30/9 - 2011

Tredje dagen som mina "fina" målarkläder är på och de går framåt. Ser ljuset i tunneln! Nu ha jag fått en overål som är en aning snyggare än dom oranga regnbyxorna och påsarna på skorna är borta då man ha ett par skor på lager, så nu kan man vistas bland folk igen ^^.

Annars så va de inga hål i gaddarna, Ticket skötte sig bara bra och en ny häst (gammalt fölsto) ha kommit till stallet och ihoppsättningen med gamgubbarna gick också bara bra. Sandy som är 25 år och vallack trodde han va 4 år igen och hingst, haha! Rocky ha busat konstant med Sixten i 3h och sen va på båtklubben ett antal timmar ha resulterat i att han är en klubbad säl även ikväll ;D.  

Just nu kroppsmässigt känns det som om ett tåg ha kört över mig och sen 10 ångvältar på de efter att ha stått halvböjd och målat dessa dagar och grädden på moset en ridtur på de, men ha bara mig själv att skylla på :P. Tror nästan att Julias lek och måleri ska snickra lite grann imorgon så målarbockarna blir nån dm högre (Y).

Le och vinka!

29/9 - 2011

Ha målat större delen av dan och de är typ lite mindre än hälften kvar. Fortsättning blir imorgon efter stallet :). Rockypock fick följa med som sällskap och jag tror han ha uppskattat de då han ligg som en klubbad säl på matten brevid mig, haha söthund! Ha även varit så dum och kastat (okej, kanske inte kastat i utan satt i) i han i vattnet så han ha fått sig en liten simtur idag med, hehe.

Ska till tandis imorgonbitti så då passa jag på att sova här hos mammie då jag ändå va i krokorna. Sparar både soppa och parkeringspengar då jag ha tänkt va lite busig och kidnappa hennes cykel dit, hihi. 

Ne, nu blire en internet koll innan jag tar min klubbade säl till hund till sängen och läsa lite gamla minhäst tidningar med han innan man får sig en dejt med John blund!

Le och vinka!

Dag 5 - Min drömhäst

Min drömhäst.. Ja, de är lite svårt att förklara hur den "ska" och inte va, då jag ha en specifik bild i skallebollen. Men den ska va lagomt stor iaf, 165-170 cm i mankhöjd. Ofc äre en travhäst, hehe. Sen färg och sånt spelar ingen större roll, men jag ha lite förkärlek till de lite mörkare hållet på färgen med nå vitt i pannan/huvudet (typ stor stjärn eller bläs, nått åt de hållet) och nått eller båda bakbenen ha nå vitt på sig. Huvets vithet är dock "viktigast". Sen äre alltid ett + med någolunda nice stam på den också.

Sen vet jag inte riktigt om drömhästen är en fölis som nyss ha lämnat mammsen eller om den som är från 2-5 år än, de få jag helt enkelt se/känna då de är dags att bli med häst! :) Ha även en till förkärlek (samma som travläraren Ulf på forsis) som jag gärna vill att min drömhäst ska ha, men de är en hemlis, hihih!

Le och vinka!


28/9 - 2011

image description

Julia´s Lek och måleris klädsel idag (Y). Bättre att ta det säkra före de osäkra, är expert på att bli lika färglad som de grejer jag målar, haha! Trots att jag hade handskar så lyckades händerna bli färgglada, hur lyckas man..? Aja, hann iaf måla några stänger innan de blev för mörkt, men ha en hel del kvar.. Vilken tur att morgondagen bjuder på en heldags målning om vädret tillåter de! :)

Le och vinka! 


Dag 4 - Det här är jag bra på

Spendera/fördriva tid i stallet :). Finns alltid nått man kommer på att göra som sen tar än massa extra tid och man blir ett par timmar sen hem, haha inte så uppskattat av karln ^^. Men han ha som fått lära sig att hästar tar tid, de är ju så. Fast han behöver inte alltid veta att man ha kommit på att städa eller smörja eller annat bus i sista minuten som råkade ta lite längre tid, hehe :P.

Nemen nånting seriöst jag är bra på inom hästvärlden, ja förutom de jag nyss ha sagt vet jag fan inte, haha! Kanske köra häst om man få va så ful och säga de?, Hihih.

Le och vinka!

28/9 - 2011

Ska ta och dra mot båtklubben nu och möta pappa så Julia´s lek och måleri kan börja måla ställningen till "lill" båten ;D. Kiiiiiing. Hare göööötttt.

Le och vinka!


27/9 - 2011

Bilen ha startat hela dagen, kiing! Nu hoppas jag på att den fortsätter i denna stil. Hundarna fick stanna hemma från stallet då jag hade tre sopsäckar med pantburkar och flaskor i bilen i en härlig kompott ;D. Och orkade inte ta ut dom för att hundarna skulle rymmas, haha. 

Blev iaf en körtur med Ticketmannen, va som länge sen och han skötte sig galant som vanligt! :) Pantade liken (burkarna) på väg hem från stallet och så fick över 200 kr ;D. Niiice! Dock tog de ett tag men vafan, pääning är underbart!

Le och vinka!


Bästa heeestrooompan!


27/9 - 2011

Nu blire att städa här hemma sen ta hundarna på en snabb promenix innan jag kast in dom i bilen och rullar mot efterlängtade stallet med en bil som förhoppningsvis tänker starta! :)

Le och vinka! 


Dag 3 - Det här behöver jag träna mer på

Sittsen behövs alltid tränas på då den alltid kan bli bättre :). Lätt att "latheterna" kommer fram då man rider runt i skogen och på en uteridbana utan speglar, vilket lätt medför att skänklarna far lite smått framåt och vips så ha man stolssits. Saken blir inte lättare då man rider ett varmblod som startar, då dom är lite mer framåt och på i vanliga fall (menar inte att de bara är varmblod som är så) och då man he skänkeln rätt så tolkar dom de som att de ska gå snabbare eller vad man ska säga, men aah ni förstår nog. Nu ska jag inte skylla på hästen men han ha faktiskt lite med saken att göra också :P.

Men sittsen börja bli bättre då jag tänker på att justera den om den ha glidit fram, men de kan aldrig skada att bli ännu bättre liksom :). Va en sak då man red 2 ggr i veckan med skolan, då hade man som mer koll på på benen då man både hade speglar och ridläarare som sa till om den hade glidit fram och ganska så snabbt så hade fötterna fbosatt sig rätt, men så fort man blir bekväm hemma så glider dom fram.

Le och vinka!

26/9 - 2011

Är just nu i garaget med rääserzaabbbbeen för att byta täningslås :). Hoppas de är felet så man kan vara säker på att hon startar allt jämnt! Är som en stor fördel :p.

Igår körde systeryster, Danne och Affebaffebus den "långa" vägen till vännäs (dom mobbas för dom tycker att vännäs ligger långt ute i ingenstans :p) för att hälsa på och kika på huset :). Trevligt trevligt! Sen blev de en pizza på laggen såklart ;).



Le och vinka!

23/9 - 2011

Busigheterna med gubbarna är över för ett par timmar sen och hemlisen va bara en dröm som jag trodde.. Men men :). Annars så blire att byta täningslåset på fanskapet till bil till början av veckan :).

Kom iaf nyss in från en ragg med zaabbbenn och hon starta utan att pappa va här! (Y) Han ha väl skrämt upp henne för ett tag ^^, pööörfect! Kan man iaf hoppas på.. 

Le och vinka!

23/9 - 2011

Ni kan ju gissa vilken bil som starta då pappa kom förbi för att kolla vad problemet va.. Men de blir de sista felbytet nu och om den fortsätt strejka med att starta blire att platt ihop hene! Eller så ska jag fixa ett kort på pappa i bilen för att lura henne. Men ska jag vara ärlig så platta ihop hon, en aning leeeeess på fordon som inte vill funka för mig.

Le och och vinka!

23/9 - 2011

Väntar på att pappsen ska ringa så jag kan ta hundarna på en snabb pink innan han, Peter och Lennart kommer och hämta mig då vi ska rulla på lite bus, hihi. Visst dom är bara gubbar men de blir betydligt mkt roligare att följa med dom på äventyr än att bara sitta här hemma och ruttna i soffan. Så tummen upp (Y). 

Sen så kan man ju alltid hoppas på en sak, men som vanligt äre nog bara en dröm. Och de är en hemlis, hehe! ;D Men nu ska jag njuta av min monster! Mohahahahahahahhahahahahhaha.

Le och vinka!

Du är allt jag nånsin drömt om och du är a...

img_2240 (MMS)

Du är allt jag nånsin drömt om och allt jag nånsin önskat <3


Dag 2 - Hur allting började

Hur allting började.. Ja, jag följde med Johanna till stallet redan vid barnbens ålder och fick hjälpa till att borsta hästarna eller rättare sagt benen då de va de ända jag nådde men aah ^^. Blev som "infekterad" redan som liten eller hur man ska säga :P. Och ja de är på den vägen de är, följde stora syster till stallet som liten och sen fattat tycke för dom och sen fortsatt :). Men de är lite små roligt, för varken mamma eller pappa är hästintresserade så de är lite frågetecken om var Johanna ha fått hästintresset ifrån.

Från början vare bara ridning som gällde för mig, men nu äre trav som gäller, även de är Johannas "fel" :P. Men jag tycker ridning är minst lika kul! Men då helst på travhäst, hehe. De är bakom hästen jag hör hemma på nå vis. Allt känns som bäst då :).

Le och vinka! 


Dag 1 - En bild på favorithästen


Ingen som helst fundering, de är Exact Tic Tac! <3


En lista

Dag 1 - En bild på favorithästen
Dag 2 - Hur allting började
Dag 3 - Det här behöver jag träna mer på
Dag 4 - Det här är jag bra på
Dag 5 - Min drömhäst
Dag 6 - Min största rädsla inom ridsporten
Dag 7 - En låt som påminner om en häst du älskar
Dag 8 - Min favoritgren
Dag 9 - Min högsta dröm
Dag 10 - Varför får hästar och ridning mig att må bra?
Dag 11 - En bild som gör dig lycklig
Dag 12 - Hoppning eller dressyr?
Dag 13 - En häst jag saknar
Dag 14 - Mitt mål med ridning
Dag 15 - Alla hästar i stallet



20/9 - 2011

Nu äre ett till fel som ska bytas på fanstyget till bil (täningslåset) och blir inte de bättre för de, blire att platta ihop hon. Till och med pappa sa de och jag ha vittnen på de så han kan inte säga att han inte ha sagt de om de kom till krita så det så! (Y). Annars så ha jag kontakter som ha traktor så jag kan göra de på egen hand om de är så, mohahahah! ;D Eller så ska jag se till att de ser ut som en olycka, hehe.

Annars så är min "lilla" båt på båtklubben nu och de känns primaskinka! Sen så ska Julias lek och måleri måla ställningen till henne i helgen för att kompa av/jobba av lite för alla pengar jag ha lånat av pappa på senaste tiden.. Måste ta och hitta/få ett jobb snart så jag kan börja beta igen. Vill inte veta vilken summa jag är uppe i nu asså. Fyfan.. Men tur man ha en förstående och snelhest till pappie! <3

Le och vinka!

20/9 - 2011

Ikväll ska jag sysselsätta mig med att stryka Rockys rosetter så de ser någolunda bra och snyggt ut :). Sen så måste jag komma på ett nytt upphängnings ställe till dom då lackhyllorna är fulla nu ^^. Men tur att de är ett tag kvar till nästa utställning så jag ha ett tag att fundera på.

Emma får hjälpa mig med att stava (eller kanske till och med översätta) kritiken ser jag, sekriterarna skriver som om dom vore full eller nått. Så ni får vänta med kritiken nån dag eller två, men som plåster på såren så bjuder vi på en sitta fint bild. Och man kan ju inte missa den fina tvätthögen på bordet i  bakrunden x).

Le och vinka!


19/9 - 2011

Efter två sena nätter med tidiga morgonar efter de så blev de en rejäl sovmorgon, hihi :D. De va mer än nicebajs! 

Haqde tänkt bjuda på nå hundliga bilder sen helgen :). Och Rockys kritik skriver kommer imorgon då jag ha hämtat den från Emma :). Och jag orkar tyvärr inte översätta kritiken då den är på engelska, moahhahah! Nemen jag suger på engelska men jag förstod den så då borde de inte va nån lek för er att förstå de tyck jag ;D.

Le och vinka!


Fredag, då vi hade kommit fram, mitt älskade monster <3


Söndag, väntar på sin tur i ringen

Uppe på bordet i ringen för närmare bedömning.
Han är inte rädd för att stå på ett bord som är över
1 m, men ligga på rygg är farligt..

Få helhets bedömningen. Slutade som BIR valp och
bästa hanvalp som sagt :).

Bruno slutade som andra bästa hane i sin klass :). Buno!!!


Chess blev Bir och första bästa tik :). 

Så söta! :]

Rocky i BISringen :). Blev "BIS 7:a" :).


18/9 - 2011

Sådär ja, nu rullar vi brudar med hundar mot norrland igen med partyhusbilen med happyfaces! Först blev Rocky BIR-valp och bästa hanvalp med fin fin kritik och domaren total älska han, Buno (Bruno) blev andra bästa hane i sin klass och Chess blev BIR! :)

Sen vare lång väntan tills Rocky skulle ut i BIS-finalen och väl där blev han avtackad som 7:a av ca 20-30 andra raser, så man kan säga att han vart BIS 7:a :). Men för mig är de som en seger eller vad man ska säga, då heelers brukar gå in och bli avtackad typ först. Jag ha med andra ord en underbar monster hund! <3 Iaf enligt mig, och lite skrytsam måste man få va :].



Le och vinka!

17/9 - 2011

Jag är inte ens närheten av att vara trött.. De va ingen direkt hitt att dricka tre monster på kort tid och sitta stilla i en husbil i timmar och sen grädden på moset på de och trycka i sig massa godis och läsk på de nu ikväll. Men tur man lär sig nå nytt varje dag (y).

Le och vinka!

16/9 - 2011

Jag ha vakat som en hök över travsport.se för att se resultat för hur de ha gått för Ticketmannen, och de blev en 5:e placering! :) Jätte kul!

Annars så är vi brudar och hundar och partyhusbilen typ snart framme :). Skönt! Håller på att dö av uttråkning och damp. Ha druckit tre monster också, så de ha väl lite med dampet att göra kanske, hihi.



Le och vinka!

Nu rullar tre tjejer, tre hundar med en hu...

img_9239 (MMS)

Nu rullar tre tjejer, tre hundar med en husbil till  gävle för hundutställning! Aaahkaramba säger jag! Sen så ha vi kopplat in en databaslåda med högtalare och ha som lite party! Kan ju tänka mig att alla är avis nu asså. MOHAHAHA! Sen så hejar vi på alla andra husbilar också, man gör tydligen så då man kör husbil, typ som en regel. Men de är en skojig regel ^^.


15/9 - 2011

Jag blir bara så less och irreterad så fort jag tänker på en motherfuckingäckligtyp. Men då kan man ju tycka, att jag ska låta bli att tänka på denna "typ", men de är de som inte går.. Så snälla gör mig, eller rättare sagt, världen en tjänst och GO AND FUCK YOUR SELF! Och därefter sticka dit pepparn väx och FUCK OFF AND DIE! Eller vänta nu, de är inte snällt mot pepparn att få tillbringa den lilla tiden innan "typen" ramla av pinnen efter att ha fuck off-at sig. Inte snällt mot moder jord. Sååååååå jag får fundera ut en annan plats/lösning där ingen/inget kan ta skada.

MOHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Le och vinka!

15/9 - 2011

Sådär ja nu är man hemma efter att ha varit i stöcksjö hos Emmas mamma och badummat två st hundar från hennes kennel som ska med på gävleutställningen :). Även Rockypock är badad och lukta mummagott! Sen busat med lilla Matti så han är helt slut, toppen!

Imorgon börjar resan ner och dom ska ställas på söndag men lördagen spenderas för att kolla på andra raser, kulit! Nu taggar vi utställningen! 

Le och vinka!


<3


 

14/9 - 2011 Tidsfördriv

Vad heter du: Julia
Ålder: 19
Vad gör du: Svarar på dessa frågor och ser tv
Vad längtar du till: Att bli trött för att kunna sova
Vad händer i helgen: Hundutställning i gävle :) 
Senaste hånglet: Älski!
Hände nåt mer: Hehe ;D
Vad har du på dig: Mjukiskläder <3
Favoritöl: Hmm, måste bli heineken
Vad blir du glad av: Allt här hemma, Ticket, vänner
Vad blir du ledsen av: Massa skit
Vad ska du göra idag: Finns som inte så mkt mer att göra idag mer än att vänta tills man ska krypa ner och sova 
Favoritsnabbmatställe: Max, helt klart!
Vilken låt lyssnar du på nu: Reklam på tvn
Vad dansar du till: Partylåtar på krogen
Vem saknar du: Mina långörade vänner </3
Bästa Hang-outet: Hmm...
Nått någon inte vet om dig: Hemlis ^^
Nått du vill ha sagt innan vi slutar: Jag vill ha ett jobb, NU! 

HUR

Svarar du i telefonen: Hej de är Julia eller hallå
Gör du när du är kär i fel person: Vet som inte
Tycker du om gul-bil-leken: Bara kul om jag ser den gula bilen först, annars kan leken ta sig nån stans..
Mycket pengar har du i plånboken just nu: Inga :(
Mycket är klockan: 23:45
Hur många kontakter har du på msn: Tillräkligt många
Spenderar du en regnig dag bäst: Inne!

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? Orka som inte kolla.......
Pratar du med på msn just nu? Ingen för tillfället
Ringde dig senast? Emma O
Pussade dig senast? Älski!
Vill du kasta en sten i huvudet på? Två st vill jag kasta på :).
Saknar du mest just nu? Mina långörade vänner
Ska du träffa imorgon? Emma!
Sov du med senast? Älski!
Festade du med senast? Dom bästa!
Vem fick du senast sms av? Emma

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Cool som jag är, ooyyeeess!
Gråtit en hel natt: Mjo
Druckit så du spytt: Ajjumen
Åkt vattenskidor: Nope
Åkt rullstol: Yes, hade som en freakfoot
Gjort en bakåtkullerbytta: Kan ha hänt
Köpt lösgodis för över 50 kr: Hihih ja :]
Haft träningsvärk: Mer än en gång
Önskat att du var det andra könet: Ha hänt
Sett din kompis i rosa kanindräkt: Ne :(


13/9 - 2011

Jag bokstavligt talat hatar min bil just nu. Ha funkat hur bra som helst hela dan, men då man skulle till Emma och Martin stenvägra hon att starta........... Som så många ggr förr.. Så SATANSJÄVLAHELVETTETSJÄVLACP LEEEESSSSSSSS. Jag kommer se till att de ser ut som en olycka inom en snar framtid.....

Le och vinka!


13/9 - 2011

Ha varit på den bästa platsen på hela jorden - stallet. Större delen av dagen :). Ha inte varit där på över en vecka, min frekfoots fel. Blev iaf en ridtur och Ticket skötte sig super iaf och kändes jätte fin! Och foten ha inte gjort de minsta ont, så nog ha den läkt klart! :D Men bara för att jag säger så nu så kommer den dampa jävel senare ikväll.. 

Ticket startar på fredag, dock kan jag inte följa med då jag och Emma O är på väg till gävle för hundutställning då, men jag kommer hålla tummarna!

Nu blire att leta på blocket efter en hemlis ;D. 

Le och vinka!


8/9 - 2011

De här sög ju, efter att varit ute i regnet igår med hundarna så ha man lyckas blivit sjuk nu under natten.. Önskade att jag ägde en regnjacka nu kan jag ju lova... 

De lär blir många koppar te med massa honung i hela dagen och kvällen så man är fit for fight tills imorgon! :) Om man inte hinner bli de som de troligast, så få jag lov att offra mig för laget helt enkelt! Ska ju som träffa Linis och Marieis på krogen så de är ba att offra sig känn jag. Sen så ha jag faktiskt funderat på att utmana ödet och slänga på mig klackar också ;D. De får gå som de går helt enkelt. Kanske ska ta och linda fotknölen så man ha lite stagda iaf, då kan de inte gå dåligt tyck jag :).

Le och vinka! 

7/9 - 2011

Min kisse är ju inte normal för fem öre. Men jag skyller allt på Micke som gav henne alkohol som liten, som jag ha nämnt tidigare nån gång. Hon gilla majs och nudlar och hon can se dead people. Och en bild säger mer än 1000 ord, se och begrunda.

Le och vinka!


Normal eller ikke normal? De är den eviga frågan.


7/9 - 2011

Jag undrar om min fot ha kommit från yttre rymden nu, en annan färg och fotknölen på andra sidan ha fått sig en annan form. Gaaaaaahhhhhhhhhh!

Le och vinka!


7/9 - 2011

Efter att ha varit ute med båda hundarna i ca 20 min i detta pissjävla väder så önskar jag att jag ägde en regnjacka. Skinnjackan tål inte mkt regn om man säg så. Och de kändes väldigt kung eller vad man ska säga att ta båda samtidigt istället för en och en som jag brukar.

Le och vinka! 

6/9 - 2011

I let the future decide.


6/9 - 2011

Jag kan inte sova så jag drar en 5 sanningar om mig som sysselaättning.

1. Veligare person än mig får man leta efter. Är hur veeeelig som helst.


2. Ääääälskar skor! Typ hälften av alla skor jag ha är aldrig använda, då de väntar på rätt tillfälle att användas. Men kan ändå aldrig låta bli att köpa skor trots att de finns massa oanvända.

3. Har överrörliga fotleder. Fick veta de i fredagsnatt/lördagmorgon, men hade listat ut de själv för ett antal år sen. Ha iövrigt dåliga knä och axel leder då dom lätt går ur led.

4. Är envis, kanske lite för envis.

5. En aning bortskämd.


Le och vinka!


6/9 - 2011

De är en aning kul vad som kan hända under en natt. Igår natt hade jag sjukt ont i både foten och höften som sagt, men idag så ha jag inte haft nå ont alls nånstans. Galet mystiskt asså. Och nu när den värsta svullnaden ha lagt sig, så ser foten ut som en fot igen och inte en ballong som hade små bihang framtill som kallas tår. Kan tillochmed gå på foten också utan att halta, nästan iaf. Det här känns lovande! Kanske så att stallbesök kan bli tidigare än tänkt och väntat, de vore asum! Och kanske så att man kan slänga på sig nå klackar på tassarna på fredag då de är fest och utgång igen :). Eller ska man våga utmana ödet och ha klackar på fyllan igen? Hmm tåls att fundera på..

Le och vinka!


Dom är snygga, underbara och älskvärda! <3 
Dock är älsklingarna nästan livsfarliga


5/9 - 2011

MAsså smärtan i foten och även höften är ingen lek längre. Och värktabletterna vägra ju att funka... 

Men iaf så tog jag mig till ica och tillbaka, med bilen till och med! Men bromsa va ingen höjdare, så jag skippar bilkörandet imorgon faktiskt.

Le och vinka!


4/9 - 2011

Tack ännu en gång Emma och Ronja för en trevlig kväll igår! Trots att jag va klantig och tassen fick lida så vare helt klart värd de ;D.

Men nu blire att försöka ta sig till ica på nå vis och köpa gotta och ha tills ikväll och gotta sig lite :). Dock är Micke på väg till lycksele för att göra lite förberedelser innan jakten som börjar imorgon, men de blir som mer chips till mig och jag klagar inte, hehe (A).

Le och vinka!



Tydligen va detta "bara" en rejäl stukning...

img_2848 (MMS)

Tydligen va detta "bara" en rejäl stukning. Men de tror inte jag om jag ska va ärlig, men men :).  Bara att le och vinka!


4/9 - 2011

Jahapp kvällen började kalasbra, i mitten gick min klänning sönder men fortsatte ändå! Så de va en kanon kväll med brudarna!!!! Träffade annat känt folk också så de va ba trevligt :). Dock sluta de med att jag hamna på akuten pga att min fot inte är helt rak och fotknölen är en modell större. Väntar iaf på min tur på röntgen, men man hinner ju fan bli gråhårig innan nånting händer här. Och jag tror att jag skippar klackar på fyllan fram över.

Le och vinka!

3/9 - 2011

Man ha ju typ världens bästaste hund, han kammade hem BIS 1 valp idag på inoffen här i vännäs! Älskade Rockypock! <3 Och jag säger samma sak som alltid, tack Emma! Detta kommer att firas med lite feeeeest ;D. Eller aah festen ha varit inplanerad ett tag men de passa ju som bra till dagens prestation ^^.

5 utställningar hittil och BIS placerad varje gång, han är som kuuung eller nått. Han ha blivit BIS 1 4 ggr och BIS 4 en gång. Men BIS 4:an i ransäter är ändå de häfftigaste och maffiga, med tanke på att en heeler sällan blir BIS placerade på officiella utställningar mot andra raser. 

Kritiken idag va denna:
"Välutvecklad valp. Bra typ och storlek. Maskulint huvud, korrekt bett.
Bra ögon, öron, bra hals, nacke och rygg. Bra bröstdjup. Bra vinklar fram,
utmärkta bak. Lite utåtvridna tassar fram. Rör sig med effektiva steg. Trevligt 
temperament. Bra päls och färg. Välvisande"

Le och vinka!


3/9 - 2011

Fuck this fucking shit.

Hoppas på att svarta faran sköter sig idag, annars blir jag tokig på riktigt. Nånting kan väl få gå bra som man kan leva på ett tag, och glöma allt jävla elände?


3/9 - 2011

Angående skrattretande inlägget jag skrev så ska jag bara säga, att de är bara jag som vet vad de inlägget innebär. Det är alltså bara jag som vet vad de hela handlar om. Och jag vill inte att nån ska få ledsna miner för de inlägget. De va en Julia grej och alla som känner mig vet att jag inte ha alla hästar hemma jämnt. Och ber isåfall så hemskt mkt om ursäkt om de är så att nån eller varför inte, en hel drös som tog åt sig av inlägget, förlåt. Vet inte om de är så att de ha gjort de, men juste in case. Och förlåt igen om de är så. De är som sagt ändå bara jag som vet vad de handlar om.

Men ville bara få de uppklarat/undanstökat så att ingen av alla mår dåligt eller liknande över de. Äre nån som ska må dåligt, så äre jag. Och de kan jag lova att jag gör. Eftersom de eventuellt är jag som ha ställt till de och inte tänkte längre än vad näsan pekar.


2/9 - 2011

Just nu ligger jag och Rockypock i soffan och myser och ser på house of wax som går på 6:an :). Super bra film tycker jag iaf! :) Dock är den snart slut men de lilla man hinner se klagar man inte på.

Aaah juste höll på att glömma, de är utställningadags igen för Rocky imorgon, här i vännäs, en inoff :). Skönt att va på hemmaplan! Så badummad är han tidigare idag, och nu återgår jag till filmen. Over and out!



Le och vinka!

2/9 - 2011

Det är såååååååååååååååå skrattretande så att man nästan dör asså. Man kan inte göra mer än skratta! :)

Nemen nu äre dags att krypa ner i sängen och hoppas på att man inte väcker älski, eller framför allt inte bli ihjäl skrämd som igår natt. Man hade lagt sig till rätta och är på väg in i drömmarnas värld, så han sätter sig upp i sängen (i sömnen) och sätter från ingenstans hans hand på min arm fort och hårt och klämmer åt några sekunder innan han lägger sig ner igen. Höll bokstavligt talat på att skita ner mig av skräck, men då vare tur att jag inte gjorde de men iaf så va de inte okej för fem öre från hans sida....

Le och vinka!

RSS 2.0