27/11 - 2014

Idag vandrade mormor vidare.. :( Hann nästan bli 97 år, endast 1 månad kvar. Men du hann iaf få 8 barnbarn och 5 barnbarns barn, inte alla som hinner med de. Hoppas du och morfar finner varandra där på andra sidan! <3

27/11 - 2014

Julklappen till William som jag klickade hem igår som jag nämde kom med posten redan idag! De kallar jag bra service asså :). Kunde inte låta bli så öppnade boxen och kika och den va jätte fin! Hoppas William tycker de också, de få vi se på julafton.. ;)
 
Igår då jag kom till praktiken visade sig att jag fick hoppa in och jobba ett par timmar (asså lönbaserat) då de va kort om folk, för att sen övergå till praktik resterande timmar av kvällen :). Så lite klirr i kassan redan igår, kingeling! Lite läskigt då jag va 1:a kassa en längre period och jag ha inte suttit i kassan på ett bra tag så en del grejer va som bortblåst men tur man ha snälla arbetskamrater som hjälpte till då jag hade några frågetecken! Tror jag ha på mig "ny på jobbet" broschen ett tag till! ;) Men nu är iaf 3 månaders praktiken över och på lördag äre jobb på riktigt :). Samt söndag olala!
 
Hääj dåå!
 
Välkommen till familjen!
 

26/11 - 2014

Blev visst en till julklapp hemklickad, ooouupsiii! Men av Micke "godkännande" givetvis. Ni som känner mig vet ju att jag älskar utöver ugglor, färgen lila och hästar faktiskt älskar gossedjur också. Så självklart äre ju ett gossedjur till William! Ha ju han att "skylla" på nu då jag ser nå fint gossedjur, perfa! :D Så då vare bara den som saknas i julklappshögen sen är alla klara! :)
 
Jobb/praktik ikväll, härligt! Sista praktikdagen för övrigt. Omg på lördag äre jobb på riktigt! 
 
Ha sett så många på instagram som ha lägger ut bilder på sina julgardiner som dom ha satt upp. Tror jag ska göra de imorgon! Iaf börja lite smått. Brukar vänta till första advent med att damma fram strykbrädan och stryka julgardinerna samt sätta upp alla, men nu med en liten knodd efter sig så kanske de är bästa att dela upp uppsättningarna lite? :)
 
Hääj dåå!
 
 
 

25/11 - 2014

Igår kom dom sista julklapparna! ;D En månad innan jul och alla klappar är inköpta, inte illa må jag säga. Sen dök Williams jul outfit ner i brevlådan igår också :). Skrev papper på ica igår också, vilken dag! 2-3 dagar i veckan fram till 25:e januari till att börja för att känna på nu då Wille är liten och inte kan va på dagis :).

I förrgår va jag och jobba ute i innergård som sagt och de gick fin fint! :) Underbart att andas hästlukt <3. Hästskötaren finns kvar inom mig då mockningen gick fortare än blixten. Sen fick jag rida två st. Först en gammal kamrat - Myselden och sen en ny filur - Ekke Ålj. Och de gick fint även de. Hade träningsvärk som hette duga igår då de va lite mer än ett år sen jag red sist :p. Men de vare värt.

Idag blire bakning efter hundarna är rastade och efter litelite handling. Emma skulle va försökskaninsmakare på bakverken sen, hihi! 

Hääj dåå! 


21/11 - 2014

Gu se skönt att unna sig lite egentid. Är man en dålig mor nu? Nemen nån gång ibland måste man få va utan barn :). Han hade skött sig bara bra och snällt hos mamma iaf, ätit i god aptit. Visserligen va de bara 2h men iaf :). Men vad gjorde vi för mysit på Wilmas då? Jo varsin nack och ryggmassage och sen passade jag på att få snyggare ögonbryn i form av färgning och plockning samt ögonfransarna fick sig färg och böjning, mkt nöjd! Fick ju presentkort av älskling där förra julen så då passade vi på att utnyttja de nu <3. Hade till och med 250 kr kvar på presentkortet då allt va klart så då blev de en duschkräm och bodylotionen i doft av citron, ljuvligt gott!

Ni minns att jag va på ica tidigare idag? Handlade iaf mjölk, pålägg, ost, ägg och fredagsgotta. Men vad glömde jag kvar på bandet måntro? Jo chipsen och dippen såklart! Inte tänkte jag på de då jag kom hem och packade upp allt heller, utan de va inte fören efter middagen de slog mig vart fan är fredagsgottiset?! Haha pinsamt att komma på de efter typ 7h x). Hur snurrig är man egentligen? Men vi brukar skriva upp i en liten bok i kassan och mkt riktigt vare uppskrivet då jag kilade tillbaka och fråga om de va nått kvarglömt och givetvis fick jag gå och hämta tillbaka dom sakerna ;D.
 
Hääj dåå!
 
 
 

21/11 - 2014

I eftermiddag ska mormor (min mor) få rå om Wille ett par timmar medans jag och Micke är på Wilmas för lite behandling :). Ska bli skönt faktiskt!

Tidigare idag va jag förbi Ica för att handla lite och prata lite med Åsa då jag liks sprang på hon. Så på måndag innan praktiken börjar blire lite genomgång om allt som har med jobb att göra där (in och ut stämpling, få nytt passerkort osv) och skriva papper, iiih! Tänka sig att snart är praktiken slut och byts ut mot timtid. Omg snart är man på jobbbanan igen!

Hääj dåå!

20/11 - 2014

Blev som tvär jätte sugen på att rida från ingenstans! Men får lov att snällt vänta och härda ut tills på söndag och träffa hästarna iaf. Jobbar ute i Innergård då. Hoppas på att de är en ridtur inplanerad på schemat då! Om inte annat så är jag nöjd vilket fall då de va länge sen man va uppe i dessa stora fyrbentavännerna. Men ett + vore iaf om de även blir en tur på hästryggen också! :) Undra hur långsam man ha blivit på att mocka? Man va ju ganska snabb där i slutet efter 1 år som hästskötare liksom, och nu när man ha haft uppehåll i 1 år, hur mkt ha man "tappat" i snabbhet och teknik. Haha nemen de ska bli skojjit och se.
 
Detta är första och troligvis sista gången jag jobbar där på ett tag sen jag sluta. De ha varit de ena och de andra då dom ha ringt och frågat om jag ha kunnat jobba. Men nästa helg är praktiken slut på ica och jag ska jobba (OMG) och jag ha även fått tider att jobba framöver och då äre även varannan helg som ska jobbas, och då man är ledig från jobb vill man ju faktiskt va hemma med min blivande man och son <3.
 
Hääj dåå!
 
 
Långöra! <3

15/11 - 2014

Sådär ja, nu va alla julklappar inköpta! :D Mer än hälften va redan klara, hihi! Känns jävligt skönt att va klar faktiskt. Sen det där att slå in är ju ba hur skojjit som helst då de finns mängder med fina papper och sånt som hör till där! :) Dock är jag ingen hejjare på att slå in dom hur mkt jag än vill de. Hur jag än gör blir dom aldrig lika fina,fräsiga och piffiga som jag hade tänkt mig, men tur de är innehållet som räknas! ;D 

Hääj dåå!




14/11 - 2014

Fick A-kassan/aktivitetsstödet idag vilket resulterade i att ta barnet under armen och fara och handla foood i mängder! Samt lite "onödigt" föll ner i vagnen också tack vare varuplocket i onsdags, hehe ;D. Nemen de va faktiskt inte så mkt sånt. Fattig blev jag men på ett bra och roligt sätt (shoppaholicen älskar att handla, spelar ingen roll vad de är) och sen då jag kom hem vare ba att lägga pojken och packa upp alla saker och sen sätta sig med dom få räkningar som redan ha kommit. Och blev ännu fattigare... Inte lika roligt att bli fattig av räkningar.. Men tur de ba är jul en gång per år! ;D
 
Nemen de är väl dags att skriva "bet" på räkningarna och va en hemmafru och sätta igång med städning.
 
Hääj dåå!
 

10/11 - 2014

Nemen ojoj vad är det här? Tredje inlägget idag! Nemen hur som haver haver, innan jag pallrade mig iväg på jobbet klickade jag hem (hade Mickes godkännande) kläder till William till jul, oj vilken fin och stilig pojke vi kommer ha. Eller vad tror ni?
 
Sen äre ju farligt att jobba på Ica, eller iaf blire dyrt. För då man plockar upp varor så ser man ju varorna på ett annat sätt och hjärnspökerna säger "åååh ha vi det här?" "de här vill jag ha" "det här måste jag ha" "det här ska jag testa" och givetvis hände de idag. Pengar på fredag och då äre tänkt att jag ska handla mat, men mkt annat skojit kommer att dyka ner i vagen, hihi. Hoppas de blir över lite pengar till resterande julklappar.. ;)
 
Hääj dåå!
 
Dom där på ett par byxor vi ha hemma redan, super snyggt (Y)
Bara för att dom va så fräna och coola! Sen blev de en storlek större på dom så
dom ska ligga på "växa i hyllan"
 
 
 
 

10/11 - 2014

Haha första gången på typ 3 år tvättex ringer mig. För sist (för 3 år sen) hade dom ringt i flera veckor men jag sa varenda gång att jag inte va intresserad men dom fortsatte bara att mata på, så de slutade med att vi argumenterade och blev osams på riktigt och han i telefon tryckte av mig, haha! Tanken va att fortsätta säga att jag inte är intresserad nästa gång dom ringer just för hur dom betedde sig. Man argumenterar inte med en kund på de sättet han gjorde. Men iaf så ringde dom idag och han i telefonen idag va så snäll, rolig och trevlig så kunde inte låta bli.. :) Allt blev som förlåtet sen sist. Sen att tvättmedlet räcker ju bra nog länge också och är helt okej ändå. Han räknade ut att om jag skulle köpa en hink av dom nu (dom ha gjort om koncentratet) skulle den räcka i ca 4 år, ganska länge må jag säga! Perfekt nu när William finns till :). Ne så då kunde jag inte låta bli. Han fixade till och med att jag fick prova hinken i en månad utan kostnad och om jag tyckte om den, skulle den betalas i slutet av januari istället för passande kring jul, de kalla jag service :). Och om jag inte tyckte om de vare bara att skicka tillbaka den.
 
Hääj dåå!

10/11 - 2014

Igår fick jag ett "göra om/möblera om il". Började i skafferiet, stuvade om lite där och bland alla hushållsmaskiner som fick sig en ny plats och en låda i skänken vi har i köket fick nya saker i sig. Då jag liks va igång med stökning så gick jag vidare till skänken i vardagsrummet där jag ha ljus osv och sorterade och gick igenom vad som skulle va kvar osv, så nu finns de mer plats för nytt! ;D Då jag va klar där frågade jag Micke om vitrinskåpet, ville göra om därinne också. Vi ha haft sakerna på typ samma plats sen vi köpte skåpet typ. Han passade på att byta lampor då vi hade stuvat ut allt, så nu äre ljus där inne igen! :D Jag passade även på att dammtorka där för när ljuset kom dit såg man allt damm mkt bättre på glasskivorna, hehe. Sen hjälpte han mig att placera ut alla saker på nya vis och oj vad bra de blev må jag säga! :) Riktigt nöjd. Och som sagt då jag liks va i denna fixa om anda så fortsatte jag i Williams rum :). Ska fortsätta med hans leksaks walkin nån dag framöver.
 
Ikväll äre praktik som gäller. Med andra ord en kväll närmare praktikslut som byts ut mot jobb (Y).
 
Hääj dåå!
 
 
 
 
 

7/11 - 2014

Nu vare några dagar sen jag kikade in här. Som vanligt sviker minnet (man blir fan aldrig sig lik igen efter att man ha ammat/slutat amma) men de ha varit praktik mån och ons som vanligt och de gamla vanliga rutinerna. Igår fyllde även min syster år, gamtant! :D
 
Och idag ha jag lagat storkok åt Wille, så nu ha han mat till årssiftet minst! Känns skönt att de finns mat åt han, dessutom är man smart nu och gör som färdiga portioner och lägger i fryspåsar, kanon bra! Nu när han äter mer och större portioner äre som smidigare än att fortsätta att frysa in i 100000 tals iskuber som vi gjorde tidigare. Man är som nöjd då man kommer på nått bättre och smartare (Y).
 
Apråpå mat, bäst att ge lilleman lite mellanmål så han är snäll fram tills middagen. Ja han ha fått mitt mat temperament.. ;)
 
Hääj dåå!

RSS 2.0