28/4 - 2016

Jag och barnen tog oss till och från Ica med bilen oskadda med alla varor för veckan. För den som undrar sen förra inlägget.
 
Jag var helt säker på att de va BVC idag, men de va ju igår! Vilket jag lägligt kom på igår morse! Vi hann dit i tid iaf och allt såg bra ut med lilleman!  
 
Idag då? Ja både tråkiga och roliga saker ha hänt. Men tycker att jag bara ska dela med mig av de roliga, roligare så ☺️. 
 
Lämnade W på dagis med bilen och sen rullade jag och Filip till stan för massa köp-ärenden som avslutades med fika/matpaus hos mamma, Iofs sålde jag en grej också, så de va inte bara slöseri idag! ;) Jacka, klädpaket och ett litet klädsett till F. Dock blev jag lite besviken på klädpaketet faktiskt. Några få guldkorn/fina va de i den iaf, men trodde de skulle va fler. Gav inte så mkt för de så de få väl va. W fick sig en vindfleece och täckjacka+ byxa (de jag nämnt tidigare) och jag en uggletröja och ett par vardagsskor. Både hämta och lämna paket då vi kom hem. Paketet jag hämtade ut innehöll ne skaljacka åt W. Hur fin som helst, har suktat efter en sån länge men folk tar ju överpriser på dom.. Men vann en auktion på tradera till ett helt okej pris! :) Säljaren hade lagt i en handskriven lapp som de kort och gott stod att hon hade skickat med vindfleecen som hörde till jackan som en överraskning! Vissa är ju ba för snälla och gulliga! 😙 Så nu står jag/W med EN skaljacka och TVÅ vindfleecear i samma storlek, haha! Som det kan gå.  
 
Ja och sen ha barna också fått nytt till sommargarderoben, matchande t-shirt och body 👌. Mkt köpt idag men det är sånt som behövs, kanske inte sakerna till mig kanske men barnas saker. Och vilken tur att jag gilla att spendera päning dåra.
 
Peace!
 
 Som gjord för mig!

25/4 - 2016

Hihi fått lite post idag som innehåller saker till småpojkarna här i hushållet och mer kommer 😁. Haha nemen två till saker borde komma nu i dagarna. Undra vad brevbäraren tror om mig egentligen?.. Han kan iaf inte tro sämre än sanningen, frun är shoppaholic.

Filip ska på BVC på torsdag och jag får föräldrapenningen så dagen kommer att spenderas åkande runt i bilen på olika stället och möta upp folk och byteshandla lite både före och efter BVC 😉. Ha som tillkommit några efter senaste inlägget, hehe. Som sagt den där klockan och dom där tatueringarna kommer aldrig att bli av de närmaste månaderna.. Har bara mig själv att skylla på så ska egentligen inte klaga, men kan som inte låta bli att klaga lite grann iaf känns faktiskt lite bättre, haha!

Och sen vad är det här för väder? Va ju solit och fint för nå dagar sen ju, och nu snö! Massa snö för den delen. Hade ju tänkt ta bilen och veckohandla, men den ha sommarsäck och vet som om jag törs ta den nu ifall nått skulle hända. Är ju iofs inte långt till Ica men man vet ju aldrig. Men samtidigt är jag inte så sugen på att promenera dit heller, med tanke på både vädret och vagnen rymmer tyvärr inte så mkt med båda barnen i. Hmmm. Måste dit hur som för att handla dagens middag för vi ha som inget riktigt grejer hemma för att kunna göra nån passande måltid. Aaah men vi ser väl hur jag tar mig dit! Först och främst måste barnen vakna 👍🏻. Iaf den stora. Så ha som en stund till på mig att lista ut nått sätt.

Peace! 

23/4 - 2016

16 snabba från graviditeterna

• Graviditeten med F upplever jag jobbigigare. Även om jag mådde bättre längre in i graviditeten, men sen gick det utför, fort. Dessa hjärnspöken och värk kombinerat.

• Som en blixt från klar himmel kom foglossningen och den blev bara värre och värre med F. Med W kom den smygandes så man hann "vänja" sig med värken. 

• Mådde mentalt bättre med W trots att jag blev arbetslös mitt i allt. 

• Kände första rörelserna med W i vecka 17-18 och redan i vecka 14 med F

• Va jag stensäker att W va en tjej.

• F va jag säker på att de va en pojke redan från början. Fick ett "moment" på jobbet då jag fick en tanke från ingenstans att det är en Filip. Och så blev de ;).

• Graviditeten med F gick mkt fortare, kändes det som iaf.

• Gick upp lika mkt med båda två.

• Kunde dölja graviditeten rätt bra för arbetskamraterna tack vare skjortan typ halvvägs, till en kvinna uppmärksammade och frågade om de va en bäbismage i omklädningsrummet som va där. Annars tror jag folk trodde bara jag hade blivit lönnfet.

• Spydde fler ggr med F.

• Fick utåtstående navel med båda, har en rätt djup navel i vanliga fall.

• Fick både tidigare och fler bristningar med F.

• Dom kom en dag tidigare än vad jag hade på känn att dom skulle komma. 

• W kom tidigare och F senare än beräknat. Oftast brukar det vara tvärtom.

• Återhämtade mig betydligt fortare och bättre med F.

• F vägde 900g mer än W.

💕💕❣❣










23/4 - 2016

Som sagt den där klockan och tatueringarna blir bara längre och längre bort 😜. Har traderat lite (oops) ett par nallebyxor från newbie till F, fick dom för lite och ingenting då dom brukar bli lönndyra på newbie köp och sajterna. Och en finkofta från newbie till W 😊. Den modellen på tröjor är han så stilig i. Samt fyndat en skaljacka på vännäs köp och sälj till han också. Visserligen en som han kan ha om typ 1 år, men en Po.p jacka för 50kr, kunde som inte låta bli då! För 50kr kan den gott hänga och vänta i garderoben i ett år. Jag mena 50kr har man ju löst om inte annat i pantburkar 😜. Och vindfleece som han kan ha nu till ett vettigt pris ändå. I vännäsby fanns den så de blir en långpromenad på måndag!

Är på småjakt efter en skaljacka och vindfleece till F också. Dock till i höst men man kan ju som sagt komma över nå bra priser ibland, så då gäller de att passa på. 

Peace!

21/4 - 2016

Inland gör man ju jävligt fina fynd på både loppisar och köp och säljgrupper på fejjan. Förra veckan fyndade jag en polarn och pyret vinteroverall och sheperd tossor till F på båsloppisen på mariedal för sammanlagt 70kr. 50kr för overallen! Inte de minsta sliten heller! Och då återstår 20kr som tossorna kosta. De kallar jag kap. Iaf overallen var de! Shoppaholicen inom mig jubla och blev en aning happy. Det är i sånna här fall jag känner hur nöjd och belåten man blir i hela kroppen. Kan som inte riktigt förklara hur de känns, men de är typ som om man är nikotinberoende och man tar sin cigg eller snus.

Och nu ha jag fyndat igen! iofs ska affären göras klart på torsdag nästa vecka men iaf, vinterjacka och täckbyxor också från polarn till W för endast en hunka! Visserligen röd, men pojkar kan också ha rött 👍🏻. Visserligen har han redan en fin overall till vintern som kommer, men detta sett kommer va perfekt som reserv eller bara jackan för bilåkning då en hel overall blir både för varm och för stor/tjock i bilbarnstolen. Samt fyndat förvaringslådor till grabbarnas leksaker. 4st för 40kr, heekt okej asså!

Peace!

19/4 - 2016

William ha fått sig ett IKEA kök förra veckan och han lagar mat hela tiden. Dock lite småsnål med det där att bjuda men de kommer väl. Micrar både kaninen och Teletubbies Po (den röda filuren) om och om igen. Sötis. Tanken var att han skulle få ett sånt kök i present då han fyllde år men IKEA hade tagit bort det från sortimentet precis lägligt vid hans födelsedag.. Men nu har de kommit tillbaka i sortementet igen men blev taggad av en vän i ett försäljningsinlägg på fejjan, tack så mkt! Vi slog till direkt och W fick sig sin present i efterskott :).
 
I söndags blev Filip döpt :). Så nu kan inga demoner ta mina guldgossar! Men hur som haver så blev de tyvärr inte präsen som döpte W och vigde oss, som vi hade önskat. Han är ju pensionär och hade tyvärr inte vägarna förbi vännäs den här veckan då han bor i sundsvall eller nått åt de hållet. Men de gick ju bra med kvinnan vi hade istället! :) Filip skötte sig snyggt. Ända gången han sa nått var då prästen satte han på dopfuntens sten, haha förståligt :P. Sen tyckte både Fadder Ida och prästen att han va en tung buse, haha! Iknow he is a fat one.
 
Vi bjöd på fika efter ceremonin och smörgåstårtan vi beställde från jobbet (Ica) va ju gudomligt god (bäst för dom liksom haha ;) ) kan jag tycka och även gästerna verka digga den också då de inte va så mkt kvar i slutet ändå. Och tack alla som kom och alla fina presenter! Samt tack Ica för att ni gjorde smörgåstårtan så god. 
 
Bäst att dricka upp kaffet innan det blir pissljumet. 
 
Peace! 
 
Första måltiden han lagade blev de grillad kanin. Nu är han som sagt lat och
micrar kaninen.
 
 

9/4 - 2016

Vilket underbart vädret det är ute idag! Blir grillat till middag, med massa gott tillbehör!

William ha gått upp en storlek på kläder så ha hållit på att tvätta upp alla kläder som ha legat på växahyllan igen nu i veckan och insett att han har kläder så det heter duga! Måste till och med byta byrå ^^. Filip håller sakta men säkert byta upp sig lite också. Mina stora killar!

Eftersom jag redan ha beställt en klänning och förstört mina sparande planer ännu en gång så beställde jag lite annat idag också 🙈. Sånt som vi faktiskt behöver så de är inget "bara för att" beställning :). Dyrt blev de men men. Tatueringarna och klockan få vänta ytterligare, haha! Men snart så äre deras tur 👍🏻. Måste börja sälja av lite mer saker märker.. 😉

Hooj!

6/4 - 2016

Jag är ju totalt hopplös. Jag som inte skulle handla mer utan skulle spara till att kunna tatuera mig typ snart och till klockan, ha idag beställt en klänning 🙊🙈. Men hitta man en finfin rabattkod så kan man ju inte låta bli. Nemen fick hem ellosnyheter igår i brevlådan och hittade en så fin klänning där i katalogen, så ville beställa den direkt typ. Men jag höll mig. Tills idag istället, hahah! Nemen de va ju tur de då rabattkoden jag hitta va 50% på dyraste varan + frifrakt. Vilket medförde att klänningen vart typ hur billig som helst! Japp jag är hopplös.

Hooj! 

5/4 - 2016

Nu var det ett tag sen jag kikade in här och uppdaterade. Kan erkänna att det har hänt ganska mkt sen sist vi hördes faktiskt. Mkt sjukdom från oss alla i familjen men den som ha tagit största smällen av sjukdom är lilla Filip, stackarn. Han är 3 månader och nån vecka gammal och han har inte varit helt frisk många dagar av dom. Verka va mkt som härjar nu i ren allmänhet, samt då man har en storebrorsa som går på dagis så få man ju hem en del också. Men han är ändå glader trots allt. Då vi liks är inne på Filip och sjukdom ha vi varit inne på akuten två ggr och en av gångerna blev vi inlagda pga höghög feber. Sen så ha han som sagt passerat 3 månader och fått första vaccinationen och även passerat 7kg klubben! William ha också haft höghög feber och snorig och hostig. Och vi föräldrar lika så. 
 
Påsken spenderade vi i sjukstuga här hemma. Och ärligt talat hade jag totalt missat att påsken va på ingång så de blev inge påskpynt med fjädrar och sånt kraffs heller. Men det va som sagt lika bra då vi liks va sjuka och "isolerade". Sen har Filip haft typ kolik under natten i en veckas tid så man ha varit tröttare än tröttast då man ha varit tvungen att promenera med vagnen mellan 3-4 tiden på morgonen. En eloge till er som har kolikbarn i flera månader som orkar med de då jag ha blivit helt förstörd efter bara en vecka. Blir ju lite jobbigare då man har en till guldklimp att ta hand om. Som vaknar halv 7 och ska på dagis och behöver sin tid och stimulans osv. Men mammapower och kaffe så klarar man sig en stund iaf! Men som sagt en stor eloge till er som har kolikbarn och klarar er genom dagen/dagarna! 
 
Jag ha sålt iväg än massa grejer men köpt desto mer känns det som :P. Från köp och sälj sidor så ha egentligen gått +-0. Eller aah kanske mest - ändå xD. Men bort med "gammalt" som inte används och in med "nytt" till både huset, mig och barnen :). Dock inget till Micke men de ska fixas ;). Och då ska ha nfå nyttnytt! Han ha tur den jäveln. 
 
Ha även pratat med chefen och jag kommer att ta på mig den rutiga skjortan och synas till i kassan igen lite smått i slutet av Augusti och i September börjar jag jobba lite mer, främst kvällar och helger igen. Känner taggen på att börja jobba igen för att få socialiteten och släppa hemmet en stund och fokusera på nått annat, men samtidigt liiite ångest att lämna bekvämligheten här hemma och barnen. Men tur att de bara kommer va nå timmar i veckan men de kommer dryga ut kassen en aning! Trivs för jävla bra på Ica och dom formar sig så gott dom kan/i stort sett helt och hållet efter mina önskemål. Tack! 
 
Annars så äre dopförberedelser igång lite smått. Vi eller iaf jag ha inte varit på IKEA än heller, eller Avion för den delen. Haha. Eller ahh vi va in superduper snabbt på IKEA men for hem lika fort då de va fullt med folk, så de gills inte som ett besök tyck jag. Samt har jag bestämt mig att jag ska tatuera mig igen och ha äntligen bestämt mig för vad och var dom ska sitta. Så nu äre bara det där att spara pengar som är de svåra.. :P Klockan blir allt längre och längre bort, haha! Ska ge fan i att va inne på köp och sälj sajter men de är svårt.. Måste ta och sälja mer och köpa mindre! ;D Låter inte så svårt men för mig äre de då jag ha ett lätt (eller ganska stort och tungt) köpberoende då jag har pengar på kortet. Önska mig lycka till att de blir av innan året är slut (Y).
 
Hooj!
 


 

RSS 2.0