31/3 - 2010

Är hos Micke och ba drygar här framför och sen framför tvn medans han sitter och läser allt om vetenskap - onödigt vetande tidning som jag, Linis och Pålle säger :p. Ja vad ska man säga mer då? Hade fika idag, mums! Tack Pållebus!

Hovvården idag gick ändå hyffsat men fick en cphov och jag cpade till den också men skon kom på plats fast lite vind och så men jag behöver träna på att sömma så det gick bra ändå, död hov = en bra hov. Sen fick vi testa att sko på P.O, kul kul! Fast Glenn fick slå ner sömmen så den skulle komma rätt sen fick vi slå. Men kul vare faktiskt men jag skulle aldrig sko min egna häst ändå :P.

Jag kan inte låta bli att inte gilla dig men
jag kan ändå inte gilla dig heller. Men nog
lika bra de (:


Le och vinka!


30/3 - 2010

Glömde att skriva att jag, Linis och Pålle hade monsterdag idag. Men så mkt monster vart vi inte men 6 burkar till i vårat torn så det är primabra! Och att vi hade egen idrottslektion idag, riktig lyckad vart den och svettigt också. Det´va fan den jobbigaste idrottlektion jag ha varit med om sen jag började på forslunda. Ingen direkt stor idrottsstandard på denna skola inte! Men det gillas.

Jag och Micke har nyss varit tjocka och just ätit ben & jerry, mums. Blir nog att chilla framför tvn innan det är dags för att sova. Sista skoldagen imorgon! Orkar inte med påskpyssel på torsdag. Rektorn, vi går faktiskt gymnasiet och inte låg och mellanstadiet.

Le och vinka!


30/3 - 2010

Sitter nere i datasalen med Pållebus och Rebecca. Vi har grupparbete och jag och Pålle är klar! Känns jätte skönt. Stackars Rebecca som är ensam i sin grupp och jobbar så att svetten rinner på na nästan!

Är som 2 dagar sen jag skrev och om jag ska vara ärlig så har jag glömt vad jag gjorde i förrgår :P. Igår blev det iaf stan för att leta leggings med Pålle och Linis och jag fann "the one"! :D Sen följde jag Micke hem till gräsmyr eller ja det blev till Martin för att se film med bröderna Kvarnström :). Och när vi väl va i gräsmyr vare nattinatt.

Fjollkörningen idag gick riktigt bra! Hade söte Flaxemannen! Körde igenom dressyprogrammet som vi ska köra som prov istället för ett riktigt teoretiskt prov så det känns nicebajs. På lovet blire att träna in promgrammet så jag kommer att drömma om de!

Le och vinka!


28/3 - 2010

Inatt har jag sovit riktigt bra, vaknade 2 ggr men somnade om lika snabbt! Och jag känner mig redan bättre. Sömnen har stor betydelse då man är sjuk. Men jag tog det ändå lugnt hela gårdagen så det kan ju ha hjälpt till också :). Såg Baksmällan innan jag gick och la mig och jag säger bara vilken underbar film!

Från ett ämne till ett annat,j ag skulle behöva städa mitt rum men jag orkar inte. Får bli sen nån gång! ;D Och så har jag kommit på att de va bra att jag vart sjuk, för jag har inte köpt upp mina pengar! Annars brukar dom va slut typ nu eller samma dag jag har fått dom :P. Men imrogon blire en LUGN dag på stan, ska bara köpa ett linne! Annars får Micke slå på mina fingrar med en linjal! Och kankse ett par legging om jag hittar "the one".

Tjejen med kjolen har inte hört av sig så en kjol mindre och 100 kr rikare är bara bra ^^.

Le och vinka!

27/3 - 2010

Kom just på att det har gott över 5 månader sen Putte for till skellefte. Känsn som om det är evigheter sen! Men han har det bra där borta :), eller jag menar han har VERKLIGEN det jätte bra. Jag vill nästan inte ta över han sen då det är dags faktiskt. Från att ha det kungalikt till Juliaklass är ganska stor skillnad.. Så ja.. Det är både jobbigt men samtidigt så himla bra att han är där borta. Han får den kärlek och träning han behöver och blir behandlad som en kung! Så vad mer ska man begära av dom, som inte vi kunde ge han?..

Ne nu ska jag rota i kylskåpet efter något att äta då magen kurrar som ett jetflygplan nästan!

Le och vinka!

Minnen och åter minnen med denna häst!


27/3 - 2010

Godmorgon!

Har varit vaken ungefär en timme :). Natten va inte den bästa då jag vaknade stup i kvarten, men jag har blivit lite bättre känns det som, så det är skönt! Hoppas jag kan fara till skolan på måndag vill inte missa mer.

Igår så vart det en powernap på ungefär 2h. Vaknade bra precis då mamma kom hem från stan. Fick chips och godis av henne :]. Sen vart det laga tacos och det var mumsigt värre! Blev att se på tv en stund med mamma innan jag vandrade in till mitt rum för att se på film och sms med bejbi <3.

Nu blire att dricka upp mitt te och äta upp min sockerkaka för att sen lägga mig till rätta i soffan och läsa lite i twilight boken new moon :).

Le och vinka!


26/3 - 2010

Stannade hemma idag då jag är varken bättre eller sämre sen igår. Det är ju bättre att stanna hemma en extra dag! :) Gick upp vid 7 sjukanmälde mig och somnade om till 9, men kunde inte somna om efter de men jag hoppas på att jag kan ta en powernap sen :).

Saknar min Micke även om det inte va länge sen jag träffade han sist. Tur han kommer hem snart! Dagarna går så himla sakta då man är hemma från skolan så det finns inte ord! Just nu vill jag fara ner på stan för att shoppa upp alla pengar men det kan jag fet glömma, så då blire att baka en sockerkaka istället! :D Sockerkaka sitter aldrig fel.

Le och vinka!

25/3 - 2010

Iiiih, ska kankse köpa en kjol jag har velat ha i över ett år typ! Ska få mer bilder på den imorgon så hoppas den är i mina förväntningar! När den fanns i butik så hade jag ju förstås inga pengar till den, men när jag väl hade pengar var den slut. Den som väntar på något got väntar aldrig förlänge som man brukar säga! ;)

Nu är Micke på väg till kittelfjäll för att vara på firmafest och för kul skull, medans jag sitter här hemma och hostar, nyser, ögonen rinner och näsan detsamma. Förlåt för för mkt info men jag måste få klaga lite grann då han är frisk..

Om jag hade ringt mamma och sagt att jag va hemma så skulle hon ha köpt något gottigott då hon ändå handlade. Jag är 18 år nu så jag känner att jag behöver inte ringa mamma då jag är sjuk längre men hon är som hon är :).

Luktar maaaat! :D Och håll tummarna e. kjolköpet! :)

Le och vinka!

25/3 - 2010

Godmorgon!

Stannade hemma idag då jag har haft feber sen igår kväll. Allti lika mysigt! Måste nog va då jag är expert på att klä av mig för tidigt. Tror tolkningen och rakningen hjälpte till så att förkylningen bröt ut. Har iaf varit vaken en stund och snart ska jag göra frukost då magen kurrar.

Hoppas jag är nog bra för att fara till skolan imorgon! Men det bästa är nog att kankse stanna hemma en extra dag, men jag får se hur jag känner mig imorgon :). Fram tills att mamma kommer hem så blire nog dator och film. Kankse ska och fixa boggen lite grann då? :) He blir nog superduper bra!

Le och vinka!




24/3 - 2010

Sitter hos älskling nu och käkar gokakorna, brago choklad <3! Vart ingen ingång till stan från skolan för mig och Pålle. Vi va med Toveove och Mars. Pållebus hittade en lek kamrat att brottas med va rätt kul att se på! Vart som att vänta på bussen med busbarnen och sen vandra hem till pappie.

Ikväll blir det nog film och mys som vanligt! Micke åker som imorgon på firmafest i kittelfjäll och är borta för många dgara enligt mig. Men vi åt kinamat igår så varför ska jag va så mutterbutter då? Ja det är en bra fråga. Men jag är ju Busbulia, så mer behöver man inte säga! ;D

Det ropas matlagning nu!

Le och vinka!

24/3 - 2010

Sitter nere i datasalen med Pålle efter en dag med tolkning eftr Solo på skolan och sen rakat bästaste P.O! Hårigt värre vart det och fin vart han! Ulf blev iaf nöjd så då äre bara att tacka och ta emot. Vi funderar på att va så hurtiga att gå in till stan istället för att sitta här nere tills kvart i 3.

Får se om det blir att fara till Micke ikväll då han far till kittelfjäll imorgon, men det beror på om jag och mamma ska va hund eller barnvakt. Hade för mig något sånt men mitt minne ska man inte lita direkt mkt på xD. Men vi ser ju hur det blir :).

Le och vinka!

23/3 - 2010

Jag har gjort en ny blogg då jag började ledsnat på den gamla. Så mkt ändring kommer det inte bli hade jag tänkt då jag kommer att skriva så som jag gjorde i den andra :). Bloggen kommer att bli snyggare sen då jag väl får fantasi till en heather osv. Kankse ska ta och fundera ut en redan nu?

Le och vinka!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0