29/1 - 2016

Började dagen med en sovmorgon, hur härligt som helst! Visserligen med bara 1h längre än vanligt nu när William är ledig från föris, men ändå! Gör mkt för småbarnsföräldrar må jag säga. Den minsta här i huset fortsatte sova ytterligare 1h innan jag va tvungen att väcka han. Morgonen fortsatte med frukost i lugn och ro med W då F fortfarande sov som sagt och sen tog vi alla tre en långpromenad med Bamse. Halv kallt idag så W fick springa lite fritt istället för att åka vagn hela turen så han håller tossatårna lite varma. Han var inte missnöjd över de! Lämnade Bamsingen hemma och vi passade på att dra på Ica och handla de som behövdes inför fredagsmyset ikväll då vi liks va påklädda allihopa! :) 
 
Mannen ska på brädspelskväll hos Matte ikväll så fredagsmyset få jag nöja mig att knapra chips och dricka cola för mig själv. William går och lägger sig kl 7 och Filip brukar läggas vid 9 så yeeaaah im all alone ikväll. Men som sagt, alla chips och cola för mig själv framför Hungergames ikväll på tvn är inte fyskam ändå!
 
Sen måste jag få skryta om mina fynd. Fynda en overall åt Filip på tradera i måndags och den dök upp i brevlådan här i dagarna och Filip diggar den! Han ha hatat att få på sig ytterkläderna, skrikit som en stucken gris men inte nu längre (Y). Och idag ha jag fyndat ett nyckelskåp på vännäsköp och sälj som jag ska hämta senare idag. Den modell jag ha sökt typ 100 år känns det som så de va som taget liksom. Så nu "måste" jag bara ta hem vinsten på ett klädespaket till W på tradera som jag budar på som slutar imorgon också. Då är shopaholicen inom mig nöjd för denna gång. 
 
Hooj!   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo