Dag 22 - En tv-serie du älskar

Älskar två serier, och kan inte välja en av dom så jag tar båda, Vampire diaries och Greys Anatomy! Me löööööve.

Le och vinka!

Dag 21 - Favorit ställe

Mitt favorit ställe är självklart i stallet hos världens bästa häst! Dock äre ett bra tag sen jag va där.. Men utan bil tar man sig inte så långt, tyvärr :(. Men snart (förhoppningsvis) så ha jag en bil som funkar och då bli premiärkörningen dit helt klart! 

Mitt andra favoritställe (här hemma) är i min lila underbara onepiece i soffan framför greys. Va bara tvungen att säga de med, hihih.  

Le och vinka!


27/2 - 2012

Bjuder på lite bilder sen i lördags! :) Hann vann 16,5 kg foder och en kasse med lite gott och blandat :). Ha köpt mat åt han 2 ggr sen jag köpte han som är snart ett år sen :].


Rockypocky i juniorklassen :)

Kritiken:
"1 år maskulint huvud och uttryck. Bra bett och tänder. Korrekt stop, bra
ögon, välburna öron. Stark hals. Härlig front med bra skulderläge. Bra bröstdjup.
Vacker över och underlinje, prima svans som han bär väl. Bra vinklar bak.
Passande benstomme, bra tassar. Täcker mark väl, parallellt fram och bak."


Oddvar :)


Mimmi, Rockys kullsyster :)



Emma är även handler åt Qrut :)


Söt hund <3


Redo för gruppfinal!


Samma


BIG 1:a av 10 hundar i olika raser från grupp 1


Sixten :)


Big 4 i sin grupp :)


Eftersom han vann gruppfinalen så gick han vidare till
BIS finalen och blev BIS 2:a <3.
Heelerspecialen till helgen och Cruffts helgen
efter de! Min svarta monsterbäbis till hund är
typ en stjärna i ringen!


27/2 - 2012

Bilder och sånt skit från utställningen i lördags kommer ikväll troligast :). Trötter igår kväll och sen ha jag massa saker att göra idag så de finns ingen tid, men ikväll borde de finnas :).

Le och vinka!

Dag 20 - Bild på det du köpte senast


Delifresh kycklingmål utan dressing (för den som ville veta) på max


Och en granitvit dosa ♥


-

Khjsdsjkfhsjdhfkdjsfsdkfjcdkvdxc bläääääääääääääääääääääääää. Jävla skit allt ihop. Äre så de ska va så visst fine för min del. Lika bra att stanna i sängen och dra täcket över huvet och stanna där tills de är dags att trill av pinn asså. Så jävla less. 

Nu säger jag godatt då de blev få timmar sömn inatt och ska upp tidigt na jävulst imorgon bitti. 

Resultatet och bilder från dagens utställning kommer imorgon troligast. Resultatet finns iofs på fejjan men för dom solm inte har/inte är vän med mig där får veta de imorgon.

Tack och hej.

  


22/2 - 2012

Ingen städning idag heller, men tvättning, jobbsök och renbäddad säng hare blivit iaf :). Emma är på bersök så de känns lite oartit och dra fram dammsugaren och suga alla rum även om vi är nära och bra vänner liksom :).  

Annars så äre utställningsdags på lördag igen i vindeln och helgen efter de äre heelerspecialen som äger rum i eskilstuna! ;D Spännande spännande!

Le och vinka!


21/2 - 2012

De kom en eftersläntare!! En tik och hon ha fått namnet dajnosore (dinosarie på engelska) av mig då ;].

21/2 - 2012

Nu hare gått ett tag och de är inga fler valpar som vill komma ut så nu ha barnmorkorna lagt sig till rätta i soffan och ser på film medans vi väntar på karlarna våra som är ute på äventyr :). Och de blev 5 hanar och 2 tikar som kom till världen :). Ha döpt hanarna till Bamse (första hanen heter Bamse 1 och andra Bamse 2 osv) och tikarna till Rosa, asså Rosa som färgen (samma där första heter Rosa 1, ja ni förstår vad den andra heter). Fast Emma ska döpa dom till nå annat coolt den jäveln, men för mig kommer dom heta så, hihi ;D.

Så städningen, tvätten, renbäddning av sängen och jobbsökande få bli imorgon då jag ha varit här hela dan och assisterat :).



Le och vinka!

21/2 - 2012

Kitty ha varit som ett ljus hela tiden medans Emma ha varit borta, inga tecken på nån valpning. Men då matte kom hem hann vi käka och vila maten 2 min typ så börja de hända grejer! 2 valpar ha mött världen för första gången än så länge och Kitty sköter sig utmärkt och vi leker barnmorskor ;D. Eller rättare sagt Emma gör de och jag är barnmorskeassistent men inte klagar jag för de! :) Återkommer senare!

Dag 19 - En vän som bor långt ifrån

Nathalie bor en aning långt ifrån :(

21/2 - 2012

Sitter hos Emma och Martin och är Kittyvakt då hon kan valpa när som helst/vilken dag som helst och Emma skulle iväg för något en snabbis, så då fick jag slinka in som vakt :).

Då jag kom hem igen så blire att söka två jobb, ut och kissa hundarna och sen storstäda trots att de är fint väder ute, men de se ut sm om en orkan ha varit i huset och de är inte okej då jag är städfanatiker :P. Sen äre ju fet- tisdag också men inga semlor ska bakas eller köpas då jag varken ha ingredienserna för de eller pengar för att köpa de som behövs eller köpa färdiga :/. Men karln få nöja sig med ett rent hus, renbäddad säng och nytvättade kläder istället ;). Nöjer han sig inte med de bli jag angrytant...



Le och vinka!


Dag 18 - Här handlar jag helst





Dag 17 - Hit vill jag åka innan jag dör

La france, lasvegas och thailand :). Roligare än så blire inte förklarat!

Le och vinka!

17/2 - 2012

Rocky ♥






17/2 - 2012

Kanon fint väder idag! :) Efter att jag ha fixat lite här hemma så ska hundarna få varsin långpromenad hade jag tänkt :). Ganska bra att ha två hundar ibland, man få ju dubbelt så mkt motion ;). Aldrig fel ju!

Sen är tanken att jag ska baka en kladdkaka som ska va färdig då älski kommer hem :]. Städat och fint, hundarna ha fått en långpromenad och nybakat, skulle passa perfekt som hemmafru ju ;D.

Le och vinka!


Men mest av allt skulle jag vilja va på den bästa platsen
på jorden - stallet och va ute på en tur med världens bästa
häst. Men de kan jag icket då jag inte ha nån fucking bil......


16/2 - 2012

Har namnsdag idag så grattis till mig själv och alla andra som heter Julia och Julius! :) Haha eller nått.

Nemen Micke är hurtig och är ute och springer med Bella som sällskap medans jag sitter hemma och finslipar mitt personliga brev med pappsen i örat. Alltid king att kunna förbättra brevet en aning så man kan få nå jobb nån gång :). Vore inte helt fel att ha ett jobb.. Men iaf, efter att finslipningen så ska svarta faran få sig promenad innan jag och älski (då han kommer tillbaka och är ny duschad) lägger oss i soffan som två strandade sälar framför nå avsnitt av Greys :). Kanon torsdagskväll fan!

Le och vinka!

Dag 16 - Detta gör jag på helgerna

Ja vad gör jag på helgerna egentligen? Nemen jag vet faktiskt inte, händer inte så mkt mer än att va ute med hundarna och dryga ut tiden i soffan framför tvn typ :P. Nån utställning hit eller dit brukar de bli också :). Visst gör man nå äventyriskt men de kommer man på dagen före eller samma dag :). 

Le och vinka! 

Dag 15 - Några saker du ska göra innan du dör

Ha det perfekta lagomt stora bröllopet
Komma på vad drömjobbet är och få de
Uppfinna nått värt
Åka till la france igen och åka upp i eiffeltornet
Åka till lasvegas och party all night long
Äga och träna en hyffsat bra springare (Hehe ;))
Förverkliga en av alla barndomsdrömmar man hade

Le och vinka!




14/2 - 2012

Min alla hjärtansdag ha bestått av att inhandla en present till alla fyrbenta barn och en till min tvåbenta sambo, (blev inget märkvärdigt, chokladhjärtan från lindt och glass, då ica inte ha så mkt att erbjuda förutom mat ;)) städat och plocka undan för att få middagsbesök av Lotta :).

Och nu väntar jag på att älski ska komma in så vi kan tjocka oss med chips, dipp och cola till några avsnitt av Greys! :) Perfekt allahjärtansdag/kväll må jag tycka. Av älski fick jag lila tulpaner (me lööööve lila som ni kanske ha förstått (A)) och chokladhjärtan <3. 

Hoppas alla ha haft en lika bra alla hjärtansdag som mig!

Le och vinka! 

Dag 14 - Bästa utomlandsresan

Ha inte lämnat svearike före eller efter jag och Nattis for på praktik till frankrike. De va faktiskt första gången jag va utanför sveriges gräns, hihi :]. Så jag ha inte så mkt att jämnföra/välja bland. Nemen de va faktiskt riktigt kul att besöka paris, även om vi inte hann se så mkt då vi fick ledig sammanlagt en och en halv dag (resterande dagar av dessa 4 veckor vi va där jobbade vi så svetten spruta). Men "tack vare" de lilla vi fick besöka paris så vill jag mer än gärna åka dit igen för mer upptäckter och självklart för semester! :)

Dock vet jag inte om detta gills som en utlandresa, men de är utanför sverige så de borde gillas, haha! ;D

Le och vinka!


Dag 13 - Ett kort någon annan tagit på dig


10/2 - 2012


Ooouuuppps I  did it again (A).


Dag - 12 Ditt bästa minne

Det måste nog va då Rocky blev BIS 4 valp i ransäter :). Inte ofta en heeler blir placerad över så många olika hundraser på en sån stor utställning som ransäter faktiskt är! Och sen ett icke hundrelaterat minne är ju förståss studenten!

Le och vinka!


7/2 - 2012

Nattis om 6/2 - 2012

Ja saknar dig också!! Å de ä fasiken på tiden att vi snart gör nått åt de! :D

Svar: Ja de måste vi! Inte okej asså. Men vi hade tänkt komma upp nån helg framöver! :D Ekonomin ska bara godkä'nna de först :].

Dag 11 En bild på någon du saknar


Nattis!


6/2 - 2012

Blir som städa hela huset så de skiner från golv till tak. Då de är färdig så ska hundarna då sig en rejäl långpromenad då de rena sommaren nu! ;D

Men först blire att käka upp mästernudlarna innan jag börjar städa.

Se ýouuuuuuuu läääääääääääjjjjjjjjjjjttttteeeeeeeerrrrrrrr.

Le och vinka!


Dag 10 - Hur ser din framtid ut?

Ha ingen aning faktiskt! Hemmafru kanske? Nemen inte vet jag. Bo i huset med Micke som ska va färdig renoverat, ha två knattar som springer runt och tjoar, ha mitt drömjobb som jag inte vet än vad de är och sen ha en travare, ofc ;). Haha typ de. Men eftersom de är framtiden så kan allt ändras med en grisblink, men så hoppas jag iaf att min framtid ser ut! :)
 
Le och vinka!


Dag 9 - En bild på ditt rum som det ser ut just nu

Eftersom jag och Micke bor i ett hus så ha vi ganska många rum och jag orkar inte ta kort på alla, så hade jag tänkt bjuda på sovrummet :). Som i övrigt blev tapeserat klart idag av händiga karlar! Alla lister saknas och väggen bakom elementet är inte färdig än. Men självklart kommer de nya bilder då sovrummet är helt klart med möbler och sånt! :D 

Le och vinka!




4/2 - 2012

Nu är Rocky en cool hund (Y). För den som inte ha ögat för att se vad de är för krumelurer på tröjan så äre iaf döskallar. Så erkänn att han är lite små cool nu? Fanns tyvärr ingen cool tröja i Bellas storlek, men ett likadant halsband fast i rött fick hon! :) Och nästa gång, om jag kommer ihåg de så ska Miise få ett coolt halsband också! ;D

Le och vinka!



3/2 - 2012

Hundarna är rastade, dippen är blandad, den lila onepiecen är uthämtad och självklart på som jag ha fått av älski och nu återstår de, FREDAGSMYS i soffan framför en film!  

Le och vinka!

3/2 - 2012

Efter 6 veckor på travet så är min tid "över" :(. Men dom skulle höra av sig om dom behöv hjälp igen :). Så jag få tacka för mig dessa veckor! Och jag fick faktiskt köra min favvo häst igår (han vila idag) så jag är inte bitter! :) Blev iaf samma outfit idag som igår då vi körde. Sista turen för idag trodde jag nästan att tåssatårna skulle ramla av. Och de är fan kallt på riktigt då täckisarna och jackan frös så dom blev stela, utan att va blöta..

Nu väntar jag på att håret ska torka lite till innan jag tar hunden och väskorna under armarna och beger mig hem till älski, Miisen och Bella!

Le och vinka!


Dag 8 - Berätta om din familj

Ha en mamma och en pappa och en stora syster som är 11 år äldre än mig. Så ja, jag är en sladdis :P. Och min "nya" familj eller hur man ska säga de består av världens bästa sambo - Micke och vi ha då som ni säkert redan vet ha vi tre fyrbenta barn, en leonberger - Bella och en lancashire heeler - Rocky och en bondkatt - Miisen :). Mer än så tänker/orkar jag inte berätta, moahahhah!

Le och vinka!


Elefanthunden Bella


Cirkusmonsterhunden Rocky


Crazymotherfuckerkatten Miisen


2/2 - 2012

Skönt att köra häst idag må jag säga! :D Eller hure nu va.. Haha ett par långfillisar, dubbla mjukisar, ett linne och två tröjor + täckisar och jacka och 2 två vantar va outfiten idag och de ända jag frös om va faktiskt händerna mitt under andra turen och ansiktet hela tiden då jag inte hade nån halsduk.. Men annars så vare varmt och gött! :D Så ikväll blire ett varmt bad här hos mammie för min del och självklart blire barnsligt busit med skum och sånt skit igen :].

Le och vinka!


Dag 7 - Vad gillar du att mest med att fota?

Ja asså jag vet egentligen inte, mer än att de är jävligt kul då man lyckas trycka på kameraknappen i rätt sekund och de visa sig bli en king bild :). Ha ett par sånna bilder och dom är lika kul att titta på varje gång! :) Nemen de är väl de. Och om man ha en bra kamra, så äre alltid lika kul att fota även om man inte alltid lyckas få den "rätta" bilden man va ute efter, aah om ni fattar vad jag mena? ^^. Kort och gott, bra kamera äre alltid lika kul att fota ;).

Ha ju för övrigt fått tillbaka min älskade kamera av pappsen nu! Så då de blir lugnt från jobb blire att fotobomba djuren där hemma ;D.

Le och vinka!

RSS 2.0