25/8 - 2015

Ojoj nu ha shoppaholicen varit i farten igen.. Först lite höstnytt i garderoben åt herr och frun i huset. Mest till mig som vanligt.. Hehe. Men herrn sa att han klarade sig med kläder, men jag vet inte jag.. Men men! En tröja fick han iaf, hihi. William är inte tomhänt heller utan han ska få en mysig vintermössa och halskrage inför vintern på förskolan. Nu äre ba vinterskor och vinterhandskar åt han så är han färdig inför vintern! Och sen råkade jag vinna ett skalpaket (byxa, jacka, mössa och vantar) åt han tidigare ikväll på tradera. Efter att jag ha fått hem de så ska jag blocka mig därifrån! Fan, vinner ju saker jag ba budar på "bara för att" eller "aah de vore bra att ha".. Okej ja man ska väl inte buda bara för att men ändå, svårt att låta bli ibland.. :P Men då dom saker jag VERKLIGEN vill vinna så bli bli jag snuvad i sista sekund. I-landproblem på riktigt.
 
Men nu är han iaf redo inför förskolan på riktigt (Y). Vi har redan en skalbyxa + jacka åt han men de bli super att ha de här hemma och sättet jag vann på föris :). Man måste som tänka dubbelt nu för att slippa dra emellan, mindre riska man glömmer nått. Så de va väl bra att jag vann de hur man än vrider på de hela, men kanske inte ritkigt planerat men ;).
 
Och lönen kom och försvann lika fort - Like always! ;)
 
Hooj!

21/8 - 2015

Idag var de inge problem att lämna Wiliam på förskolan. Han sprang in med ett stort leende och jag lämnade han en kvart senare och inge gråt eller nått som liknade gråt då jag gick. Stora lilla killen :*. Gick över till Emma och åt lunch och hämtade han vid 11. Tydligen hade han spottat ut lingonsylten men åt mkt biffar. Rätt inställning - äta köttet ;). Efter lunchen (innan jag hämtade han) så hade han och hans nya polare Edward gått in i "sovrummet" för att lägga sig, så kloka grabbar! Men dom ska få testa sova på måndag och hela nästa vecka :). Kommer va jobbigt för mig att lämna han ännu längre än till lunch, haha! 
 
Med andra ord så ha jag en bra dag idag! :) Hoppas den fortsätter lika bra hela dagen då de nalkas jobb om 3h.
 
Hooj!
   

20/8 - 2015

Visst är det okej att ha dåliga dagar ibland? Ni vet sånna där dagar man bara vill dra täcket över huvet och hoppas dan går över så snart som möjligt? Ha haft två sånna dagar i rad nu. Älskade gravidhormoner. Men tur William sköter sig på förskolan och idag lämnade jag han i 1,5h. Och hoppas golvköpet i eftermiddag kan muntra upp mitt inre - shoppaholic som man är. De borde de duga för välmående för kvällen och hoppas på en bättre dag imorgon!
 
Hooj!
 
 
 

18/8 - 2015

William håller på att inskolas på dagis, eller förskola som de så fint heter nu förtiden och de går bra :). Bara jag som tycker de är jobbigt att han ha blivit så "stor" som ska börja där liksom. Tredje dagen/besöket idag och fick testa gå ifrån typ 10 min. Han grät lite då jag precis gick men de gick över lika fort som jag stängde dörren. Så som vanligt med andra ord. Och på torsdag ska han testa äta där. Och de tror jag inte kommer va nå större problem då han älskar mat - precis som sin mor ;).
 
Han kommer inte va där många timmar i veckan och de kommer bli ännu mindre då jag kommer gå hemma snart igen.. :) Min lilla stora älskling ha blivit så stor :*.
 
Hooj!
 
 
 

18/8 - 2015

Nu händer de grejer. Vi ha varit herr och fru Kvarnström i 10 dagar och ja de känns inte mer märkvärdigt än tidigare ^^. Kanske att fingret känns liiiite tyngre, med tanke på att den nu bär två ringar istället för en. Vi for en sväng till sundsvall måndagen efter bröllopet för att bo på hotell två nätter och strosa runt och handla lite på ikea och i affärerna runt omkring för att ha hunnit göra nått på semestern utöver planering av bröllop. Väl hemma igen började vi rensa ur köket och sen revs allt ner och upp med gips på väggarna och golvspånsskivor på golvet. Med andra ord äre äntligen dags för köksbyte! :D Som jag har väntat och längtat till den dag det är ett nytt kök i huset asså. Lite drygt då vardagsrummet även är kök nu och vi ha grejer precis överallt och de är lite jobbigt för mig och min städ, ordning och redamani.. Men den ha blivit sakta men säkert mindre nu då William är i rätt ålder att stöka ner exakt hela tiden ;). Tapeterna till köket ska komma nu i dagarna och de nya köket på fredag!
 
Sen blire en dagstripp ner till sundsvall i september tror jag vi sa, för att inhandla nytt porslin och sånt :D. Samt lite bebisgrejer då man liks är där, hihi.
 
Hooj!

8/8 - 2015

Today I married my friend.
The One I have laughed and cried with,
the One I have lerand from and shared with,
the One I have chosen to support, encourage,
and give myself to, through all the days
given us to share.
Today I have married the One I love.
 
 
 
/ Julia Kvarnström
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4/8 - 2015

Nu jävlar vann jag äntligen en auktion! :D Ett klädespaket till William, perfekt till dagis (Y). Snuva i sista sekunden, sååååå man mår ganska gött nu. 

Hooj! 

3/8 - 2015

Pratat med prästen idag och även bokat han på dop nästa sommar ;). Han blev överlycklig iaf så de känns ju asum! När vi kom hem började jag med pyssla med kyrkoprogramen. Helvete vad svårt de ska va att få de så som jag ville ha! Men nu äre gjort och färdig. Fyfan att hålla på med såndär då man är gravid asså.
 
Blev varken något klädespaket eller overall åt William från tradera.. Klädespaket skenade iväg i pris så de skippade jag. Och overallen vare en jävel som snylta sekunden innan auktionen tog slut, morrrr..... Trodde jag hade vunnit den, men ne. Fyfan vad surt asså. Hatar tradera just nu. Gravid och bli snyltad sådär är inte okej. Hur som haver så va jag hur nära som helst på att börja gråta (älskade hormoner). Micke såg hur ledsen jag blev så han sa att han skulle allt köpa en overall åt han, kost vad den kosta vill ny! Och jag blev genast på bättre humör . Dock tog de ett tag innan vi hittade något i Williams storlek då många andra föräldrar är på samma dagisklädesjakt som oss. Men efter många om och men så de blev de en overall, ett par springskor, stövlar och galonhandskar, passa på då han betala, hihi ;) :* . Lilleman är i stortsätt redo för dagis nu. Saknas lite grann inför vintern men de är ju ba höst än och "måste alltid finnas" på dagis är kirrat :). Känner mig en aning lugnare nu.
 
Nu ska jag både tröst och vinna äta en smarrig macka!
 
Hooj!

RSS 2.0