17/3 - 2017

Är på bra humör idag så då passar de bra med att kasta in ett inlägg!

De ha varit underbart väder i flera dagar. Barna ha älskat de och särskillt vattenpölen vi har fått på parkeringen, haha! 

Vattkopporna som har härjat på dagis ha kommit och hälsat på oss, så William ha varit hemma en vecka nu. Det bar akryper i kroppen på han nu då han är frisk men kopporna är inte riktigt borta, men skorpor är dom och dom blir mindre och färre för var dag så ha man "tur" för hans skull så kan han fara på dagis på tisdag igen. Tror han skulle digga de! Filip verka ha klarat sig denna omgång eller så kommer de snart. Vore skönt att få de bortgjort på en gång! :) Så de är gjort liksom. Men men de är bara att vänta och se. 
 
Rocky är på turné till Heelerspecialen med uppfödaren Susanne, så vi nu är vi ha vi bara Bamse för ett par dagar vilket känns konstigt, allt går ju dubbelt så fort nu på nå vis. Lillhusse William saknar han. 
 
Ha sålt iväg lite grejer vilket känns bra både i kropp och knopp! Trots att de bla var kökssoffan som ha bytt ägare, men vi ha bytt köksbord så då passa den tyvärr inte in nå mer. Bättre att saker och ting blir använda och man får sig en liten slant än att de bara står och samlar damm. Även om det är jobbigt att släppa vissa saker.. Ska faktiskt sälja iväg lite skor från min skosamling också.. Men ha kommit i insikt med, NÄR ska jag ha alla dom högklackade skorna? Ute på barnvagnspromenaderna? Haha nja skulle inte tro de x). Skoälskare som jag är, få nöja mig med att köpa fina och bra skor till barnen istället, och de är helt okej ändå! ;) 
 
Ha letat och letat efter ett nytt (begagnat) polarn och pyret skalset till Filip i lämplig prisklass men förjäves. Vann tillslut en auktion på en jacka på tradera för en helt okej peng. Och ha sen letat efter ett par byxor men aldrig några i bra pris. Nära att jag skulle köpa ett par byxor igår men tur jag vänta för idag från ingenstans kom ett skalset ut för en kanonpeng (samma summa för jacka+byxa som en ville ha endast för byxa) så slog till direkt! Känns extra bra i shoppaholichjärtat.
 
Och sist men inte minst, de är fredag idag! Och ska nu ta en dans med dammsugaren innan maten ska börja tillagas. Sen hade jag tänkte lura Micke och köpa fredags gottis och typ 1000 ICA's päroncider (alkoholfri givetvis!) då det är min dille sen ett tag tillbaka :P. Och det ska vara just ICAs också. 
 
Hooj!   
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo