31/10 - 2015

Omg imorgon äre 1:a november, det vill säga att de snart är en månad kvar till BF. Tiden ha bara sprungit iväg. Men samtidigt ha den som gått långsamt på nå vis. Haha. Nemen jag är ganska less på att va gravid nu med både tjockleken, värken i kroppen och denna trötthet som ha kommit som ett blixnedslag nu i två veckor. Aja tur att h*n snart är här! Och jag hoppas och vill att de blir i slutet av november.. :) Dagens datum är som rubriken lyder - Halloween. Med andra ord äre bus eller godis besök ikväll man få vänta på, så de blir att ladda upp med lite godis till dom små monstren som kommer och knackar på, om dom törs, haha! Då vi ha en varningskylt på dörren att vi ha vakthundar så de är frågan.. Om inte annat blire mer gottis till oss här hemma, hihih! :D
 
William fick en ledigdag från föris igår och fick följa med mig till stan direkt på morgon och sen lämnad hos mor en timme ungefär. Va på läkarbesök och fick sjukskrivningen förlängd ytterligare 3 v. Sen bar de av ner på stan för lunch med mamma, William, Johanna, Alfred och lilla Cornelia. Inhandlade både "inne" vantar (så inte liten klöser sig så hemskt, W va expert på de. Ja man kan ha sockar också men dessa vantar va ju ba sååå söta!) och ett par utevantar :). Samt klickade jag hem en liten beställning men ack så dyr från jollyroom i förrgår, vilket innehåller en fårskinnssittdyna åt W till vagnen och ett tjockt spjälskydd åt bebben. Nicebajs, dock ekar min plånka tomt nu men de äre värt få jag hoppas!
 
Hooj!   
 
 

28/10 - 2015

For in till stan efter mkt velande fram och tillbaka och for till Babyproffsen i hopp om att dom hade kaninen. Men självklart hade dom inte den lilla varianten inne idag utan den större, och dom skulle inte få hem nå små än på ett tag.. Blir att beställa ett gäng sen. Då den ända sidan jag ha hittat den på får in dom på lager igen även dom. Men köpte en annan kanin på Babyproffsen och den verka gå hem iaf. Sur va jag både före och efter besöket så de blev donken till lunch (tröstunch) hemma hos mamma. Med lite mat i magen va jag snäll igen (Y), och kaffe på de. For sen på Cubus och tröstköpte en kanin overall åt William (klart en kanin tokig unge ska ha en kaninoverall, haaaallå! Han blev såå söt i den!), en tröja till mig och en tröja åt pappan. Honsom tog betalt va en gammal klasskompis från grundskolan så vi surra lite, trevligt!
 
Väl på dagis igen hade inte kaninen dykt upp.. Men han fick låna en kanin därifrån som han vägra släppa så dom sa att han fick ha den tills hans ha dykt upp, tack!
 
Hooj!
 


 

27/10 - 2015

Williams dagiskanin ha varit borta sen igår :/. Han hade sovit utan den idag med hjälp av ett annat mjukdjur sa dom så de va ju tur, och dom ha letat hela dan men utan fångst. Jag frågade om nån kanske hade råkat få med sig den hem (då de kan va lätt hänt, även om vi inte ha haft barn på dagis så länge så känns det som att de kan hända väldigt lätt) men pedagogerna trodde inte de. Men vart ska en annars vara kan jag tycka? Aja. Jag är inte sur eller så om det skulle verka så. Saker och ting kommer ju alltid fram förr eller senare, men jag hoppas den kommer tillrätta snart för hans skull liksom. De är ju trots allt hans "snutte", hans dyrbaraste ägodel.
 
Man märker att han ha varit utan den idag då vi va på väg hem vare nått som som inte stämde. Och då vi kom hem hann jag inte ens klä av han innan han attackerade den han har här hemma. Och nu ha han med sig den varje steg han tar. Stackarn :(. Blir att fara in till stan imorgon tror jag och köpa ett dussin kaniner. Dom är lite svåra att få tag i faktiskt. Alla hemsidor ha den större varianten men vi ha ju den lilla förståss. De är bara Babyproffsen som har den varianten vad jag ha sett iaf. Och de är inte alltid dom har den inne heller.. Som sagt blir att införskaffa sig ett par st och ha på gött och fin hyllan då det är hans favvo.
 
Men lite roligt hade vi (eller iaf jag) då vi kom hem, vintervantarna hade kommit i brevlådan :D. Lagomt knalligt orange. Då borde pengarna för klädespaketet ha kommit till säljaren också så då borde de komma snart också. Om inte annat så få jag va en jobbig köpare och fråga tills hon ha postat de ;).
 
Hooj!
 
 
 
 

27/10 - 2015

Haft en jobbig dag idag, ont i exakt hela kroppen direkt från då klockan ringde. De är charmigt att va gravid asså :P. Nemen efter att jag lämnat W på dagis så ha jag i stort sett bara legat i soffan och degat. Men då jag märkte hur fint väder de va ute så tvinga jag mig upp för en promenad med dom fyrbenta vännerna. Dom uppskattade de och jag lika så, då jag väl hade "värmt" upp.
 
Nu blire lugna puckar en stund innan jag ska hämta sonen :*. Så jag orkar busa lite med han.
 
Hooj!
 
Bamses fynd på promenaden :*
 
 
 

25/10 - 2015

Efter många om och men så bestämde vi att de skulle bli Tornedalensvantar till vintervantar till W (utöver polarn och pyret vantarna jag fynda på bobbys nu i veckan) och ha nu beställt två par till dagis! :) Ha velat fram och tillbaka vad vi skulle köpa för vantar men nu jäklar bestämde vi oss! Eftersom mössan är orange så blev de orangea vantar (Y). Både så de matchar mössan (hihi) men även för att alla kanske inte kommer ha likadana då de är populära vantar :). Och sen skadar de ju inte med lite färg på barna :D.
 
Vann ett klädespaket till han igår också, i nästa klädstorlek :). Skönt att ha lite bunkrat även om man lär kunna ha 92 ett tag till, men jag gilla att va steget före som sagt. Blev faktiskt lite chockad att jag vann de då mitt bud inte va så högt men ibland har man tur helt enkelt! Höll budandet "hemligt" för Micke men jag kunde inte hålla tyst så länge, haha! Så sa de rätt snabbt till han och han tyckte de va bra, både priset, kläderna men kanske mest för storleken, så tummen upp!
 
Hooj! 

22/10 - 2015

Va förbi Ida idag en sväng och efter lite kaffe och en lättare lunch begav vi oss till Bobbysloppis (typ som alltid ;D) och jag fyndade en polarn och pyret vintermössa med tillhörande vintervantar för endast 100kr! Ibland fyndar man! Samt en bok för 5kr. Dock gick inte mössan hem hos lilla herr William.. Som vanligt med andra ord :P. Hade ju klickat hem en jättefin och bra vintermössa åt han tidigare men råkade köpa fel storlek.. Tur de va åt de större hållet så den kommer passa perfa till nästa år ;D.
 
Hooj! 

21/10 - 2015

Från de att jag lämnade W på dagis (kl 9) så ha jag hunnit handlat lite grann, källsorterat och rastat hundarna en sväng till :). Tycker jag ha gjort mkt ändå på den lilla tiden! Och nu väntar jag på att klockan ska slå mer lunchtid så jag kan värma Karins lasange från Dafgård och dricka Cocacola vanilla, mumma!
 
Hade egentligen behövt städa lite men kroppen vill chilla från sånt idag, så de blir en sväng till Emma då jag ha smällt maten lite på en kaffetår och tjatter! :) Ha ändå hunnit med måsterna för idag (Y).
 
Hooj!

16/10 - 2015

Dagens barnmorskebesök gick fin fint. Fina värden, dock skvallrade blodsockret att jag inte hade ätit något sen frukost som dessutom bara va en macka, och de va vid lunchtid jag var där. Iris (barnmorskan) bad mig fara och äta lunch typ omgående efter besöket. Och de hade hon rätt i, för precis då jag fick maten (blev donken, mumma) så va de inte långt ifrån att jag skulle svimma så de passade mer än lägligt. Men åter till besöket. Blodvärdet såg bra ut så nu behöver jag inte äta järntabletter varjedag utan 2 ggr i veckan istället, skönt! Och bebisen låg för tillfället med huvudet neråt med ruckbart huvud. Ha haft på känn att den är vänd åt de hållet nån vecka faktiskt. Sen pratade vi lite grann om förlossningen och hon frågade om jag va orolig eller hade nån fundering och de ha jag som egentligen inte. Mest "orolig" är jag hur man ska göra med William då de väl är dags, haha. Men hon gav mig ett svar som tog bort min oro och Micke ha sagt åt mig mer än en gång att de löser sig, men hon hade det perfekta svaret eller vad man ska säga. Så då va de ur världen och de känns super faktiskt!
 
Ser redan framemot nästa besök som är om ungefär en månad. 
 
Hooj!
 
 

15/10 - 2015

Jihooo, idag någon gång mellan 9-16 kommer Ikea grejorna! :D Så denna dag blir lugn då man inte vet när mellan dom tiderna dom har tänkt dyka upp. Men jag hoppas innerligt att dom kommer innan kl 15 för då äre inskolning/utvecklingssamtal på föris. Men innan dess tyck jag dom borde ha kommit :). Annars få man lösa de då. Men utöver att vänta på dom lutar de mot att baka, även om jag gjorde de igår men de är gödans med fika! Samt gå igenom lite prylar från garagevinden då vi städade den igårkväll. Jävlar vad mkt skräp man hinner samla på sig asså! Och sen korta promenader med dogsen då kroppen inte riktigt vill va med idag. Och kanske beställa ett par vantar eller tre åt William :). Som sagt en lugn dag vilket känns skönt.
 
Imorgon äre barnmorskebesök och de känns skönt att få komma bort från hemmet för några timmar, samt "råka" gå in på polarn och pyret och köpa en mössa till W, hihi. Även åka och hämta ut en babybox på ica maxi :). Sen hinner jag nog inte så mkt mer innan jag måste hem och hämta rackarungen :*.
 
Hooj! 

12/10 - 2015

På torsdag kommer Ikea grejorna, som jag ha längtat! Slippa ha nödlösningar i lådorna och grejer på bänken och oredan i ena skåpet. Samt att bebbens rum kan få "i fred" tills vi gör om de på riktigt :). Och snart ska jag börja slipa och måla Williams säng också så bebben få ta spjälsängen. Gud när blev han så stor och få lov att byta till en växa säng?! Iofs hade han inge annat val men ändå ^^.
 
Onödigt inlägg men fick ba ett rus att skriva ett par rader ;D.
 
Hooj!
 
 

8/10 - 2015

2 månader som herr och fru! ♥
Och många fler månader ska de bli! ♥
 
 
 

7/10 - 2015

I två dagar ha tvättmaskinen gått varm då jag ha tvättat som en galning som ni kanske kan lista ut. Mesta dels bäbiskläder, hihi. Ha börja få lite små panik då alla jag följer på instagram som är i ungefär samma vecka ha redan tvättat alla kläder sen länge sen och håller på att fixa bebberum eller så är dom helt klara med det. Och vi ha inte gjort nått typ. Men iofs så är de deras första barn och jag mindes att vi va ute i god tid med allt då vi vänta William med allt ;). Men hur som helst så fick världens il att tvätta upp allt smått (50-62) här om dan. Rummet får dock stå som de är då de även agerar som kökssakersförvaring just nu. Och hur som helt så kommer lill*n att sova och bo nere hos oss minst 5 månader iaf så då känner jag att Williams rum är "viktigare" att fixa :). Och med William la jag upp en ny veckomage bild varje vecka och med denna graviditet så ha vi knappt nå bilder på magen. Men de har väl med att de är inte lika nytt och spännande även om de är de. 
 
Ha nyss vikt in alla bebbekläder i byrån och även rensat liiite till. Jag hoppas de är en liten kille som gräddas i magen då vi ha ofantligt mkt killkläder i storlek 62 och uppåt.. ;). Fast iofs så äre inge fel med att få shoppa massa nytt heller, hehe ;). Men hur som haver så behövs den uppdateras lite i 62 då de va kortärmat säsong med William då och med denna äre inte de riktigt, men de tar vi då vi vet om de är en pojke eller flicka :*.
 
Hooj!

6/10 - 2015

Jag/vi brukar alltid vara ute i god tid med julklappar och igår så satt vi ner och kom överrens efter mkt bollande vad man ska köpa åt alla. Och ja jag älskar att vara ute i god tid då de gäller julklappar! Och kan erkänna att dom även är hemklickade, hehe. Skönt att ha de gjort då decebermånad kommer troligtvis va fullt med annat tänkande.. :) ;D Ba en klapp som saknas iofs men de är helt okej med tanke på att de bara är oktober än, hihi! Det kan tillkomma nån ensta extra till William, men de hör väl som till?
 
Sitter just nu med försäkringskassan i örat men är i kö på över 200... Aja nån gång kommer jag fram! Hinner ju tvätta ett par bebisklädes tvättar medans jag väntar (Y). Samt fundera ut på vad man kan hitta på för lunch. Och därefter få dagen bjuda på lite allt möjligt!
 
Hooj!
 
 

4/10 - 2015

Idag går vi in i vecka 30! Gud vad tiden har gått fort nu på slutet. 76 dagar kvar tills beräknat och h*n är ca 38 cm lång och väger ca 1,43 kg i början av veckan och ca 1,58 kg i slutet. Halv stor krabat nu.
 
Ojoj nu närmar de sig på riktigt. Ha tagit fram alla mini bebiskläder som ska tvättas, och ha gått igenom alla och lyckades få ihop en Ica påse som ska hivas som är urtvättade och sånt som aldrig användes av William. Samt ha vi ju införskaffat lite nytt så då måste ju lite ut också :). Right? Finns ju hur mkt fint som helst nu till dom minismå till vintern!  
 
Hooj!    
 
 

2/10 - 2015

Jihaaa! Igår efter att jag hade hämtat William på dagis så fick jag två sms-aviker, så med andra ord kom tallrikarna och hjälmen! :D William stordigga hjälmen vilket känns bra inför kommande höst/vinter. Och idag kom H&M paketet också (Y). Jag är inne i en Batman och Superman period till oss allihopa i huset eller aaah mest till William kanske så de blev ju endel sånt i paketet, hehe. Och lite annat bra att ha till i vinter för han. *Gillarattavastegetföre* Så nu äre ba Ikea grejerna som vi vänta på som kommer snart som sagt. Och en söt liten overall som jag vann på tradera till bebisen i magen ska komma nu till veckan också :). Hen ha många overaller nu men det behövs då man beräknas födas i december, eller hur?! ;D   
 
Köket går framåt fortfarande, vilket känns superduper bra hos en gravid kvinna som är allmänt galen. Snart är innetaket helt på plats och sen äre ba nå lister så äre som färdigt utöver lite "krussedull" saker :).
 
Hooj!
 
 
 

1/10 - 2015

Hello Oktober!
 
Dagen har bestått av att sitta i telefon med alla möjliga känns det som! Jag som hatar att ringa men nu under graviditeten har "rädslan" försvunnit. Hände samma sak då jag va gravid med William ^^. Men ogravid äre lite läskigt att ringa igen, haha konstigt det där! Men nu äre gjort och de känns super.
 
Williams vinterpjuckor kom igår och alla i familjen älska dom, till och med W! :) Väntar bara på hjälmen nu som borde komma när som :). Ett H&M paket ska också komma om inte annat nästa vecka, samt bröllopspresenten (bidrag till nytt porslin) från Emma, Martin, Lukas, Matte och Jansson bör dyka upp också tidigt nästa vecka! :D Älskade tallrikar! Samt Ikea grejerna kommer om typ 2 veckor, har mkt att se framemot med andra ord! Sen ska jag väl försöka lura herrn ihuset att beställa vintervantar till William.. ;) Man måste va smart se ni.
 
Men nu käka den snabb ihop rörda korvstroganoffen sen liiiiite hussysslor innan jag slår mig ned i läsvärlden.
 
Hooj!

RSS 2.0