30/1 - 2016

Fredagsmyset för mig själv igår blev mys i sängen med F istället, med en stor skål med chirra och dirra. Dock såg vi/jag en väldig dålig film på Netflix istället för Hungergames. Varför vet jag inte men så blev de iaf. La över Filip i sin säng efter att filmen va slut och sen knoppade jag. Rätt skönt! 
 
Idag blev de en sväng in till stan och inhandla nå korgar till hallen. Så det blir ordning och reda på våra mössor och vantar. En korg till oss var i familjen som ska sättas upp på väggen, kommer bli toppen! Norpa dom 4 sista på biltema (Y). Sen va tanken att Filip skulle få nå fina bodysar från H&M som han hade spanat in på hemsidan men dom fanns ju givetvis inte i butik. Va på både ersboda och strömpilen. Så de sög ju. Han ha ju fått ett presentkort på H&M av cheferna på Ica, hur snällt är inte de?! Ska in till stan på tisdag för BVC så då blire en sväng ner på stan efteråt för att kika om dom har dom. För galen som man är så äre ju JUST dom bodysarna jag vill/ska ha :P. Får lov att beställa dom annars tro jag! Efter mkt velande med maken så kom vi fram till att vi skulle skita i klädespaketet till William och spara pengarna istället då de är kläder till växahyllan men så blev inte fallet. Jobbig fru han ha asså, stackarn :*. Men jag norpa de i sista sekund så jag må ba gött (Y). Hon som jag motbudade mot måste ha trott att hon skulle få de då hon ledde i typ 3h, men nähedå jag va allt lurig jag!
 
Hooj!
 
 

29/1 - 2016

Började dagen med en sovmorgon, hur härligt som helst! Visserligen med bara 1h längre än vanligt nu när William är ledig från föris, men ändå! Gör mkt för småbarnsföräldrar må jag säga. Den minsta här i huset fortsatte sova ytterligare 1h innan jag va tvungen att väcka han. Morgonen fortsatte med frukost i lugn och ro med W då F fortfarande sov som sagt och sen tog vi alla tre en långpromenad med Bamse. Halv kallt idag så W fick springa lite fritt istället för att åka vagn hela turen så han håller tossatårna lite varma. Han var inte missnöjd över de! Lämnade Bamsingen hemma och vi passade på att dra på Ica och handla de som behövdes inför fredagsmyset ikväll då vi liks va påklädda allihopa! :) 
 
Mannen ska på brädspelskväll hos Matte ikväll så fredagsmyset få jag nöja mig att knapra chips och dricka cola för mig själv. William går och lägger sig kl 7 och Filip brukar läggas vid 9 så yeeaaah im all alone ikväll. Men som sagt, alla chips och cola för mig själv framför Hungergames ikväll på tvn är inte fyskam ändå!
 
Sen måste jag få skryta om mina fynd. Fynda en overall åt Filip på tradera i måndags och den dök upp i brevlådan här i dagarna och Filip diggar den! Han ha hatat att få på sig ytterkläderna, skrikit som en stucken gris men inte nu längre (Y). Och idag ha jag fyndat ett nyckelskåp på vännäsköp och sälj som jag ska hämta senare idag. Den modell jag ha sökt typ 100 år känns det som så de va som taget liksom. Så nu "måste" jag bara ta hem vinsten på ett klädespaket till W på tradera som jag budar på som slutar imorgon också. Då är shopaholicen inom mig nöjd för denna gång. 
 
Hooj!   

25/1 - 2016

Jahapp igår blev man ett år äldre. 24 bast är jag nu. Fick en dammsugare av mannen och barnen som jag hade önskat mig, tack så mkt! <3 Hade annars en lugn dag då jag inte hade nått fika och kommer inte ha nått heller så jag är nöjd! Åt max's chickennuggets (dom som finnsi frysdisken på ica) och pommes till lunch och några glas cola till de så jag va mer än nöjd! Syster + familj och mamma kom kring middagstid och bjöd på middag - sushi. Ha aldrig riktigt varit ett fan av sushi men dessa va helt okej faktiskt! Skulle kunna äta det fler gånger! :)
 
Idag började Micke och jobba igen efter typ en månad hemma, vilket innebär att de är första dan jag är ensam med båda barnen. Och än så länge går de bra ;). Vi ha fått i oss frukost, tagit en promenad med hundarna och nu fått i oss en lunch, och nu sover William gott! Multitasking då jag sövde honom må jag säga, satt och ammade Filip på golvet (då han kom på att han va hungrig dirr efter lunchen va uppäten) medans jag strök William i ansiktet som jag brukar göra då han ska sova och båda barnen var nöjda med de! Lite trixigt men de gick.
 
Imorgon börjar William dagis igen efter typ 1 1/2 månad. Då äre 15h i veckan som gäller :). Kul för han att få va med sina kamrater igen! Så ikväll blire att plocka ihop dagisväskan igen!
 
Nu när W sover ska jag passa på att avnjuta en kopp te och äta några kakor. Bäst att passa på att fika godsaker då han sover, annars få man aldrig behålla de ;).
 
Hooj! 

21/1 - 2016

Hämtade ut H&M paketet igår och den innehöll lite smått och gott till oss alla som sagt :). Micke sa inte så mkt då jag kom hem med paketet, puss på dig älski! :* Nemen paketet va en liten nybliven mamma present från mig till mig själv. De tycker jag man få unna sig ändå! Samt fyller dessutom år på söndag så de va lite födelsedagspresent också ;D. Ja jag vet att jag "skyllde" på William att de va han som hade shoppat trots att de va jag.. Inte så snällt kanske. Men han fick sig en jacka, keps och fleecejacka som han (läs mamman) ville ha så jag ljög inte helt iaf. Micke fick en nybliven pappa tröja som verka gå hem hos honom! Och lilla F fick sig bara en mössa till sin mössamling. Men han ha budat så mkt på tradera till sig själv så han fick nöja sig med de! Därav att W fick lite mer. Ja juste, min garderob för överdelar är påfylld med en tröja, kofta och en hoodtröja. Hoodtröjan som tyvärr följde med till förlossningen/BB vill jag inte se mer så en ersättare till den behövdes. 

Eftersom jag är inne i en superhjälteperiod inriktat på Batman så vare de som va tema på barnens saker, hihi! 

Hooj! 

W kommer va den coolaste 
grabben på föris i vår!
En fleece utan den jävla 
luvan som dom som tillverkar
barnkläder envisas med sätta
dit!  Och ett stort + de va 
Batman också!
W kommer va sommarens 
coolaste grabb! 
Nybliven pappa tröjan.
Snyggare IRL
Den perfekta tröjan för en
uggleälskande brud!



Jag bara äääääälskar sånna 
här koftor utan knappar/dragkedja! 
Utbytningen
Filips fräääna mössa!







18/1 - 2016

Gud vad sugen jag är på att få sticka in näsan i pälsen på en häst och andas in den ljuvliga doften utav just häst. Och bara få va i ett stall och borsta och pyssla om en fyrbent vän nån timme eller två. Skulle nästan kunna göra vad som helst för att få damma fram och klä på sig lite hästkläder, mocka en box, sniffa på lite häst, få pyssla om och sen ta på sadel och träns och skritta en sväng i skogen och ba få va och njuta. 

Nu äre länge sen sist och hästmänniskan inom mig känner de. En gång hästmänniska alltid en hästmänniska, ränderna går aldrig ur.

Hooj! 














16/1 - 2016

Ojoj barnen är farliga på det där med att internetshoppa och buda på saker på tradera..! :P Men tur för dom att de blir liiite grann till mamman och pappan också. Hehe. Nemen Filip är en hejjare på att buda hem muminkläder (han är både en elefant och muminbäbis ;)) åt sig själv på tradera och William är duktig på att klicka hem saker åt sig själv och åt mamman och pappan :). Blir dyrt dethär i längden.. Hehe. Men William slog till på stort idag på HM´s hemsida. Mamman klagar dock inte på att fixa lite nytt i allas garderober men mannen i huset blir mindre glad, så vi håller detta lite hemligt va?.. ;)
 
Hooj!
 
 

14/1 - 2016

Igår gjorde vi fot och handavtryck på Filip hos en kvinna på grubbe :). Fick presentkort av syster + familj :). Det är en sån kul och fin present att få tycker jag! Vi fick ju till William då han va nykläckt :). Han var 18 dagar då vi gjorde på han, så då jag ringde och bokade tid åt Filip såg jag till att de blev på Filips 18-dagarsdag också! Jag gillar ju då de är samma ;). Längtar tills den är färdig!
 
Och idag ha vi varit på lassa med F och ultraljuda hans höfter för en rutinkoll och han är UA! Alltså han har stabila höfter med andra ord (Y). Så skönt asså. Med W fick vi fara på en efterkontroll och röntga då han va 6 månader, skönt att slippa göra de denna gång! :)
 
Nu sova så man orkar upp imorgon och orkar göra nått medans barnen sover. Eller ska man passa på att vila upp sig själv för en gångs skull..?
 
Hooj! 
 

7/1 - 2016

Blev tvärsugen på cheesecake och en kall cola idag, lyckades få Micke lite sugen på cheesecake också efter lite tjat ;). Vi dividerade lite om cafet vi har här i vännäs har de men vi kom framtill att de ha ju nästan alla cafer. Så han for iväg på cafelycktan för att köpa två bitar. Men kom hem med ett bittert ansikte och två vaniljmunkar från ica. Och sen glömde han köpa cola :p. Jag mena då hade jag iaf fått en sak av två jag ville ha ;p. Nemen tydligen hade cafelycktan ba tårtor och pensionärfika.. Men munkarna gick lika bra och blev nersvalda med te. Funka lika bra de! :) Destomer dagen gick blev jag destomer sugen på cheesecake. Micke och William for iväg på en liten pappa och son utflykt så passade jag på att mata Filip och sen klädde vi på oss mängder med kläder och gick till Ica för att inhandla ingredienser till en! Och en cola för den delen! ;) För jag vill för baskimig ha en jävla cheesecake! Slängde ihop den innan middagen och nu är den på kylning i kylen. Taggar tills man kan äta en bit. Drack dock upp colan medans jag bakade.. ;)

Hooj! 

6/1 - 2016

Igår var vi på BVC inskrivning och den vanliga mäta och väga kollen :). Endast 11 dagar gammal igår och en klump på 4550g och 53,5 cm lång. Stor krabat det här!

Jag passade även på att väga mig också. På 11 dagar ha 12kg lämnat kroppen. Resterande kilosar som är kvar kommer att försvinna med tiden och jag har ingen stress med de. Vill kunna fortsätta ge Filip tjock och bra mat.

Nu byta kläder båda barnen och sig själv och fixa till sig i de mån som går innan vi drar på kalasfika hos faster Ida som fyller år idag! 

2/1 - 2016

Imorse blev denna goding en vecka! <3 Huvva vad tiden går fort.. 




1/1 - 2016

Skålandet till de nya året blev inte riktigt som vi hade tänkt oss ^^. Eller allt innan gick ju som planerat, mat och efterrätt hos Ida, Anders och Thomas mkt trevligt! Dock vaknade William vid 10 och vägrade somna om så vi hade en övertrött kille som va galet speedad efter att ha ätit en apelsin. :P Men åter till skålandet. Själva skålningen hade vi tänkt oss göra ute på gården hos dom med sovandes killar inne med (babymonitor ofc) men just då vi skulle börja klä på oss för att pallra oss ut där vid kvart i 12 kommer ju Filip på att han ska äta ^^. Så vi tillbringade firandet inne, ammandes i soffan och skålade och såg massa fyrverkerier från vardagsrumsfönstret men de va ju trevligt de med! :* Tack igen Ida och Anders för igår! Vi for hem rätt direkt efter 12 slaget, eller rättare sagt då Filip hade käkat färdigt. Så idag är man rätt sliten då han ville äta 20824948 ggr i natt. Men storebror sov då från då vi lämnade stan till kvart i 9 idag! Han vaknade inte ens då vi tog ut han ur bilen, sötnöt! :*
 
Idag har de inte hänt så mkt utöver en morgon promenad med Emma, Martin Lukas som åkte vagn, Mattias och ett par hundar, mkt trevligt! Sen kaffe på de. Kan inte klaga. Imorgon blire en vända in till stan och sen hade jag faktiskt tänkt städa undan julen lite smått om jag orkar och hinner. Samt tvätta. Herregud vad mkt tvätt de ha blivit sen F kom, haha!
 
Hooj!

RSS 2.0