27/10 - 2015

Williams dagiskanin ha varit borta sen igår :/. Han hade sovit utan den idag med hjälp av ett annat mjukdjur sa dom så de va ju tur, och dom ha letat hela dan men utan fångst. Jag frågade om nån kanske hade råkat få med sig den hem (då de kan va lätt hänt, även om vi inte ha haft barn på dagis så länge så känns det som att de kan hända väldigt lätt) men pedagogerna trodde inte de. Men vart ska en annars vara kan jag tycka? Aja. Jag är inte sur eller så om det skulle verka så. Saker och ting kommer ju alltid fram förr eller senare, men jag hoppas den kommer tillrätta snart för hans skull liksom. De är ju trots allt hans "snutte", hans dyrbaraste ägodel.
 
Man märker att han ha varit utan den idag då vi va på väg hem vare nått som som inte stämde. Och då vi kom hem hann jag inte ens klä av han innan han attackerade den han har här hemma. Och nu ha han med sig den varje steg han tar. Stackarn :(. Blir att fara in till stan imorgon tror jag och köpa ett dussin kaniner. Dom är lite svåra att få tag i faktiskt. Alla hemsidor ha den större varianten men vi ha ju den lilla förståss. De är bara Babyproffsen som har den varianten vad jag ha sett iaf. Och de är inte alltid dom har den inne heller.. Som sagt blir att införskaffa sig ett par st och ha på gött och fin hyllan då det är hans favvo.
 
Men lite roligt hade vi (eller iaf jag) då vi kom hem, vintervantarna hade kommit i brevlådan :D. Lagomt knalligt orange. Då borde pengarna för klädespaketet ha kommit till säljaren också så då borde de komma snart också. Om inte annat så få jag va en jobbig köpare och fråga tills hon ha postat de ;).
 
Hooj!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo