26/8 - 2014

Jajuste igår då jag, Wille och Bamse tog en kvällprommis, inte så långt från oss så såg jag en katt som va väääääääldigt likt Miisen! Är 90 % på att de va hon asså. De är mer än 2år sen hon rymde nu men de känns kul att få se att hon lever vart fall :). Jag vill iaf tro att de va hon, de va jäkligt likt om inte annat <3... Kunde som inte låta bli och ringa Micke och berätta att jag hade sett en kisse som troligtviss va Miise, och även han verka glad att hon verka leva och må bra :).
 
Hääj dåå!

26/8 - 2014

Ska försöka återskapa inlägget jag skrev igår.
 
En liten update angående Williams flytt in till sitt rum. Gröt till kvällsmål och amma till godnatt fika (efter gröten och blöj och pyjamasbyte) verka funka fint! Vaknade igår morse av att han låg och prata med sängmobilens fiskar strax före 5 så klev upp ammade en stund och han somnade om och jag la ner han i sin säng och jag pallrade mig tillbaka till min och somnade om. Vaknade halv 8 av att han pratade med firrarna igen, lägligt till min väckarklocka. Så då klev vi upp och gjorde morgon! Och imorse vakna han vid 4, så då gjorde vi samma prucedur igen. Som sagt de verka funka fint!
 
Är som taggad på nästa månad då de kommer hända mkt! Först ska Bamse få make some love och förhoppningsvis bli pappa lite senare i höst, tvådagars utställning i Gimo, Williams höfter ska röntgas, fara och hälsa på ute i Innergård för lite prat och fika och givetvis klappa och sniffa på nå hästar, hoppas Klotet står kvar för då ska jag passa på att pussa lite extra på henne, sen hade jag tänkt införskaffa en tripptrapp stol och en bygel till William och en hylla till hans rum och sist men inte minst blire gaddning! Som sagt nästa månad är full av saker, but i like it!
 
Nu ska jag ta och busa och pussa på min underbara söta son.
 
Hääj dåå!
 
 

25/8 - 2014

Jag ogillar att blogga via appen på mobilen då de ofta bajsar sig så brukar göra se via datorn istället, men skulle göra ett undantag nu tänkte jag för de va länge sen och jag ha uppdaterat appen x-antal ggr sen sist. Skrev ett rätt långt och när jag skulle publicera de hängde sig allt och appen stängdes ner och då jag logga loggade in igen så va allt jag skrivit borta, mooorrr... Är ju som sagt inte första gången de händer.. Så jävla less, aja få skriva om de imorgon fast PÅ DATORN. Och hädan efter.

Hääj dåå!

-



22/8 - 2014

Det där med att sova i eget rum för William, ja de gick ju bra men då han vakna varannan timme gav jag upp så då fick han sova inne hos oss igen, i sin egna säng. Men vi ska testa igen inatt men då blir de gröt till kvällsfika och därefter kvällsammning :). Ska se om de hjälper en natthungrig bäbis.
 
Då jag klev upp i morse sa jag åt mig själv att jag skulle ta en tupplur samtidigt som William då han sover lunch. Men nu är man ju pigg som en pelikan och funderar på att storstäda huset. Eller ska man ta och läsa lite med en tekopp som sällskap?
 
Hääj dåå!
 

21/8 - 2014

Haha det där med att de va färdig shoppat, kommer till de sen.. Men från och med NU äre de. Nu blire att spara sakta men säkert till en eller två tatueringingar! Vill iaf ha den ena gjord så fort som möjligt egentligen, medans den andra ska jag fundera lite mer på. Men jag önskar mig själv lycka till med att spara, är som ni kanske ha listat ut ganska dålig på x).

Dagen i ära ha varit fullspäckad med ett tredje besök till stan denna vecka. Denna gång vare lunch och fika med Ida, Maria, Viktoria (hälften av dom vi gravidfikade med på mekka i vintras) och våra avkommor. Men iaf vare jätte trevligt att träffas och se knoddisarna :). Sen drog jag och Ida på Bobbys loppis och givetvis fynda jag lite grejer som jag inte kunde låta bli.. Men mkt för pengarna iaf! Och ja de va några ugglegrejer till William.. ;) Kan ju tillägga att de är min nya favvo loppis! 

Spännande, vi ska testa och se om Wille kan/vill sova i sitt rum inatt. Vore inte helt fel om de fungerar :). Håll gärna en tumme eller två att de funkar.

Hääj dåå!

20/8 - 2014

Gud så skönt de va att gå en långpromenad efter frukosten idag! Brukar ju göra de i vanliga fall men både mån-tis ha jag inte hunnit ta några jätte långa rundor då de ha varit fullspäckade dagar från uppstigning till nattinatti :). Men även de är skoj, få komma ut från vännäs ibland. Annars ha dagen flytit på ganska bra ändå tyck jag. Lite gnällig son men de är nog vaccinationens "fel". Ha iaf hunnit med en sak på to do listan (bättre än inget) medans han sov och de va att byta gardiner i trappen, riktigt nöjd! Bytte från panelgardiner till en kappa som jag köpte för nån vecka sen :). Att jag inte ha tänkt på att byta till kappa tidigare.. Är som gjort för de. Aja bättre sent än aldrig! ;D
 
Sen ha vi hämtat ut paketet jag beställde häromdan, och den innehöll: en gossedjursgris (för den som inte listade ut beskrivningen i tidigare inlägg) och en tråd/snöre på 3 meter med massa vimplar på. Hade tänkt ha den som dekoration i Willes rum :). Dock va vimplarna lite mindre än vad jag hade föreställt mig men för 19 kr så äre ingen big deal! Och grisen va precis som jag hade tänkt mig. Ha varit kär i den jätte länge och än sålänge verka den gå hem hos Wille :). Om han gilla den hade jag tänkt köpa den stora varianten då den ha kommit in i lager igen och ge i julkapp till honom :). Ha den som vaktgris i sängen hans, perfa!
 
Hääj dåå!
 
      Hur söt är den inte?!?!?!?
 

19/8 - 2014

Äntligen vare dags för föräldraträffarna igen! Första träffen efter semesteruppehållet va igår och sist vi sågs va i maj så hade sett fram emot att träffa alla igen! :) Men de va bara vi och ett par till, haha. Men de va trevligt de med givetvis :). Hoppas fler kommer nästa gång. Jag och Wille va hos mamma ett tag innan de började, trevligt att tigga mat och kaffe av henne (Y).
 
Tidig morgon idag då de BVC för lilleman. Vaccination, läkarundersökning och dom vanliga mäta och väga. Sist vi va där va han 3 månader så de va också ett tag sen. Sprutorna gick fin fint till och med bättre än sist! Och måtten va fina, han följer kruvan fint! Jag passade på att väga mig själv också och jag står stilla på samma som sist. Men man måste få ha lite semester också? Nu ha jag ju fått skorna så nu blire andra bullar som sagt och dom sista kilorna ska bort :). Efter att Wille va klar så slog vi ihjäl lite tid och gick en sväng på stan. Lindex, skohuset och Mias lustgård fick sälja lite grejer till mig. Men nu äre färdig shoppat för mig! Plånboken är inte fet längre.. Men tur de inte är allt för länge kvar innan man få pengar igen ;D. Hehe, nemen nu äre färdig shoppat faktiskt. Får se hur länge de varar.. ^^
 
Hääj dåå!
 
 
 

18/8 - 2014

Och nu råka den ulliga och gulliga rosa saken till Wille dyka ner i kundkorgen och är nu hemklickad, opsi! :D Vad vare jag sa, hhihi. Samt en till liten grej råka följa med också för lite och ingenting. Allt under 300 kr inklusive frakt, så de va inte så farligt ändå. Detta lilla paket borde va här hemma på några dagar! :D Hoppas min sambo inte dödar mig för detta.. :P Men nu äre färdig roat för många månader framåt!
 
Hääj dåå!
 

14/8 - 2014

Bäbisen sover sen ca 1h tillbaka och jag sitter med en kopp kaffe och en bok och bara tare lugnt. Känns perfekt! Att inte ha nå "måsten" att göra för en gång skull.
 
Varför ha jag inte tagit tag i läsningen fören nu?
 
Hääj dåå!

14/8 - 2014

Tog en långpromenad igår med alla karlar som va hemma (Wille i barnvagn och dom två fyrbenta busfröna) tillsammans men med ett par nötta fejkcrocs va ingen hitt kan jag säga.. Idag känns det som om kroppen ha blivit överkörd av en ångvält. Är huvet dumt får kroppen lida.
 
Jajuste igår eftermiddag kom paketet! :D Som ett barn på julafton gick jag och Wille till ica och hämta ut de och lika barnasinnad då vi kom hem öppna (läs slet) jag de för att känna och klämma och sen prova allt. Hade tur att allt passa! Älska då de bli så. Som ni minns så vare inte bara skor till oss båda som klickades hem, utan de blev visst, två par byxor, en t-shirt, en långärmad och en jacka to me. Micke fick utöver skorna, en långärmad och en t-shirt och han verka då nöjd! (Y) :) Nu ha vi nog med nytt i garderoben för ett tag framöver! Men efter en ganska stor garderobrensning så äre nästan ett krav på att få in lite nytt? ;D
 
Efter att vi/jag ha sett tv klart blire en lång promenad med dom nya skorna som förövrigt satt perfa och är som en dröm att ha på sig och de lilla jag ha hunnit gå i är dom super! Mina gamla som va ingådda och sköna som jag tyckte tidigare är inte sköna längre, haha! Men nu jäklar ska mjukismagen väck sakta men säkert.
 
Hääj dåå!
 
 
 
 

11/8 - 2014

Ha unnat mig/oss alla i lilla familjen både förra månaden (iofs i slutet av månaden) och igår då, så egentligen räcker de med sånna unnanden för några månader framåt. Men då kommer vi till ett problem, jag ha hittat ännu en sak som jag vill köpa.. Visserligen äre ingen större summa (under trehundringen) för denna sak till William. Hmm tåls att fundera på! Även om jag vet att den kommer att vara i min/ Williams ägor inom en snar framtid så låter de iaf bättre om man säger så! ;)

Aah juste, vad de är för sak får ni veta sen om ni ha tur, mohahaha! Varför kan man undra? Bara för att jag kan! Eller jag kan bju på denna beskrivning: Den är rosa, mjuk och har form som ett djur.

Hääj dåå!

11/8 - 2014

Igår kikade jag runt på hemsidor för att kolla efter ett par nya tränings/promenadskor. Mina reebok easytone ha gjort sitt då ena "bollen" på vänstra skon blir platt då man går pga ett slitagehål. Ha tyckt om dom väldigt mkt och är väldigt nöjd över dom så letade efter ett par likadana, men då hamnade jag i den ljuvliga (inte) djungeln då de finns olika modeller av easytone.. Och självklart kommer jag inte ihåg vad mina är för några.. Men efter många om och men hitta jag ett par som jag fasna för, dock inte samma modell som dom gamla men same shit diffrent name! Micke behövde också ett par nya träningsskor så tänkte att han få ett par av mig då jag liks är igång och hitta ett par som jag tyckte va fina och la i varukorgen. Men kom på sen att han kan ju faktiskt få välja själv vilka han vill ha!
 
Men självklart räckte de inte med nya skor åt oss utan jag klickade i en massa annat också - hatar då de händer.. Eller?! ;) Eller massor va väl att ta i kanske men ett par extra grejer råkade hamna i varukorgen. Frågade min personliga revisor som är min sambo, pappan till min son och blivande man och han sa att de va "okej" att klicka hem de också innan jag gjorde beställningen :). Så inom några dagar så ha jag ett nytt paket att hämta ut :D. Är sååååå nyfiken om allt passar. Efter att jag ha fått hem mina skor blire skärpning på motioneringen! Den finna nu men den är inte i lika stor utsträckning som innan semestern och innan skorna gick sönder.   
 
Hääj dåå!

8/8 - 2014

 
Han är bra nog stilig våran Bamsenallebjörn! <3
 
 

 
Och röra sig kan han också!
 

4/8 - 2014

Idag började Micke att jobb, vilket innebär att jag, Wille och hundarna blir ensama igen på dagarna :(. Men den som vet var vår brevlåda bor får gärna kika förbi på nån kaffe eller så! Kankse till och med har nå fikabröd i form av bullar och kakor till. Hör bara av er innan utifall att nån vill kika förbi så vi inte är ute och börnar med rolls roycen :). Fast å andra sidan äre lite skönt att han ha börja jobba igen för då återgår vi till rutinerna och man vet vad som ska komma skall. Me like rutiner ganska jätte hårt. Samt att tvätten, städandet och disken får tillbaka sitt system igen vilket ha varit lite galet under dessa 5 veckor. Men de är som skönt att ha få komma ifrån den gamla vardagen ibland också! :) Få ju inte glömma att motioneringen kommer ju också att trappas upp och bli till vad den va innan semestern då även den ha legat på latsidan. Muskler mår ju också bra av att få vila lite och de är ju bara semester en gång per år ;D. Även om inte jag ha semester så som Micke, så äre ju ändå som så. Ja ni kanske fattar vad jag försöker säga!
 
Utställningen för Bammen gick ändå bra (han skötte sig snyggt orkade röra på sig trots värmen) men de kunde givetvis ha gått bättre. Vann klassen med excellent och ck (den enda championhanen) och sen slutade som 4:e bästa hane. Förstår den som vann att den vann då den va fin för dagen (de va ju givetvis Bamse också) men dom andra två som va före oss, vafan?! Den som vann, stor, ganska grov och fluffig, 2:an va lite liten och inte så fluffig, 3:an va hög på benen, nätt i kroppen och inge fluff och vi på 4:e plats stor, grov och fluffig. Finns ju ingen "röd tråd" i placeringarna. Jag är inte bitter för resultatet utan jag är bitter för jag förstår inte hur domaren tänkte riktigt. Finfin kritik också, men men de är ba att le och vinka. Bamse va ändå den snyggaste av dom alla enligt oss i sällskapet. De braiga med de resultatet va att man slapp vänta på finalerna, hehe ;). Nu taggar vi om till i september och så hoppas vi på mer päls på han!
 
Hääj dåå!
 
 

1/8 - 2014

Tänk att idag, eller rättare sagt ikväll äre 5 månader sedan han pallrade sig
ut och tog sina första andetag utanför magen. Grattis på 5 månaders dagen
älskade barn <3. Denna dikt hade vi på hans dop, uppläst av Lotta!
 
En son
 
Från livets första steg
han testar vad han får.
Han skrapar sina knän
och torkar bort en tår.
 
Men barkbåten han gjort
förs ut på öppet hav
när sonen ska bli man
och möts nya krav.
 
Hans pojkrum blir nu tomt.
För söner är ett lån.
Och ständig närkontakt
byts ut mot telefon.
 
Men trots att åren går
och han blir stora karln
förblir han alltid son
och älskad som ett barn.
 
 
 

RSS 2.0