31/8 - 2010

Haft en jätte slapp dag! Slutade redan vid typ halv 2. De 2 tidigare åren har vi alltid slutat kl 4 på tisdagar så de va för jävla skönt att ha denna tisdag! Schemat i överlag är hur kung som hälst! Hoppas de inte blir så mkt förändringar sen :). Vi hann även med att poppade lite musik i zzaaaben till öb, och visst är hon ändå fin?! Även om hon har norrlandskrome så är hon en pärla. 

Ne nu blire att börja rota bland allt mitt skit och se vilka saker jag vill ha med mig till lägenheten, iiiih!

Le och vinka!

30/8 - 2010

Första skoldagendagen på den första riktiga skolveckan är avklarad. Travförsta timmen, de va mest info om kursen osv. Vi fick även träna på att volta i gympasalen utan hästar självklart :P, för att förstå principen då vi ska träna på fredag med hästarna inför lördag då vi ska hålla i voltstart på naturbruksdan :). Skönt för mig som redan kan det där ^^.

Efter skolan dundrade jag vidare med zzaabbbben till pappa. Jag och Micke fortsatte att hjälpte pappa med hans flytt. Snart klart, troligast redan på onsdag då pappsen är ledig! Och imorgon kommer jag och Micke att börja fara med lite grejer till våran lägenhet :). Pappa är så våran första flytthjälp sen kan jag ju lova ;). Dock ingen ridning med Ticket imorgon då och så har han tappat en sko också men på fredag blire av :).

Nästa - Sängen!

Le och vinka!


29/8 - 2010

Måste bara få tacka för fredagskvällen med folket! Riktigt trevligt även om de vart lite arga miner där på slutet men de är sånt som händer.

Igår så hjälpte jag och Micke pappa att flytta grejer från huset till hans nya lägenhet, riktigt fin faktiskt! Och han ser redan gladare ut, men de är nog så som han säger - ganska skönt att de som har hänt har hänt då man får gå igenom sitt skit man har samlat på sig under alla dessa år. Kan jag nog förstå han då han har en hel del grejer :P. Blir att köra och hjälpa till med att förflytta resterande sakerna från punkt a till punkt b LITE senare idag ^^.

Jag och Micke har köpt lite smått och gott till lägenheten idag, åååh vad jag är taggad på att flytta in!

Le och vinka!  

27/8 - 2010

Nyss kommit hem från att ha kört runt mig och pappa. Skulle till gräsmyr för att hämta mobilen som jag glömde imorse (är som ledig från skolan så de passade utmärkt ;D) och pappa joinade med dit och så for vi vidare till stöcksjö för att kolla på hans skruvarplats osv :). Riktigt stort och luftigt! Och så fick en 10"s bärbar dator med mus och en dataväska av hansom grattis till körkortet, tack!

Mat nu sen börja fixa över lite saker på denna lilla söta dator och sen invänta tills de är dags att köra Lotta till sjukhuset :). Och ikväll blire nå öl med ett par st ur klassen lät det som (:.

Le och vinka!

26/8 - 2010

Körkort!


25/8 - 2010

Nu är allt ljud inkopplat i zzzzzzaaaabbbbeeeen! :D Ett stort tack till älski för att du koppla in allt åt mig <3, Magnus för att jag får låna ett steg av dig och Martin för att jag får låna en låda av dig. Då saknas de bara nya 4:or framtill sen så kan de inte bli bättre! Eller jo om jag hade haft en finare bil att glida runt i (A), men zzaabben är ju ändå helt klart finast i alla lägen, men man kan ju alltid drömma om en nyare och finare bil :].

Ne nu blire sängen, pusshej!

25/8 - 2010

Första skoldagen är avklarad. Den va inte lika brutal som jag trodde, men den va samtidigt lite jobbig då man vet vad som väntar. Och snacka om en skum lärare vi har fått i religion! Hoppas jag hörde rätt, att de bara va en 50 poängskurs så då kanske man överlever.

Har pratat med Emma och de blir så att jag kommer ta någon av hennes hästar 2 ggr i veckan, jiho! Hästlösheten har nästan tagit död på mig så det här blir super! Ska höra med henne om jag ska börja redan den här veckan, vore som lite små kul :).

Le och vinka!


Pluttis <3


24/8 - 2010

Skolan börjar imorgon. Känner ändå taggen lite grann just för att få träffa dampklassen igen! :). Sista sommarlovsdagen börjar med att först inte kunna somna om efter att bäbis ha klivit upp för att fara på jobbet, suck!, vara barnvakt åt Affebaffebus från 9 tills jag måste börja dra mig mot vindeln för att köra. Därefter har jag ingenaning om vad jag ska hitta på för bus, mer än att jag ska ta mig hem därifrån och invänta Micke. Får helt enkelt se vad resten av dagen har att erbjuda som vanligt. Nått kul måste jag hitta på då de är tillbaks till verkligheten imorgon!

Nu slipper jag läsa den satans jävla teorin på bussen fram och tillbaka så nu blire läsa sista boken i twilight istället! (Är seg med läsningen jag vet ;] ). Men nu blire att läsa den nu fram tills monsterbarnet kommer (;.

Le och vinka!



23/8 - 2010

Nu är den äckliga pesten äntligen är avklarad - körkortsteorin, YEEES! *Super glad Julia* Fyfan vad skönt att den är bort gjord. Dagarna inför den stora dagen har kommit med enorma kliv och snart är den här och de är dags..

Gårdagen spenderades på paradisbadet med massa busigheter med Micke, Magnus, Ida, Clara, Andreas, Emil, Isabell och Alex och de va riktigt trevlig! Tror att alla va halvt döda på hemresan. Länge sen man sov såhär gott och skönt kan jag lova!

Men nu blire att göra lite nytta sen dra sig mot syster tror jag.

Le och vinka!

22/8 - 2010

Såg Grow ups igår med Micke, Magnus, Lotta och Ingvar :). Jag säger bara såhär, SÅ JÄVLA KUNG FILM! Betydligt bättre än vampyrer suger som jag och älski såg i förrgår :). Ja jag vet, jag liggger typ 4 bio talande back men ibland hinns inte allt man vill och de hinner glömmas också. Men dom filmerna va inga direkt awesome heller så he spelar som ingen roll att jag har glömta tt nämna dom? (:.

Nu blire frukost och sen paradisbadet med ett par st :D.

Le och vinka!
lan

19/8 - 2010

Ska ta och byta om nu för att de bär av mot stallet för att rida Sandy och sen slava hos syster.

Le och vinka!


18/8 - 2010

Har nyss kommit hem från halkbanan. Kulit värre ju! Va inte alls så som jag hade förväntat mig, men som sagt kul men ändå läskigt då de gick åt fanders och vad som verkligen kan hända då de är skarpt läge.

Fick köra dit och killarna som va med satt helt tysta inte ett litet ljud fören vi hade parkerat då kunde de prata :P. Haha stackars pojkar! Bet på naglarna gjorde de allihop också fick jag veta. Känns ju verkligen bra. De blir att nöta massa trafikfrågor då de börjar dra ihop sig inför slutproven. Fyfan vad jag gruvar mig inför teorin.

Le och vinka!

17/8 - 2010

Bara pinsamt!

Men till de jag tänkte på, körningen i vindeln gick hyffsad men de blir en lektion till nästa vecka innan uppkörningen, blir som bäst så :). Nu bär de av mot daddiiie för att hjälpa han tills älski slutar.

Le och vinka!

16/8 - 2010

Har nyss hämtat nellypaketet som jag har beställt, två par skor och ett par leggings :). Nu blire att testa grejerna och hoppas på att allt passar för att sen kasta ihop en lunch-frukost och därefter blire att försvinna ner i bokläsningen på balkongen. Det är så sjukt spännande nu så jag håller på att dö! Resterande av dagen har jag ingenaning om vad som händer så jag får se vad jag hittar på för bus!

Far upp till vindeln imorgon - nu äre fan näsra tills kortet är mitt! Som sagt dagarna är räknas sakta men säkert ner..

Le och vinka!

14/8 - 2010

Nu blire att gå igenom lite musik sen sätta sig på balkongen för att läsa i detta fina väder och hoppas på att de blir lite svalare efter de så jag kan dra mig mot stallet och rida Sandy :).

Le och vinka!


13/8 - 2010

Inge jobb idag.. Men sånt är livet, körkortet är prio ett just nu då de är sååå nära och då får tyvärr ägget drabass.

Dagarna har bara rullat iväg ju! Sen sist jag skrev så har jag i stort sätt hjälp pappa med att rensa hans grejer då han ska va ute så snarast som möjligt.. Och igår hitta jag massa saker i källaren som jag vill ha och hoppas att de rymms i lägenheten som jag och Micke ska flytta till inom en kort framtid :). Gah, nu äre bara körkortet som fattas sen så är allt så bra som de kan bli tror jag!

Äntligen! Snart....
Le och vinka!

10/8 - 2010

Tröstkollen på skorna gjorde så att jag måste ta och klicka hem lite. Men måste be Micke om hjälp om vilka som ska klickas hem då jag vill ha allihop men de tycker inte plånboken om och så är jag ju sååå velig så de finns inte!

Blev att gå igenom mina grejer hos pappa och packa de jag vill ha kvar då han ska va ute ur huset så snart som möjligt.. Men de mesta ska slängas men 3 flyttlådor är inpackade i zzzabben för att köras till mamma av min egna privatchaufför - Micke :]. Sen så ska zzabben få stå här, äntligen! Och dagarna för uppkörningen har sakta men säkert börjas räknas ner..

Le och vinka!


10/8 - 2010

Jag tror jag hade minst lika kul som Alfred hade de på leos, om inte roligare. Varför fanns de inge sånt roligt då man själv va liten för?! Ne nu blire att tröstkolla på skor på nelly och sen rulla mot zzaabbeeen och fixa upp na då jag inte har nån häst att rulla till.

Le och vinka!



10/8 - 2010

Syster ringde nyss och bad mig följa med henne och Affebaffebus på leos lekland. Har alltid velat fara dit men ingen ha som varit direkt på de.. Så jag tackade verkligen inte nej även om hon ringde och väckte mig (!) samt att jag har letet i 5011 år efter en frukost som jag ska ta och äta innan jag fasnar här vid datorn.

Le och vinka!


9/8 - 2010

Snart bär de av mot stallet för att fixa iordning Lillebror inför hemresan till travet för han ;/. Kommer sakna han sååå mkt! Lillplutten då.. Blir att köra Carros hästar idag också så jag hinner iaf så jag har nått att göra samt hinner jag inte tänka på han lika mkt.

När skolan börjar ska jag för hoppningsvis hinna med Ticket (?) en till två gång i veckan för att avlasta Emma lite grann nu när hon väntar bäbis och för att jag ska ha nått att göra :). Hästlös är som inte direkt min grej..

Ne nu måste jag ta och packa ihop de sista som är tvättat för att sen rulla vidare..

Le och vinka!


Sommar 2010 utan tävling och bara chill, de har
du nog mått bra av!
:)

7/8 - 2010

4 hästar hos Carro är körda, gick bara kanoners! Så hälrigt att köra stor häst kan jag lova! Något jag har saknat känner jag. Taggar 3:an nu!

Nu återstår de mat för min del och sen vidare till nästa kuse som ska köras. Och så ska jag ta och fixa iordning Pluttis saker inför hemresan för han på måndag ;/. Transporten som vi skulle låna va inte ledig fören då så jag får rå om han en dag extra <3.

Micron plinga, vilken tajmning!

Le och vinka!

6/8 - 2010

De va jobbigare än jag trodde att gå upp imorse efter gårdagens jobb och busigheter i stallet, men de är nice. Jag fick iaf dela sängen med älskling :), men dock somna jag efter 10 min på filmen.. Jag va nog inte direkt älskad.

Jag övdelevde även denna arbetsdag så de är bara att le och vinka! Dock är mina ben halvt döda men de äre värt! Jag känner ju att jag lev? Blev erbjuden att joba på fredag nästa vecka också, kiiing! Mer päääninga till mig och de betyder att zzaaaben hinner bli helt klar. YEAH! Apropå bil och så så ringde Peter från trafikskolan och nu är de mesta inbokat inför kortet! Känns mega taggande! I slutet av denna månad (troligvis) så är jag på vägen utan en sablans skylt bak på bilen ;D.

Duschen väntar.

Le och vinka!

5/8 - 2010

Hemma efter att ha ridit två st pigga fyrbenta vänner. Ticket skötte sig som vanligt men lite tittig. Lillebror tuffade på nästan lite väl mkt i både traven och galoppen men annars samma där - sköter sig bra som vanligt. Och han är ju världens snällaste och har världens coolaste lugn inombords.

Ne nu återstår de en snabb datakoll sen lite stövelvård och där efter en härlig dusch och sen älskade sängen <3 som ska kanske delas med Micke om han kommer hit :).

Le och vinka!

5/8- 2010

De va inte så värst farligt att kliva upp imorse ändå :). Arbetsdagen har gått fort så man ska inte klaga! Jobb imorgon också som sagt, sen äre bara att vänta på mumsiga lönen! Den är iaf mumsig för mig som inte har så mkt till inkommst  ^^. Då päningarna är på kontot blire att köpa högtalare och bas och så jag ska få låna ett steg av Magnus tills nästa månad då de blir att köpa ett eget :). Då är Zzzaben komplett inför min premiärkörning! :D

Nu blire att hoppa på räääserBettan för att räsa upp mot stallet och rida Ticket och troligast Pluttis också då jag ändå är igång.

Le och vinka!

4/8 - 2010

Lillebror får en förtjänt vila idag efter 4 dagars träning och så äre inte så mysigt väder att köra i heller så. Och han börjar se rätt fin ut i hullet! :) Inte lika fet som han brukar se ut eter en sommar hos mig (A). Måste nog ta och dra hem lite grejer för att tvätta då han ska tillbaka på söndag :(.

Jag har blivit beordrad att jobba på ägget både imorgon och på fredag 7 - 4. Men är ändå inte så jävla pepp då jag vet hur tidigt jag måste upp.. Men om man tänker på hur mkt päningarna man får av att jobba där, så äre värt "besväret" att kliva upp ^^. Efter jobbet imorgon blire ut med Pluttis en sväng = en död Julia på fredagmorgon. Jag har nått att göra på dagarna så som jag ville ha, så inga sura miner får synas!

Le och vinka!




1/8 - 2010

Det är redan 1:a augusti, gud vad tiden går fort! Ska snart lämna tillbaka Pluttis ju.. :( Vad ska göra under dagarna fram till skolan börjar då? Ja de tåls att fundera på! Men en hel del tid kommer att spenderas på Zzzabbeeen :) och så kommer jag va Carros körhjälp medans de är i stockholm så ett par timmar där kommer att rulla iväg också, kung! Måste bara komma på nått bra att göra resterande dagarna då zzzabben har fått tillräckligt med tid..

Just nu sitter jag och lyssnar på backstreet boys - I want it that way, ja jag vet att jag har nått som är löst :]. Men iaf så har jag och Micke nästan nyss kommit hem från en bio, Knight and Day och den va riktigt kul! Tummen upp. Igår såg vi Trollkarlens lärling med Nikki och Magnus och den va sååå sjukt bra, bättre än jag trodde, far och se den! Dubbla tummar upp! Nicholas Cage är ju en sån awesome skådespelare! De är både humor och action i en lagom blandning :). En liten gnutta humor är nästan ett måste i spännande filmer tycker jag då man måste kunna skratta lite grann mellan allt spännande.

Nu vidare till vardagsrummet för att försöka slita bort älski från tvn.

Le och vinka!

RSS 2.0