7/6 - 2014

Åååh man vakna ju av de ljuvligaste man kan vakna till. Vid 7 ville lilleman ha mat och de fick han, jag slumra till och vakna igen då han va klar och la över han till sin egna säng igen. Vid 9 hör jag hur nån börja prata, inte mat prat utan bara prata med sängmobilens fiskar. Åååh de va så mysit att vakna till! Försökte därefter sova lite till (då han liks va på bra humör) men de gick som inte, låg bara och lyssna på hur han gorma och hade sig i en halv timme till :*. Sen klev vi upp och han verka då inte bitter för de! Ligger nu i gymmet och pratar med hängdjuren där.
 
Igår for jag in till stan för att köpa en byrå via blocket till lilleman. For in lite tidigare och köpte lite grejer åt Micke till carportbygget (då jag liks va in till stan) och väl på byggmax får jag ett mejl av kvinnan jag skulle köpa byrån av ( en halvtimme innan bestämd tid) att hon ångra sig, ville inte sälja längre. What to mer än att gilla läget och tycka de va lite väk "sent" att komma på de, aja. Ringde Micke och sa de, vi kom på den brilljanta idén att jag kunde åka till jysk istället och kolla på en byrå! Älska skatteåterbäringen. Men först en mellanlandning hos mor. Berättade för mamma och hon tyckte också de va lite sent på kommet. Men utbrister sen att jag fick köpa hennes byrå för en billig slant istället! Man tackar! En hunka, inte illa. Sparade då 300kr att köpa mammas än den från tanten som ångra sig (Y). Vi for iaf till jysk och kika och jag passade på att utöka min ugglesamling med två prydnadskuddar :D. Höll på att bli ugglesängkläder och en ugglehandduk till lilleman också men då kom snåltarmen fram, hehe. Sen for vi runt på Ersboda och William charma minst en på vardera ställe vi va på, sötnöt!
 
Väl hemma igen kom de en som ville kika på en säkerhetsväst jag ha på blocket och hon köpte den, 100kr in där. Då blev byrån helt plötsligt gratis kan man säga ;). Plusminusnoll liksom!
 
Ne nu få de va färsigskrivet.
 
Hääj dåå!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo