28/3 - 2017

Imorgon äre 2 månader kvar till bf på bebisen! Omg vad tiden ha gått fort..! Ha dock åkt på njurbäckeninflammation men är pigg som vanligt och alla tycker det är underligt. Men jag tror de har lite med smärttröskeln att göra, att jag inte känner av de så hemskt mkt. Vilket jag kan tycka är bra, eller?! 
 
Blev iaf mkt ränanden dagen efter mitt senaste blogginlägg då orken och ryggontet var njurbäckeninflammationen som varade i kroppen. Lämnade barnen hos mamma på måndag morgon, lämna urinprov hos BM, får telefonsamtal av henne nån timme senare då vi sitter och fikar hos mammi att jag ska till läkare för provtagning och läkarbesök då urinen innehöll bakterier. Sagt och gjort åkte till VC igen vid avtalad tid och fick remiss upp på akuten och infektion direkt typ. Väl där fick jag alvedon direkt i blodet och sen fick jag besök av Ida, tack! Vi va väl där i typ 3h innan dom släppte hem mig då alla deras prover var klara och 2 veckors antibiotikakur följde med hem. Slapp va inlagt iaf! Vanligtvis brukar man bli de men dom tyckte jag va så pigg så fick fara hem och återkomma om de blev värre. Och de tackar men ändå inte nej till! Micke hade hämtat barnen hos mamma tidigare under kvällen så när jag kom hem vid 8 så sov dom sött. Så de va med andra ord en urinvägsinfektion som hade vandrat upp nästan till njuren igen därav ont i ryggslutet. Inge bra då man är gravid, oops. Både BM och läkare ha sagt man ska få hjälp i med detta i tid för och vid minsta känning typ, men hur lätt är de att söka vård då man inte har SÅ jäkla ont, men sådär lagomt ont så man ändå fungerar som en vanlig människa? Ja inte lätt. Min andra njurbäcken på mindre än ett år, kanske jag borde ha lärt mig men icke de. Vilket inte heller är så bra men vad ska man göra? Men nu äre dags att lära sig att dricka mer vatten på dagarna helt enkelt! 
 
Jobbar än och kommer göra de ett par veckor till :). 
 
Hooj!

19/3 - 2017

Två strålande fina dagar nu i helgen och vi ha tagit vara på dom genom först att ta sovmorgon till halv 8, ätit frukost och sen en långmorgonpromenad på de. Då vi ha kommit hem igen så ha barnen fått leka på framsidan i snöhögen medans vi ha druckit kaffe och te i solen! :) Varit uppskattat av alla parter kan jag lova! William och Filip har inte velat gå in för att käka lunch! :P Men de förstår ju vem som helst nästan :). Men sen har min ork bara försvunnit från ingenstans. Jag förstår inte alls vart den den har tagit vägen efter massa boost i solen.. Och med tanke på hur pigg jag ha varit så känns de udda nu. Tog dock på mig ett jobbpass igår kväll i 3h trots att det var min enda lediga helg på typ 2månader. Men dubbelt betalt samt några få timmar kunde jag som inte låta bli. Men känner idag då orken och ryggen sagt upp sig på riktigt att de va inte super bra. Men men, lätt att va efter klok! Ha knaprat alvedon som en tok och sen legat som en strandad fetsäl i soffan. Barnen ha tyckt jag ha varit tråkig men tur Micke ha varit hemma och ha kunnat underhålla dom :).


Imorgon hoppas jag på en pigg kropp så man orkar handla med små monstren! :) För nu äre godnatt för mig.

Hooj! 



Skriv inläggstext 


17/3 - 2017

Är på bra humör idag så då passar de bra med att kasta in ett inlägg!

De ha varit underbart väder i flera dagar. Barna ha älskat de och särskillt vattenpölen vi har fått på parkeringen, haha! 

Vattkopporna som har härjat på dagis ha kommit och hälsat på oss, så William ha varit hemma en vecka nu. Det bar akryper i kroppen på han nu då han är frisk men kopporna är inte riktigt borta, men skorpor är dom och dom blir mindre och färre för var dag så ha man "tur" för hans skull så kan han fara på dagis på tisdag igen. Tror han skulle digga de! Filip verka ha klarat sig denna omgång eller så kommer de snart. Vore skönt att få de bortgjort på en gång! :) Så de är gjort liksom. Men men de är bara att vänta och se. 
 
Rocky är på turné till Heelerspecialen med uppfödaren Susanne, så vi nu är vi ha vi bara Bamse för ett par dagar vilket känns konstigt, allt går ju dubbelt så fort nu på nå vis. Lillhusse William saknar han. 
 
Ha sålt iväg lite grejer vilket känns bra både i kropp och knopp! Trots att de bla var kökssoffan som ha bytt ägare, men vi ha bytt köksbord så då passa den tyvärr inte in nå mer. Bättre att saker och ting blir använda och man får sig en liten slant än att de bara står och samlar damm. Även om det är jobbigt att släppa vissa saker.. Ska faktiskt sälja iväg lite skor från min skosamling också.. Men ha kommit i insikt med, NÄR ska jag ha alla dom högklackade skorna? Ute på barnvagnspromenaderna? Haha nja skulle inte tro de x). Skoälskare som jag är, få nöja mig med att köpa fina och bra skor till barnen istället, och de är helt okej ändå! ;) 
 
Ha letat och letat efter ett nytt (begagnat) polarn och pyret skalset till Filip i lämplig prisklass men förjäves. Vann tillslut en auktion på en jacka på tradera för en helt okej peng. Och ha sen letat efter ett par byxor men aldrig några i bra pris. Nära att jag skulle köpa ett par byxor igår men tur jag vänta för idag från ingenstans kom ett skalset ut för en kanonpeng (samma summa för jacka+byxa som en ville ha endast för byxa) så slog till direkt! Känns extra bra i shoppaholichjärtat.
 
Och sist men inte minst, de är fredag idag! Och ska nu ta en dans med dammsugaren innan maten ska börja tillagas. Sen hade jag tänkte lura Micke och köpa fredags gottis och typ 1000 ICA's päroncider (alkoholfri givetvis!) då det är min dille sen ett tag tillbaka :P. Och det ska vara just ICAs också. 
 
Hooj!   
 
 
 
 

6/3 - 2017

Måndag och en ny arbetsvecka ha börjat och sportlov för andra. Är själv ledig hela veckan och jobbar både lördag och söndag. Men pääning äre iaf! (Y) 

Fint väder idag vilket resulterade i handling med bägge barnen som gick som en dans och sen lunchlagning då vi kom hem. Sen sover Filip och jag och William tog det fina vädret i akt och pysslade på lite ute. Sen fick han se lite tv för att ladda batterierna (medans Filip fortfarande sov), då han inte sover lunch då han är hemma med oss, men behöver som ändå ladda upp batterierna lite och då är ju tvtittande en utmärkt grej. Och då kan jag passa på att göra lite hussysslor :). Men idag blev de lite internet beställningar istället för nytta gjort. Hade dock lovat mig själv att inte köpa något mer åt bäbisen eller nått till oss denna månad, för att spara lite pengar för en gång skull. Men det råka bli tre beställningar x), haha! Säg inget till Micke (A). Även om det är för mina egna pengar men ändå :P. Blev iaf en kofta till bäbis, underkläder till både W, M och mig, kepsar till W och F (klart dom måste matcha i sommar!) och en tröja till mig. Var även en mössa till bebben men den hann bli slutsåld innan jag kom till kassan.. Nu behöver vi ju underkläder då det var ett tag sen vi uppdaterade den delen så det blir skönt att få in lite nytt och ut med gammalt nu när våren typ är på väg! :) Så ja, har inte jätte dåligt samvete men bara lite då jag hade lovat mig själv att inte köpa nått liksom. Men ja nu äre försent att ångra sig x). HAhaha!
 
Nu åter till tvätten :).
 
Hooj!

 

1/3 - 2017

Fullt upp hela dagen lång med de ena och de andra, men nu ha jag äntligen lyckas få lite lugn och ro, haha! Nemen idag fyller William 3 år! Ojoj vad tiden går fort asså. Och för 3år sedan i detta ögonblick hade vi varit föräldrar i ca 30min. Han valde att komma i dunder och brak men hade lite otur på väg ut då jag hade så mkt muskler downstairs pga av all ridning så åkte han som lite ut och så in igen lika fort i ca 40min, men efter ett klipp kom han ut utan problem! Men grattis på min förstfödde idag 😘.

Och tänk att han snart blir storebror för andra gången. Han är redan stor men bara tanken på det där så vlev han så mkt större helt plötsligt.
 
Hooj!

Första bilden på en relativt nykläckt William ❤

En bild tidigare idag, 3år senare ❤


RSS 2.0