresan va inge rolig. Vi sträckkörde och de tyckte inte William om. Men så äre att ha barn, man ha de inte lätt alla gånger. Men nästa gång de blir långresa så blire ett stopp på väg hem också! 
 
Precis innan jag började skriva på detta inlägg så anmälde jag Bamsingen till Östersund, hihi! Hoppas på en repris från förra året ;).
 
Hääj dåå!

Vännäsutställningen

Hade ju som typ lovat en bild sen vännäsutställning, här kommer en iaf!
 
Fina fina Bamseman <3

16/6 - 2014

Va ju utställning för herr Bamse igår här i Vännäs och de gick super! Vann klassen med excellent och direkt efter de vidare till bästa hane direkt och fortsatte i samma spår där och blev bästa hane med CK, sen avslutade vi dagen med att bli BIM! :D Vad ska de bli med denna gosse egentligen? Tre utställningar i år än sålänge och blivit BIM två ggr och BIR en gång. Inte så illa pinkat må jag säga. Ne nu taggar vi om till Gällivare som är nästa! Kan ju tillägga att William sov från stunden vi la ner han i vagnen tills vi gick hem för dagen, det vill säga han drömde sött i över 3h.
 
Får ju inte glömma och gratta er andra som de gick bra för! Grattis! 
 
Bjuder kanske på nå bilder sen då jag ha stulit av Emma och Martin, hehe.
 
Hääj dåå!

13/6

Nemen gud vad är det här, 3:e inlägget för idag?! Ha glömt att säga att de är ju utsällning i helgen. På hemmaplan - vännäs! Skönt med att va på hemmaplan kan jag säga. På söndag springer jag och Bamse och visar upp oss, spännande!
 
Hääj dåå!
 
 
 

13/6 - 2014

Hemma igen efter en dag med mor! Mottagningen av fodret gick ba fint iaf, massa mat till fyrbenta barnen :D. Hand och fotavtryckstavlan va jättefin! Ska bara fundera vart man ska hänga den :). For på lite äventyr innan vi begav oss ner på stan. Åhlensbesöket sluta med ugglesängkläder (hehe) till mig och Micke medans William fick en body, en kofta och ett par jeans :). Allt det där för strax över 500 kr. Jag <3 rea. Hade gått på 1055 kr annars så de va värsta kapen ju! Dock funka inte rabattkupongera då de va reasaker.. Men de blev ju billigt hur som, men ändå. Gav en kupong till mamma och hon fynda en bok och jag tog den andra och köpte en parfym bara för att använda upp dom innan dom gick ut ;D. Inte alls shopaholic, neeeeeedååååååå.
 
Hääj dåå!
 
 
 

13/6 - 2014

Min söta lilla bäbis börja bli stor. De är ju givetvis bra! Men man vill samtidigt ha kvar dom i bebis storlek på nå vis. Aah det här med att förklara är jag dålig på. Nemen storlek 56 börja bli lite litet, grenen börjar bli nalta trång och armarna börja bli lite korta. Fast iofs de skiljer plagg till plagg och märke, precis som för oss vuxna. Men ändå. Min bebis börja bli stor! Tur jag ha bunkrat upp nästa storlek (62) och sen håller jag på att samla på mig lite smått storleken större än den :). Bra att ha om han får för sig att växa ännu mer ;).

Idag blire och se vad Åhlens ha att erbjuda! Älskar rabattkuponger! Samt hämta hand och fotavtrycket som vi gjorde för ett tag sig om ni minns? Blev klart igår :). Hade trott de skulle ta några dagar men de tog visst 2 månader, hehe. Spännande och se hur mkt fötterna och hönderna ha vuxit från då han va 18 dagar till idag då han är 3 månader och 12 dagar ;D.

Men nu blire tv-tittande och släppa ut hundarna i hundgårn. Sen vänta på foderleverans, 200kg torrfoder till doggsen kommer! Mat i ett halvår typ, inte illa.

Hääj dåå!




7/6 - 2014

Åååh man vakna ju av de ljuvligaste man kan vakna till. Vid 7 ville lilleman ha mat och de fick han, jag slumra till och vakna igen då han va klar och la över han till sin egna säng igen. Vid 9 hör jag hur nån börja prata, inte mat prat utan bara prata med sängmobilens fiskar. Åååh de va så mysit att vakna till! Försökte därefter sova lite till (då han liks va på bra humör) men de gick som inte, låg bara och lyssna på hur han gorma och hade sig i en halv timme till :*. Sen klev vi upp och han verka då inte bitter för de! Ligger nu i gymmet och pratar med hängdjuren där.
 
Igår for jag in till stan för att köpa en byrå via blocket till lilleman. For in lite tidigare och köpte lite grejer åt Micke till carportbygget (då jag liks va in till stan) och väl på byggmax får jag ett mejl av kvinnan jag skulle köpa byrån av ( en halvtimme innan bestämd tid) att hon ångra sig, ville inte sälja längre. What to mer än att gilla läget och tycka de va lite väk "sent" att komma på de, aja. Ringde Micke och sa de, vi kom på den brilljanta idén att jag kunde åka till jysk istället och kolla på en byrå! Älska skatteåterbäringen. Men först en mellanlandning hos mor. Berättade för mamma och hon tyckte också de va lite sent på kommet. Men utbrister sen att jag fick köpa hennes byrå för en billig slant istället! Man tackar! En hunka, inte illa. Sparade då 300kr att köpa mammas än den från tanten som ångra sig (Y). Vi for iaf till jysk och kika och jag passade på att utöka min ugglesamling med två prydnadskuddar :D. Höll på att bli ugglesängkläder och en ugglehandduk till lilleman också men då kom snåltarmen fram, hehe. Sen for vi runt på Ersboda och William charma minst en på vardera ställe vi va på, sötnöt!
 
Väl hemma igen kom de en som ville kika på en säkerhetsväst jag ha på blocket och hon köpte den, 100kr in där. Då blev byrån helt plötsligt gratis kan man säga ;). Plusminusnoll liksom!
 
Ne nu få de va färsigskrivet.
 
Hääj dåå!
 
 

4/6 - 2014

När man just hade börja vänja sig med barnvagnschassit (nederdel) vi fick låna som drog snett, knakade, va allmänt tungt och lite svårt att fälla ihop så fick vi äntligen tillbaka vårat igår! :D Fyfan så skönt säger jag bara, går som en dans! Bara handlingen idag gick dubbelt så fort, typ. Ne gud så skönt att ha tillbaka vårat asså.
 
Från ett ämne till ett annat, fast rödatråden med barnvagn fortsätter. Jag minns då Alfred kom till världen och syrran skaffade en barnvagnsskylt till han så tänkte jag att jag ville också införskaffa en sån då jag få barn. Ni vet en sån där skylt som ser ut som en bil registreringsskylt? Efter lite googlande så hitta jag en sida som jag gilla och pysslade ihop en åt Willebille! :D Inom 10 dagar ska vi ha den i brevlådan :D. Hihihihihih.
 
Hääj dåå!
 

2/6 - 2014

Ojoj vi är redan inne i junimånad! Tiden går fort må jag säga! Igår blev våran lilla prins 3 månader. Vilket betyder att han ska på 3-månaders kontroll på BVC och få sin första vaccination. Och den va idag och gud vad han skrek, stackars liten! <3 Annars så va vägningen och mätningen kanon bra och han nu är han en 6,5 kg klump. Och jag står stilla i viktminskningen, står på samma som sist (för en månad sen), så de är väl bra? Eller ja jag hade gärna velat ha blivit lite lättare men jag tror magomfånget kanske ha blivit lite mindre iaf :). Men annars tyckte Anna att han fortfarande va en nöjd och glad kille, hihi. Hon tycket även att han ha vuxit så bra så nästa kontroll blir vid 5,5 månaders ålder och även då kommer de bli stick i låret, åååh stackarn. Men även en läkarundersökning.
 
Ja vad ha hänt sen sist? Inte så mkt mer än dom vanliga sysslorna. Äta, sova, mata barn, promenad med hundarna, städa, tvätta diska. Utsökat min allmäna ugglesamlig i form av halsband, armband, tvålpump och krokar, hehe. En och annan kaffekopp ha slinkit ner också, både här hemma hos oss och borta. Kylen gick sönder förra veckan så de blev att införskaffa sig en ny. Blev då både en ny fullstor kyl och frys istället för en kombinerad som vi hade tidigare, super! Micke ha varit på en årliga Tallinresan också.  
 
Och idag ha jag varit på äventyr med min mor! Hon följde även med på BVC :). Både lunch och kaffe (Y).
 
Bäst att jag tar hand om min smått gnälliga bäbis, tror febern från vaccinet börja komma smygandes.. Hare bra tills nästa gång! 
 
Häjj dåå!
 
 

RSS 2.0