5/4 - 2016

Nu var det ett tag sen jag kikade in här och uppdaterade. Kan erkänna att det har hänt ganska mkt sen sist vi hördes faktiskt. Mkt sjukdom från oss alla i familjen men den som ha tagit största smällen av sjukdom är lilla Filip, stackarn. Han är 3 månader och nån vecka gammal och han har inte varit helt frisk många dagar av dom. Verka va mkt som härjar nu i ren allmänhet, samt då man har en storebrorsa som går på dagis så få man ju hem en del också. Men han är ändå glader trots allt. Då vi liks är inne på Filip och sjukdom ha vi varit inne på akuten två ggr och en av gångerna blev vi inlagda pga höghög feber. Sen så ha han som sagt passerat 3 månader och fått första vaccinationen och även passerat 7kg klubben! William ha också haft höghög feber och snorig och hostig. Och vi föräldrar lika så. 
 
Påsken spenderade vi i sjukstuga här hemma. Och ärligt talat hade jag totalt missat att påsken va på ingång så de blev inge påskpynt med fjädrar och sånt kraffs heller. Men det va som sagt lika bra då vi liks va sjuka och "isolerade". Sen har Filip haft typ kolik under natten i en veckas tid så man ha varit tröttare än tröttast då man ha varit tvungen att promenera med vagnen mellan 3-4 tiden på morgonen. En eloge till er som har kolikbarn i flera månader som orkar med de då jag ha blivit helt förstörd efter bara en vecka. Blir ju lite jobbigare då man har en till guldklimp att ta hand om. Som vaknar halv 7 och ska på dagis och behöver sin tid och stimulans osv. Men mammapower och kaffe så klarar man sig en stund iaf! Men som sagt en stor eloge till er som har kolikbarn och klarar er genom dagen/dagarna! 
 
Jag ha sålt iväg än massa grejer men köpt desto mer känns det som :P. Från köp och sälj sidor så ha egentligen gått +-0. Eller aah kanske mest - ändå xD. Men bort med "gammalt" som inte används och in med "nytt" till både huset, mig och barnen :). Dock inget till Micke men de ska fixas ;). Och då ska ha nfå nyttnytt! Han ha tur den jäveln. 
 
Ha även pratat med chefen och jag kommer att ta på mig den rutiga skjortan och synas till i kassan igen lite smått i slutet av Augusti och i September börjar jag jobba lite mer, främst kvällar och helger igen. Känner taggen på att börja jobba igen för att få socialiteten och släppa hemmet en stund och fokusera på nått annat, men samtidigt liiite ångest att lämna bekvämligheten här hemma och barnen. Men tur att de bara kommer va nå timmar i veckan men de kommer dryga ut kassen en aning! Trivs för jävla bra på Ica och dom formar sig så gott dom kan/i stort sett helt och hållet efter mina önskemål. Tack! 
 
Annars så äre dopförberedelser igång lite smått. Vi eller iaf jag ha inte varit på IKEA än heller, eller Avion för den delen. Haha. Eller ahh vi va in superduper snabbt på IKEA men for hem lika fort då de va fullt med folk, så de gills inte som ett besök tyck jag. Samt har jag bestämt mig att jag ska tatuera mig igen och ha äntligen bestämt mig för vad och var dom ska sitta. Så nu äre bara det där att spara pengar som är de svåra.. :P Klockan blir allt längre och längre bort, haha! Ska ge fan i att va inne på köp och sälj sajter men de är svårt.. Måste ta och sälja mer och köpa mindre! ;D Låter inte så svårt men för mig äre de då jag ha ett lätt (eller ganska stort och tungt) köpberoende då jag har pengar på kortet. Önska mig lycka till att de blir av innan året är slut (Y).
 
Hooj!
 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo