14/8 - 2014

Tog en långpromenad igår med alla karlar som va hemma (Wille i barnvagn och dom två fyrbenta busfröna) tillsammans men med ett par nötta fejkcrocs va ingen hitt kan jag säga.. Idag känns det som om kroppen ha blivit överkörd av en ångvält. Är huvet dumt får kroppen lida.
 
Jajuste igår eftermiddag kom paketet! :D Som ett barn på julafton gick jag och Wille till ica och hämta ut de och lika barnasinnad då vi kom hem öppna (läs slet) jag de för att känna och klämma och sen prova allt. Hade tur att allt passa! Älska då de bli så. Som ni minns så vare inte bara skor till oss båda som klickades hem, utan de blev visst, två par byxor, en t-shirt, en långärmad och en jacka to me. Micke fick utöver skorna, en långärmad och en t-shirt och han verka då nöjd! (Y) :) Nu ha vi nog med nytt i garderoben för ett tag framöver! Men efter en ganska stor garderobrensning så äre nästan ett krav på att få in lite nytt? ;D
 
Efter att vi/jag ha sett tv klart blire en lång promenad med dom nya skorna som förövrigt satt perfa och är som en dröm att ha på sig och de lilla jag ha hunnit gå i är dom super! Mina gamla som va ingådda och sköna som jag tyckte tidigare är inte sköna längre, haha! Men nu jäklar ska mjukismagen väck sakta men säkert.
 
Hääj dåå!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo