16/4 - 2015

Glömde ju säga igår att nästan allt ha dykt upp i brevlådan nu som vi ha beställt till bröllopet :). Williams slips va ju ba så söt och fin! Givetvis lila, hihi. Igår kom de sista krimkramset till dekorationen osv och nu väntar vi ba på Mickes slipsset :). Samt väntar jag på Williams leggings och mitt pannband men de är ju en som syr så de kan ju ta ett litet tag innan de dyker upp då hon ha en del beställningar :). Och som sagt jackan borde komma när som också! Men sen är de nog färdigt med kuliga saker i brevlådan på ett tag.. Eller jag tycker de är lika kul varje dag och hämta posten men endå. Roligare då man väntar på något.. ;)
 
Hooj!

15/4 - 2015

Yeeey, snart är min vunna jacka hos mig! :D Va tvungen att mejla och fråga igår hur de ser ut och fick svar av han idag att jag skulle ha lite is i magen, och nu fick jag mejl av schenker att jag snart har ett paket att hämta ut hos mitt ombud, vilket är på mitt jobb hihi! Om jag ska va ärlig så tror jag att han hade glömt att posta de i lördags som han sa att han skulle, men sålänge jag får min jacka så är jag nöjd! :) Men han få ingen vidare bra omdöme, bara halv bra.
 
Sen idag ha jag fått jättefina leggings av min älski, tack så mkt! <3 Ja de va de jag ville säga den här gången.
 
Hooj! 

12/4 - 2015

Ojoj nu äre mkt som kommer att dyka ner i brevlådan denna vecka! :D Som sagt nu kommer dagens höjdpunkt va ännu lite roligare! Lite bröllopsgrejer från två olika ställen kommer och sen om jag ha tur kommer även ett bedårande fint pannband till mig och ett par minst lika fina leggings till W nu i veckan också :). Om hon ha hunnit sy klart dom innan dess de vill säga. Ha som börja gilla att ha leggings på honom. Inte bara jag som gilla att ha de på sina små pojkar ha jag sett och läst så ;D. Så de är väl dom som ha "smittat" mig. Nåja, sen borde jackan jag vann på tradera dyka upp också snart :). Då han som ägde den tidigare sa att han posta den på schenker i lördags, så man få hoppas på att han gjorde de också. Halv seg rackare det där. 

Ja annars så är jag sjuk like hell. William ha smittat både mig och Micke. Två jobbtillfällen i rad ha jag varit sjuk från jobbet, buhu :(. Ringde idag om att va hemma imorgon också. Att sitta i kassan med feber, hosta, nysattacker och tät i näsan är ingen bra kombo eller snyggt eller ska göra de.. Så fanns inte så mkt mer att göra. Och sen ska man väl va hemma då man är sjuk och tare lugnt så man bli frisk snabbare? :). Men innan lördag borde jag ha blivit frisk tyck jag för då äre jobb på schemat! Hoppas kan man ju göra :).

Hooj!



8/4 - 2015

Minns ni då jag sa att dagens höjdpunkt va att gå ut och hämta posten? Iaf så sprang jag ut till brevlådan idag (inte bokstavligt men nästan) och hittade lite brev och sånt men under dom så hittade ett paket som kändes precis som kånkenväskan! Ooyyees de va de också då jag öppna paketet :D. Hon postade den igår och jag fick den idag, fyfan vad snabbt de gick! Hon bodde dessutom i malmö och jag i norr liksom, posten kan då dom vill. Men nu hänger den på tork iaf då jag snabb tvätta den, hihi. Nu väntar jag spänt på att han som sålde jackan ska slänga den på schenker så jag få den också snart :).  
 
Jobb ikväll och bääzzen ha smittat mig så de blir att hinka några tekoppar innan dess.
 
Hooj!
 
Blåa!
 
 

7/4 - 2015

Myst med hundarna i solen på bron efter manikyren :)

Bamse <3

Rocky <3

Bella <3

7/4 - 2015

Som ni kanske ha förstått så ha jag jobbat typ hela påskhelgen medans andra ha varit lediga. Visst lite tråkigt ha de varit då man inte ha varit hemma under påskfiranderna nu ihelgen men jag ha då tjänat bra nog mkt pengar istället så de är min ursäkt (Y). Nästa månad kommer ju bli asum pengamässigt asså! Och idag börjar allvaret igen för dom som ha varit ledig nu i påsk, och gissa vad jag är? Jo ledig idag, heheh! Det här med att va tvärtemot gillas.
 
Vad ha jag och snorbäbisen gjort fram tills nu undra ni säkert? Ja, imorse myste jag och William en typ halvtimme i min och Mickes säng innan vi gjorde morgon och åt frukost :). Sen tog vi en långpromenad med Bamse och Rocky eller aah William åkte vagn och somna medans jag fick styra vagnen. Då vi kom hem och William sov så gott fick alla tre hundar manikyr och pedikyr och borstning med lite kaffeklunkar emellan för matte/mamman :). Hämtat ut Williamsklädpaket och de va bättre än förväntat! :D Tvättmaskinen jobbar förfullt nu! Kring lunch fick jag mejl av tjejen som sålde väskan att den är postad, kanon! Borde ha den innan veckan är slut :D. Älskar sånna där lättsamma och snabba säljare. Och nyfikna som ni säkert är så äre iaf en fjällräven kånken till väska, kom åt för halva priset. Ska själv ha den ett tag och sen ska William få ta över den då han börja på dagis/skolan då minikånken inte räcker till längre. Man måste tänka framåt.. ;D Så nu äre bara att vänta på ett mejl från han som sålde jackan. Kan knappt berga mig.
 
Hooj!
 
 

6/4 - 2015

Då sitter jag här ännu en gång på jobbet och ha rast, på samma stol faktiskt men tur jag smäller i mig en annan banan än den förra gå gen! Haha.

Imorgon kommer troligtvis Williams klädpaket hit till ica och till veckan kommer både väskan och jackan, taggad brud! Onödigt inlägg men aah de bju jag på. Och nu ska jag kila ner och arbeta.

Hooj!

5/4 - 2015

Jobbat ikväll och de ha varit såååå lite kunder att man nästa somna i kassan. Nemen typ iaf. Sista timmen ha de varit helt dött. Men då segkvällen väl va över och vi sluta hade jag fått ett mejl om att jag hade vunnit väskan! Jiiihaaaa. Hur bra påskhelg ha inte det här varit?! En jacka och väska rikare! :D (Shoppaholicen är nöjd för denna gång (Y).) Samt massa annat skoj men de ta jag nån annan gång tro jag. Om ni ha tur. Eller helgen har ett minus, William är sjuk :/, grinig och snorig.. :( Men ett minus på massa plus drar inte ner helgens betyg.
 
Nu blire göra mackjärnsmackor och mysa ner sig i sängen framför lite Bones och ladda upp inför kvällsjobb imorgon!
 
Hooj!
 

4/4 - 2015

Jiiihooo vann ännu ett bud! :D En vår jacka, toppen! Dock blev de liiiite dyrare än vad jag hade tänkt faktiskt då de va en som hade tänkt snuva mig på jackan, men de blev visst jag som snuvade den personen, moahahha! Jag skojjar inte då jag säger att de va sekunder ifrån att tappa den. Men efter att pratat/skrikit åt Micke att den höll på att fara till en annan sa han att de va ok att buda då han visste hur gärna jag ville ha den. Tack älski :*. Dagen började bra och slutar också bra. Vad mer kan jag begära av denna dag? Nu hoppas jag vinner väskan jag ha budat på också, vilket avslutas imorgon kväll. Hoppas hoppas! Då är denna påskhelg bäst i test på länge! Även om väskan skulle åka till nån annan så slår inget denna helg asså.
 
Over and out.
 
Hooj!
 
 

2/3 - 2015

Första april igår vilket innebär att bäbisen fyllde ett år och en månad! Fast första april förknippas ju med att luras, jag blev lyckligtvis inte lurad i år! Jobbade iofs typ hela dan igår så ingen hade möjlighet så för mig vare ju king då jag är lättlurad. 

Och sen det här med påsk och påskägg. Ha kirrat ett påskägg vardera åt W och M utan att dom vet om de, hihi! Och åt mig från mig själv budar jag förfullt på både en jacka och en väska på tradera, hehe. Hoppas jag vinner nån av buden iaf då ha jag kirrat mitt egna påskägg! :) Tycker att man få ge sig själv påskägg :].

Just nu sitter jag på jobbet och tuggar i mig en banan och ha rast så ska väl fortsätta med de!

Hooj!

RSS 2.0