30/4 - 2010

Jag säger bara en sak: - De va lågt.


28/4 - 2010

Hovvårds provet som va näst sista provet inför praktiken är gjort. De teoretiska gick väl ja sådär, tack vare vårat lilla bus (A), och de praktiska gick bättre än förväntat trots att hästen skulle ha blivit halt om de hade varit på riktigt, stackars häst! Fick iaf något/några vg på de 6 sakerna som ingick i de praktiska. Hoppas nu bara att teoretiska kan hjälpa för att få vg i slutbetyg.

Sitter nu hos Micke och gör ingenting. Eller jo jag sitter ju här, men gör som inget direkt jobbigt. Vet inte vad som händer här i gräsmyr mer än de gamla vanliga - se film. Men de är rätt mysigt och chill de med! Jag tror inte att jag har mer att säga än de jag har sagt. Eller jo jag vill säga än massa mer men de är nog ingen bra ide!

Le och vinka!

Beloved friend

Jag tycker det är dags att lägga tävlingsskorna på

hyllan sen länge sen. Men jag orkar inte bry mig mer,

då jag inte springer där längre, men samtidigt gör det så

ont att inte säga nått. Tycka och tänka kan man ju alltid

gör och hoppas på de bästa någon gång framöver.

Jag önskar jag kunde göra nått.

Vår tid är oförglömlig.


Älskade Lillebror.. <3



26/4 - 2010

Mejlet är skickat för en tid sen och missförståndet är över. Rätt vecka är bokad och klar nu :P. Nu äre bara att tagga till körkortet!

Har pluggat lite grann men ska gå och plugga mer. Ikväll blire nog inte städning som va tänkt, utan kanske en promenad för att kunna somna bättre då jag tänkt lägga mig lite tidigare för att sova ikapp de förlorade sömtimmarna. Utvilad Julia = En snäll Julia.
 
Le och vinka!


26/4 - 2010

Det märktes att det ha varit mkt äventyr för mig i helgen. Jag kände mig som en zombie då jag skulle gå till bussen och lektionerna kändes 45634 h långa. Klarade iaf samhällsprovet! Bara ett prov kvar eller ja kanske två om Elisabeth fullföljer sin plan med prov denna vecka, men då kommer de en följdfråga, om vad?

Lite småbus efter skolan med goflickorna, ni borde veta vilka de är vid det här laget (Linn och Pålle), hehe. Blev iaf en subway och lite godisköp innan de pallra sig till bussen och jag hemåt. Väntar just nu på att Micke ska ringa. Jag behöver hans hjälp med att fomulera ett mejl. Jag vet knappt vad jag vill få ner, men han förstår vad jag menar med mina försök till ordförklaringar och han förstår precis och säger vad jag ska skriva/säga i vissa fall, inte många som kan de, jag menar jag vet ju knappt själv!

Plugg medans jag väntar på att han ska ringa.

Le och vinka!

25/4 - 2010

Blev som lite mer hästäventyr idag. Då jag nyss hade skrivit klart förra inlägget fick jag ett sms av Påzon att hon och Linn skulle komma och hämta mig. Så söta! Bar av till sikeå och rida :). Där jag och Linis ska praktisera i 5 veckpr. Kulit kulit vare! Barn på nytt då man rid ponny! Och lika söta då jag fickstjus hem.

Så inget rum blev städat eller plugg så de får lov att bli imorgon! Kan inte se ut som de gör. Ne nu blire koll på den ooortoliga snabba datorn för att sen göra sig iordning för sängen. Äventyr hela helgen då blir man trött, det märks att man börjar bli gammal.

Le och vinka!


25/4 - 2010

Ha ridit Ticket idag som sagt och det gick bara bra som alltid ;). Pigg och gla som vanligt. De va som den gamla goa tiden - rida travare i de fina vädret och bara njuta av allt, vädret, ljudet efter hovarna och fåglarna som låter. Ta mig tillbaka på den tiden tack.

Ja vad mer kan jag ta och berätta..? Jag vill ha tillbaka min dator (inlämnad för windows 7 och lagning) då mammas dator är seeg så in i helvette, blåsan gick sönder då jag borstade Ticket, Bettan ha fått rastats ordentligt, ingen Linis och Pålle idag då jag inte ha några busspengar och ska snart ta och smörja stövlarna och därefter blire en välförtjänt dusch känner jag.

Dagen som är kvar så får jag se vad som händer men troligast blire nog att städa rummet då de ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig. Men också plugga då de är prov på onsdag.

Le och vinka!


Ticket (:


24/4 - 2010

Har som sagt varit på äventyr sen igår kväll och är äntligen hemma i gräsmyr. Vart en runda på ikea och köpte ett bord till mamma och en boll till Affebaffebus. Sen vidare på hööks och testade ALLA deras ridstövlar i alla storlekar känns det som! Och på köpet av allt testande fick jag en blåsa på fingret. Små fötter och tjocka vader (muskler skyller vi på) så va de inte lätt att hitta, men efter typ en timme så fann jag ett par som passa ^^. Tack älski för stövlarna! <3 

Blir att rida Ticket imorgon och får se om de blir premiärridning i dom då :). Eller om de blir på praktiken då jag vill få dom mjuka och lite mer ingådda innan de blir upp till häst egentligen. Får se hur det känns imorgon helt enkelt ;). Men nu ska jag ta och va social med resten av folket.

Le och vinka!

23/4 - 2010

Hade ju prov idag, gick väl hyffsat, blir ett knapert g. Sen bar de av och åka bil med Linis och Pålle idag igen ;D, åkte runt lite och efter ett tag hämtade vi upp Alex och fortsatte köra runt och runt. Jag va som tvungen att lämna järngänget tidigare då man ska hinna äta och byta om innan jag och Micke beger oss mot sundsvall ikväll.

Helgen kommer att spenderas på hööks och ikea imorgon och söndag blire att va busfröna! Bättre helg får man leta efter. Glömde bort att jag skulle iväg då de från travet ringde och påminnde om städningen inför v75.. Man är ju skillad, men jag tävlar ju inte längre, då ska jag väl inte städa?

Hör att mamma vill ha hjälp med maten!

Le och vinka!



22/4 - 2010

Dom hitta mig, se kulit! Blev först upp till skohuset och sen ner på stan som sagt, käka på subway och en glass ^^. Sen vart de att dra till travshoppen för att ja.. egentligen ingenting men de blev att kolla på ridstövlar för mig men de fanns inga som passa.. Blir hööks på lördag! Och så hälsade vi på älskade Lillebror <3. Saknar han!

Sitter nu hos Micke och har paltkoma efter palten till middad och ska egentligen plugga, men fasnade som här vid datorn som vanligt. Åter till plugget kanske.

Le och vinka!

Långnäsa på Pluttis <3 och allmänt schizovarning på mig.

22/4 - 2010

Sitter och väntar på att Linis och Pålle ska komma och hämta mig. Blir premiäråkning för mig med Pålsson, hon tog ju körkortet igår! Så då blire stan med dessa två. Hoppas dom hittar hit bara ^^. Sov till 11 idag och de va skönt att få sova ut! De är ju drogdag på skolan idag så orka fara dit? Ne.

Annasr diag blire nog plugg och kanske följer med Micke hem till gräsmyr men jag får se. Måste verkligen få in pluggandet så de sitt i huvet.  Ne man ska kanske ta och fixa de sista innan dom är här. Om dom kommer..

Le och vinka!

 

 



21/4 - 2010

Vart som en onyttig middag - kebabtallrik, men gott vare! Varför måste allt onyttigt vara gott, och nyttigt vara mindre gott? Ja jag önskar jag kunde veta de.

Ne man ska kankse ta och sätta sig och plugga.. Då jag har bra grejer inför provet! Varför inte ta tag i de hela då? Har större chans att klara de, så varför sitter jag här och muppar då?! Ännu fler frågor jag skulle vilja ha reda på..

Le och vinka!

21/4 - 2010

Har varit hemma ett tag nu och pratar med älski i telefon <3. Skolan idag har bara känts superduperseg, men tur den tog slut innan man hann dö. Temadag om droger imorgon= stanna hemma och sooooova + plugga på samhälls då jag har fått en sammanfattning av allt som vi ska plugga på av Gunne och Britta, tack!

Ikväll blire nog plugga (vill som klara de näst sista provet inför praktiken) och se film skulle jag tro :).

Le och vinka!

Älsklingsbror <3

20/4 - 2010

Tjaooo

Sitter i soffan och ser two and a half men, har sett detta avsnitt typ 2488 ggr men jag älskar denna serie så kan inte låta bli att inte kolla! Måste få säga att jag har en söt pojkvän/fästman då han vet att jag brukar vara vrålhungrig efter en lång skoldag som vi har på tisdagar då vi brukar va med varandra, så han hade dukat och gjort klart maten då jag kom hem! <3 Åååh han är så söt!

Kanske blir massa bus med Linis och Pålle i helgen ;D. Sitt som aldrig fel med bus tycker jag. Dock fredagen kommer bli en pest och har förstört min vecka. Mer än såhär vet jag inte vad jag ska berätta.

Synes imorgon (:.

Le och vinka!

19/4 - 2010

Måste få skryta med att jag klarade både svenska och kretsloppsprovet! Med nöd och näppe på båda men vafan he är ju godkänt så varför klaga :P? Och därefter måste jag få skryta lite till då jag, Linis och Pålsson gick in till stan från skolan, mäktigt mäktigt! Nu har jag rört på mig för en hel månad.

Då va de färdigt skrytigt. Så ja vad gör jag nu då? Jo jag sitter och gör egentligen ingenting förutom att sitta och glo på my best friend - dataskärmen. Kollar runt på fb (såklart!), bloggar och på höökshemsida och kikar in ridstövlar då älski har fått för sig att betala ett par åt mig, jag menar man tackar ju inte nej! ;D. Jag trro de är mitt tjat han är less på så för att få mig tyst är det den ända lösningen, hehe..

Mickizz fyller 18 idag så grattis till henne!
Le och vinka!

17/4 - 2010

Nyss kommit hem från att ha bytt däck på Bettan. Blev bara fram då de hon va full tankad och vi måste lägga hon ner för att kirra bak. Måste även få skryta att jag gjorde fram alldeles själv. Pappa brukar va omkring för att se så jag gör rätt och så, men idag va han lat och stannade inne. Men övning ger färdighet som man brukar säga ;). Blir att byta bak på onsdag så jag har hunnit köra bort lite bensin.

Ikväll blire väl vanligt bus i gräsmyr = film. Vet som inte vad jag ska skriva mer.

le och vinka tills vidare!


17/4 - 2010

Sitter nu hemma och gör inte så mkt. Är som inne bandy idag så jag orkade inte med de idag heller, förlåt Tord! Skärpning med poängtavlan för mig nu..

Igår vart de att bada badtunna med Micke, Martin, Robin, Stuttan, Magnus och Hoss. Tack för ölen Robin! Väl hemma i gräsmyr så satte vi igång en film men jag somna typ direkt haha. Vaknade vid halv 12 idag. Sömn behövdes tydligen. Men en dag i klassen så är man död.

Blir nog däckbyte på Bettan snart så vi höres.

Le och vinka!

17/4 - 2010

Är du oskuld? - Nej

Någon gång haft sex med samma kön? - Nope

När hade du sex senast? - Haha vill ni veta de?

Vem hade du sex med senast? – Älski

Kollat porrfilm? - Vem har inte liksom?

När blev du av med din oskuld? - 16

Haft gruppsex? - Ne

Haft sex på öppen plats? – Ja

Drömt sexdrömmar? – Jao

Sugit av någon? - Ja

Slickat någon? – Nej

Ångrat att du haft sex med någon? - Ja

Hur många oskulder har du tagit? - Ingen

Har/haft kk? - Nej

Haft sex med någon annans pojkvän?- Nej

Tänkt på någon annan när du haft sex?- Ne

Haft sex med någon kompis bror / syster? - Nope

Somnat under sex? - Nope

Haft sex när det är andra i rummet? – Ne

Varit med någon som är lika gammal? - Nej

Varit med någon som är över 18+ år? - Ja

Varit med någon som är yngre än dig själv? - Nej

Gjort sönder något när du haft sex? – Ja

Blivit påkommen under sex? – Ja


Haft sex:

I en bil? - Ja

I snön? - Ne

På offentlig toalett? – Ja

I duschen? - Ja

I badkar? - Ja

På badrumsgolv? - Ja

I sjö/hav/pool? - Hmm, ne

I någons förälders säng? - Nej

På stranden? - Ja

I någon annans säng? - Ja

I din egen säng? – Ja

På ett köksbord? - Ja

I en soffa? - Ja

På en stol? - Ja

I en garderob? - Ryms som inte så ne.

På en sovrumsgolv? - Ja

På ett köksgolv? - Hmm tror inte de

I gräset? - Ja

I en rabatt? - Haha ne

Var det pinsamma frågor? - Haha, vardagsprat i klassen så nej.

16/4 - 2010

Sitter nu hos Micke och gör ingenting. Prov första timmen och jag kan säga att de gick inte bra! Men jag hittade iaf lite grann så ett G hoppas jag på! Vi fick använda papper om man satsade bara på G och tack godegud för de. Och som Linn sa härom veckan vad hände med MVG barnen Julis och Linis? De är frågan vart de tog vägen.

Efter skolan vart de stan med Linis och kollade runt på massa saker. Vill verkligen köpa massa nya kläder. Men har jag pengar? Självklart inte.

Le och vinka!


15/4 - 2010

Hade uppkörning på fjollkörningen och hade Suuudddääään, gick bra med en ända fail för mig! Bra gjort må jag säga då jag trodde att det skulle bli mer än så. Efter de vare prov i kretslopp och jag hoppas på ett G men jag tror knappt de blir så. Elisabeth den nya hästläraren va inte där idag så de blev stan med Linis och Nattapatta och ja mer än megabus behöver jag inte säga att vi hade. Tycker synd om Nadaliii då hon inte hade någon nykel och fick va med mig och Linis..

Nyss kommit hem från bio med Micke och Magnus. Glash of the titans blev de idag och jag tycker att den va bra men så mkt 3d va de inte så de sög. Helt klart se värd tycker jag om man tycker om grekiska mytologin :).

Le och vinka!

14/4 - 2010

Ojsan de blev visst en längre datakolla än vad jag hade tänkt! Och en dusch kom och förstörde också inte bra. Ne nu blire att läsa igenom plugghelvettet och äta godis (L) som sen följs av en film för att sen sova.

Le och vinka!

14/4 - 2010

Sitter hemma och funderar på att packa upp plugget som ligger i väskan och bara väntar, men de blir nog en stund med datakoll först hehe.. Har prov imorgon.. Men lite plugg på resursen blev de med Linis så de blir att skumma igenom allt. Kom på att jag måste läsa igenom dressyrprogramet också då de är "uppkörning" på fjollkörningen imorgon.

Hovvården kan ta sig. Blev som att köpa godis efter skolan då de gick bajs på hovvården för mig och för att jag ha varit sugen på de hela dagen (A). Blev en titt med Linn i rökelsebutiken och därefter bar det hemmåt för oss båda.

Tiden hann rinna iväg igår så de blev inget inlägg, förlåt! Men de blir som så ibland av någon anledning :P.

Le och vinka!

Gambild på mig och Linis ;]



12/ 4 - 2010

Första skoldagen är avklarad (för ett tag sedan) och så himla farligt var det inte. Va väl mer lärarna som tyckte de då alla pratade med alla istället för att lyssna på lektionerna. Bara 3 veckor kvar till praktik i 5 veckor med bästaste Linis! Efter skolan vart de en subway med Linis och Pålle, mums!

Kan erkänna att jag höll på att dö då killen i kassan på nattöppet sa att klubbjäveln kosta 7 kr istället för 2. Hade bara 2 kr i kontant han tänka väldigt mkt på den lilla stunden, bla om jag skulle va tvungen att betala med kortet. INTE ALLS KUL! Men de tyckte nog han, Pålle och linn x).

250 kr rikare då jag har slavjobbat för pappa att byta från vinterdäck till sommar på 3 bilar. En gjorde jag gratis för tack för hjälpen då Peter ha skjutsat mig så pass mkt förra året. De från hyresgästerna blir på onsdag :). Fick som 100 kr för pappas bil :D. Trodde de skulle bli ettgratisjobb för alla gånger jag har lånat pengar av han men icket! Blir att fara till han då jag har lite att göra framöver, då jag får lättförtjänta pengar för de kungliga arbetet jag gör ^^.

Höres imorgon! Orkar inte lägga in bilden på halsbandet idag :].

Le och vinka!

11/4 - 2010

Jag vet att ni har innerst inne saknat mig ;). Skämt i sido har iaf nyss kommit hem från ettsmyckeparty som ordnades av Lotta och de va trevligt folk som kom och joina :). Både jag och mamma blev ett halsband rikare efter ett tags velning av mig (ca 2 h) kom jag fram till ett jag ville ha och bild kommer troligast imorgon.

Annars idag har det inte hänt nått speciellt mer än att jag ha varit med älskipälski och vi har varit ute i största delen av dagen dåd e va så fint väder! Samla massa energi inför skola imorgon. Kalaskul att få träffa klassen igen! Men lektionerna kunde vi ha sluppit.

Sist kollen på datorn innan de är dags att göra sig iordning för kvällen.

Le och vinka!

10/4 - 2010

Sitter nu hemma hos mamma och lyssnar på musik och läsar de gamla goa bloggarna. Innebandy idag så jag ville hem istället för att tråka där som vanligt :P. Dom får fråga någon annan om att hålla räkningen, även om jag har den suveräna egenskapen och är allmänt bäst på de. Jag tar på mig min uppgift nästa gång jag lovar och svär Tord!

Igår så hände det inte så mkt förutom att de blev film med Martin och Stuttan, trevligt trevligt! Och dagen före de hände de inte mer mot kvällen än att Micke kom och hämtade mig iaf :]. Eftersom de inte hade hänt nå speciellt så orkade jag inte skriva ett inlägg med typ två meningar ;).

Tillbaka till att läsa bloggar och sen ta en promenad tror jag.

Le och vinka!

8/4 - 2010

Är nu hemma efter dagens äventyr. Stan först med Johanna nån timme sen vidare upp mot strömpilen och snurrade runt där ett tag. Väl hemma vare att byta om på en gång och rulla vidare till stallet. Och Bettan starta utan problem!

Ridningen gick bara bra idag med pigg och gla. Borstade han torr innan han fick gå ut, passar på att ta vara på den lilla tid jag har med hästar nu. Åååh vad jag saknar att hålla på med hästar på fritiden! Ska se om jag kan ta Ticket någon gång i veckan framöver :).

Jag och älski är iaf vänner igen för er som undrar :]. Fick erbjudande att åka med Lotta till gräsmyr men de vart för snabbt inpå :/. Vill ju ha mammas supergoda creps och hinna byta om för att slippa lukta heeest, så vi sköt upp det tills imorgon istället :).

Le och vinka!


8/4 - 2010

Godmorgon!

Internet levde sitt egna liv igår så jag hann inte uppdatera något. Det va inte så värst mkt jag gjorde men iaf så tog jag en promenad till pappa för att hämta cykeln men då va inte den klar. Satt och surra ett tag innan jag vandrade hemmåt.

Micke och jag tjafsade iförrgår och va fortfarande lite på krigsstigen igår men vi kom överrens senare mot kvällen och han bjudde på pizza :]. Men då började allt om idag så de ska bli kul med att gå på stan med syster och sen till stallet och rida :). Blir att tjura sönder nu.

Le och vinka!


6/4 - 2010

Jag tog mig hem från systeryster utan problem med Bettan :). Okej ska inte ljuga lite tvär var hon då jag kickade men startade snällt efter ett par kickningar och några fina ord.. Väl hemm ringde Micke och ville bjuda på kinamat den rike fan. Tror fan dom börja känna igen oss på great eastern xD. Som tack för maten bjöd jag på en ben och jerrys :].

Just nu väntar jag på att Micke ska komma hit igen så vi kan fortsätta att se Shutter island :). Han håller på att skjusa hem Ida och Klara :)

Le och vinka!

6/4 - 2010

Sitter hos Johanna just nu och ska vakta Affebaffebus en stund innan jag ska rulla hemmåt med Bettis. Gick bara bra att rida Ticket :) och jag va väl ute i kankse 1 h. Kan lova att det märks att det va ett tag sen jag red. Ska se när jag kan rulla dit igen för att göra en repris :).

Blir troligast att va med Micke då jag kommer hem och vad vi ska hitta på för bus vet jag inte. Vi får helt enkelt se vad som dagen bjuder på.

Nu kryper Alfred iväg, måste se vart han tar vägen.

Le och vinka!

6/4 - 2010

Sitter hos Johanna just nu och ska vakta Affebaffebus en stund innan jag ska rulla hemmåt med Bettis. Gick bara bra att rida Ticket :) och jag va väl ute i kankse 1 h. Kan lova att det märks att det va ett tag sen jag red. Ska se när jag kan rulla dit igen för att göra en repris :).

Blir troligast att va med Micke då jag kommer hem och vad vi ska hitta på för bus vet jag inte. Vi får helt enkelt se vad som dagen bjuder på.

Nu kryper Alfred iväg, måste se vart han tar vägen.

Le och vinka!

5/4 - 2010

Bettan, fanstyget, cpmoppe, rödafaran och ja allt vad hon har fått för namn efter alla dessa år så startade utan större problem, efter att stått inne i garaget hos pappa i ca 1 h! Kul kul att hon startade utan pappas hjälp! Så det blir en vända till stallet imorgon för att rida Ticket :). Saknar som stallrutinerna nu och allt som har med hästar att göra. Det känns faktiskt lite naket att inte hålla på med dom längre på fritiden!

Har nyss städat mitt rum. Nu äre fint igen men då är bara frågan hur länge det varar? Hehehe. Blir nog ingen städning i kläkammaren för mig och mamma idag eller de närmaste dagarna. Vill inte ens tänka tanken hur lång tid det kommer att ta x).

Le och vinka!

5/4 - 2010

Har lämnat tillbaka de tre skräck filmerna jag och Micke hyrde igår. Och snart blire att rulla Bettan till pappa för att kanske sparka igång henne! Jag hoppas vi får igång henne för då ska jag rida Ticket åt Emma ett par ggr denna vecka :) och passa på att ta 2 "stalltjänster" då jag har kidnappat två höbalar och halm till kaninerna. Hhihi.

Blir att kolla klart på datorn innan de blir att rulla vidare mot nya äventyr!

Le och vinka!



4/4 - 2010

Sitter hemma hos mamma och nyss ätit påskmat med Johanna, Danne, mamma och Micke, eller ja inte direkt påskmat som man brukar äta utan en lite festligare än vanlig mat under denna "påsk" dag :P. Snart äre efterrätt men he är fullt i magen nu! Tur man har en 3:e mage för godsaker!

Blir att sova här inatt men Micke sviker mig redan imorgon bitti och far förl att handla panel till lillhuset och ska stå på byggmax då dom öppnar tydligen :P. Blir troligast att städa kläkammaren (inneförrådet) för mig och mamma då det är dags för de.

Le och vinka!

3/4 - 2010

Äntligen hemma i gräsmyr efter en fulldag med massa skratt och massa spring. Jag övdelevde innebandyn men jag undrade länge vad jag egentligen hade gett mig in på! Efter bandyn vart de årets första grillning för mig och säkert för de flesta andra också. Gott som satan var det och massa skitbajssnack, och jag tycker synd om alla mobboffer som blir mobbade.. Är glad att de inte vet så mkt om mig och Micke! Haha!

Har iaf bestämt mig om hur det blir med mobilfrågetecknet och det blir att låna Magnus laddare till iphonen. Billigast så! ;) Och så måste jag nämna att jag köpte ett par shorts för 60 kr på rea och ord. pris va 250, det kallas niceprice!

Nu blire en lapin med chips och en film med älski :).

Le och vinka!

3/4 - 2010

Godmorgon!

Ligger just nu i sängen med datorn i knäet medans älski sover. Jag gör nog mer nytta framför datorn än att titta upp i taket och vänta på bättre tider. Dock är det inge roligt som händer då det är så pass tidigt :P. Jag tror jag ska väcka sjusovarn snart!

Ska som va med och spela innebandy idag, undra hur detta kommer att sluta. Fast grabbsen är något lugnare än min klass då det är innabandydags må jag säga. Men ändå känns det läskigare att spela med grabbarna av någon anledning och betydligt jobbigare då forsis inte har den störtsa idrottssalen :P.

Velar så innihelvete om jag ska köpa en ny mobil eller låna Magnus laddare till iphonen eller lämna in min uppskjutbara mobil. Billigast blir ju att låna laddaren men samtidigt så älskar jag att köpa nya mobiler och så gillar jag min uppskjutbara mobil väldigt mkt också. Gah! Vet inte hur jag ska göra! >.< Men innan dagen är slut har jag bestämt mig ;).

Le och vinka!

2/4 - 2010

Hemma i gräsmyr från Martin nu. Blev att se pirates of the caribbean på 5:an med Martin, Micke, Robin och Stuttan :). En halvtimme kvar av filmen vart Micke trött så han ville hem. Vilken puzzy till kille eller aah fästman rättare sagt att jag har? ;), Puss älskar dig också! <3 Inte lätt inte. Nu börjar han bli otålig och vill sova i ett mörkt rum istället för ett rum som lyses upp av datorn.

Men vi höres nog imorgon!

Le och vinka!


2/4 - 2010

Har nästan bra precis kommit till Martin från påskfirandet hos Kvarnströms farföräldrar :). Trevligt trevligt och god mat! Och bra smak på godis (A). Ja vad mer gör jag? Det vet jag knappt själv om jag ska vara ärlig. Sitter iaf i Martins soffa och tjurar medans folket är nere hos Tord. Men man ska inte va som alla andra ^^.

Ikväll vet jag inte vad som händer, men de blir nog något buselibus som vanligt. Och så är jag tvungen att vara med och spela på innebandyn imorgon... Blir att spinga fram och tillbaka för att det ska se ut som om jag gör något ;D.

Le och vinka!

1/4 - 2010

Ligger nu i Mickes säng och kollar runt på oliak hemsidor på skor, älskar skor! <3 Har hittat ett pra jag är sugen att beställa hem men har för många skor redan och vill ändå inte kasta några för att kunna köpa nya..

Ingen utgång imorgon. Gah jag som va så sugen på det då de va länge sen sist! Men de blir ett par konsumöl hos Martin med favvofolket framför en film istället :). Jag sparar ju pengar på det ;). Är fan duktig då jag har mer än förväntat kvar på kortet än! *Stolt* Brukar ta slut snabbt som sagt men jag ha börja bli bättre! :)

Le och vinka!

1/4 - 2010

Det är första april idag, någon som har blivit lurad än ;)? Jag har iaf inte blivit de men har iofs nyss vaknat och är hemma hos mamma så hur stor är chansen att ha hunnit bli lurad?

Vart som bio med Magnus och Nikki igår och vi såg the bounty hunter och den va rätt kul! Men de va jobbigt men det gick att hålla ögonen öppna på väg hem mot gräsmyr. Sen upp lika fort man hade somnat kändes det som. Gick och la mig här hemma igen och sov till nyss, riktigt skönt må jag säg! :D

Ne ska ta en dusch för att sen hjälpa mammiiie att handla.

Jag måste erkänna att du är faktiskt helt okej (:

Le och vinka!


RSS 2.0