28/10 - 2014

William växer och frodas bara bra. Hela 69,5 cm lång och 9,5 kg tung på dagens kontroll :). Han är fet och fin med andra ord! ;) Precis som sina föräldrar, hehe. Nästa kontroll är vid 10 månader och då äre även "pappa samtal" så då äre Micke som ska va där med han, spännande! :)

Hääj dåå!

27/10 - 2014

Är fortfarande snorig och hostig men igen feber vart fall! Och som jag sa igår, de blir jobb ikväll och de ser jag fram emot. Hoppas jag inte skrämmer iväg nå kunder pga allt indraget snor. Hehe trevlig info iknow! Men hur som haver så fick jag ett sms om att jag kan hämta ut ett paket på Ica, så första klappen är här! :D Blir att hämta ut den innan jag börjar i eftermiddag :D.
 
Glömde ju säga att i fredags hade Micke fixat barnvakt så vi fick lite tid för oss själva. Vilket är första gången sen William pallrade sig ut. Faktiskt ganska skönt om jag ska va ärlig. Blev äta på max, den fetaste hamburgaren dom hade typ och sen bio :). William va hemma i vännäs med sin farmor och dom hade haft kul! :) Farbror Magnus va också här ett par timmar :). Avkomman sov så sött då vi kom hem så då blev de mars i säng och på med tvn med ännu en fet chipspåse ^^. Vart en tjockar fredag, men de är man värd ibland!
 
Hääj dåå!
 
Skräck är bäst på bio! Den va ruskigt bra, skrek faktiskt en gång, hehe.

26/10 - 2014

Haha jag må va knasig men idag blev 5 till klappar till 5 nya personer hemklickade, hehehhe. I mitt försvar så är 4 av dom från samma ställe. Jag gillar detta med att va ute i god tid verka de som, men de är väl bra? Kan ju skratta åt alla andra som är ute i sista minuten i vild panik istället ;D. Skadjeglädjen är den enda sanna glädjen! ^^ Men då vare bara några kvar vilket känns super faktiskt. På tisdag blire inge julklappsshopping utöver BVC besöket som va tänkt, då de blev hemklickat istället (ja jag älskar att klicka hem). Men Mickes farsdagspresent blir iaf inhandlad förhoppningsvis :).
 
Imorgon vankas de jobb och de ser jag framemot! Ha jag tur så kan jag hämta ut den första klappen jag klickade hem nu i veckan, då jag liks ska jobba ;). Vore ju inte helt dumt faktiskt. Men vi får väl la se när den kommer. Jag lär hålla er uppdaterade om de skulle jag tro. 
 
Hääj dåå!

22/10 - 2014

Man vad är det här?! Tredjedagen i rad jag skriver, omg asså! Och idag blire ett gnäll inlägg typ. Nemen idag ha de varit en bajsdag, hoppas den vänder till något bra snart. Annars blir jag fan ledsen på riktigt.. Men hur som haver så är jag hemma från jobbet idag också. Hosta from hell och snorig. Säkert nån grad feber också då jag svettas titt som tätt. Bättre att va hemma och kurera så man kan jobba på måndag!
 
Hade tänkt städa då jag ändå är liiiite bättre i kroppmässigt form än dom andra dagarna som de känns iaf. Men ne jag orkar inte, ha en gnälligbäbis i hasorna som vägrar sova efter lunch. Vilket resulterar i en övertrött och sjuk bäbis. Och de ÄR ingen rolig blandning. Så städningen få bli imorgon istället, även hur stökit, skitigt och hårit de är just nu. Hanfått dra ner på städningen nu och ba städa en gång i veckan, och då ha de blivit på fredagar av nån anledning och självklart blev de inte gjort förra veckan. Mina städarfingrar har ganska stor abstinens just nu kan jag lova.

Hääj dåå!
 

21/10 - 2014

Igår knåpade jag ihop en ny header så den ser någolunda ut att passa in till temat som är på bloggen nu. Ja, den få duga ett tag nu. Kommer en ny nån gång framöver :).
 
Jag brukar vara ute i god tid med att handla/spåna julklappar just för att slippa den berömda julstressen bland alla tokiga och snurriga människor kring jul. Brukar ha försökt inhandlat dom flesta redan i november/början av december. Men såhär tidig ha jag nog aldrig varit tror jag, ha klickat hem en julklapp idag, hehe! :D Och vem är de till måntro? Haha ja ni, sug på den för de säger jag inte, mohahahahah. Och sen ha jag kommit på världens bästa farsdagspresent (som är ibörjan av november) William ska ge Micke och den bli inköpt på tisdag tro jag då jag och Wille ska på BVC :). Och då blire också en eller två klappar inköpta om jag ha pengatäckning på kortet.. ;D *Shoppingberoende.com*
 
Hääj dåå!
 
 

20/10 - 2014

Ojoj igår natt va William billig kan jag lova. *Låter som världens sämsta mamma nu* Men så äre, min förkylning hade sin topp och jag va allmänt i dåligt skick och självklart ville inte William sova då, utan skrek vad man än gjorde. Slutade med att jag och Wille fick oss 2h sömn den natten. Micke tog över vid 8 snåret så jag fick sova 4h rakt av, tack så mkt! <3 Och givetvis ha jag lyckas smitta William nu.. Så nu är han snorig och täppt. Hoppas han slipper hostan både jag och Micke har. Men jag börja iaf bli liiiiiiiiite bättre nu men de blir inge jobb/praktik ikväll :(. De tar emot, men eftersom jag jobbar med kunder och mat (packa upp) så känns de inte så lockande att ev lämna efter mig baskilusker till kunderna och kollegor.
 
Idag har vi inte gjort så mkt mer än att rastat hundarna och ätit och lär inte göra så mkt mer än så heller. Middagsplaner ikväll då? Ingen aning, de är stökit och disk är framme så ingen hemmafru är jag heller. Ne de verkar inte bättre än att vi kryar på oss framför tvn asså!
 
Hääj dåå!

17/10 - 2014

Nu har bloggen fått ett nytt utseende igen men nu är jag nöjd! Bara headern som ska finslipas på. De är på gång, men sjuk som man är och en gnällig bäbis äre lite svårt så de kommer då de kommer.

Hääj dåå!

15/10 - 2014

Som ni kankse ser så ha bloggen fått en ny header och tema, äntligen skulle jag vilja säga! Fantasin ha äntligen flödat så att säga. Men är den inte klar men de får duga tills jag får tummen ur att fortsätta. Bäbisen är nyvaken så de är väl bäst att ge han mat innan han bli en angry bird på riktigt. OCh kanske stoppa nått i min egna mage också innan jag drar till praktiken.
 
Hääj dåå!

15/10 - 2014

The winter is coming! Haha en mening från superbraiga serien "Games of thrones" som passar perfekt in just nu då de va långfillingar på imorse och de va frost ute. Fast jag gilla ju vintern/kyla så jag diggar den meningen till 1000! Givetvis ska de inte va så jäääkla kallt men mkt snö och högst absolut högst -20 då äre en perfa vinter enligt mig :D.
 
Från ett ämne till ett heeeelt annat. Imorgon hade jag tänkt stor handla för den som undrar. Men efter x-antal försök att få med sig två fulla kassar hem med barnvagn och insett att de går nästan inte, så är vi lata och tar bilen imorgon ;D, då de kommer bli ett par fler kassar än två. Då blire även premiäråkning för William i kundvagnens sittgrejs ni vet, ska bli spännande!
 
Igår efter motioneringen av hundar tog jag bäbisen under ena armen och kakburken under den andra och tutade och körde till Innergård för lite surr och bäbislek. Blev bjuden på lunch - tackar! Och sen följt av massa surr och titt på hästar. Den värsta abstinensen är över då jag fick hälsa på Klotet! <3 Och William tyckte varken bu eller bä om hästar, men nog ska jag introducera hästar lite mer sen och lura in han i denna värld, hehe.. ;)
 
Hääj dåå!
 
 
 
 
 
 

13/10 - 2014

Va ju utställning lördag och söndag för Bamseman i Sundsvall. Och jag är mer än nöjd över nakenfisen våran! Vann klassen med excellent och ck och andra bästa hane båda dagarna!! :D Special i lördags och internationell på söndagen så de blev även ett reserv cacib på söndag för oss, så skoj! Trots naken lyckas vi ta andra platsen, då kanske man ha en bra hund? Inte för att låta skrytsam. Aja och med andra ord, om inte han som vann båda dagarna (världens vinstrikaste leonberger just nu) hade varit med så hade vi fajtats med tiken om Bir:et, ba de är coolt. Ne vi är mkt nöjda över Bamsingens resultat! Och som sagt vissa dagar är han billig men i helgen va han vääääldig dyr!
 
Just nu då, vad gör jag? Jo jag sitter och njuter i en snabb paus av en kopp kaffe från fredags städningen som blev idag istället för ifredags medans bäbisen sover. Sen hade jag tänkt hinna med en dusch så man är fresch inför jobb/praktik ikväll. HA ändå halva huset kvar att städa så får se hur mkt till dusch jag hinner med.
 
Hääj dåå!
 

7/10 - 2014

Åsa från Ica ringde nyss och frågade hur jag tänkte angående intresse av att jobba lite sen då praktiken är över, och självklart sa man ju ja! Sa att jag trivs där/med dom och hoppas att dom gjorde de med mig. Hon besvarade de på det bästa möjliga sätt. Känns toppen! Hon höll på med scheman inför December och Januari så hon skulle försöka pyssla ihop så jag kunde få några timmar, iiih! Nu blev man taggad. Så webbutbildningarna jag gjorde i fredags hade en liten dold innebörd.. ;) Känns även skönt att kunna ha lite jämnställt här hemma också. Men det bästa av allt är ju att de är promenadavstånd dit, så inga pendlingskostnader så alla timmar (pengar) går rakt ner i plånkan typ. Skönt! Plånboken kommer inte längre eka (Y).
 
Hääj dåå!
 
Jag som skämtade typ halva gymnasietiden att jag skulle
jobba i kassan på Ica, blev nästan sant ju.

6/10 - 2014

Hade inte hänt så mkt på programmet sen sist jag såg de som va för två veckor sen. Stampade egentligen på samma ställe om jag tänker efter :p. Kanske lite lite snurrit just i början om de ska va noga :). Fördelen med sånna serier som Våra bästa år är att man missar egentligen inte så mkt om man skulle råka missa nån dag eller två eller två veckor i mitt fall :). Dock äre drygt då man ser de varje dag istället, då händer de ju inget haha klurigt det där!
 
Men kvälls jobbningen gick fin fint iaf! Mer nytt och mer info men de ska nog gå de med. Tar sin lilla tid att lära sig allt :). Imorgon äre med andra ord en fri dag som ska spenderas med min älskade son och hundar! <3
 
Hääj dåå!
 
 

6/10 - 2014

I fredags gjorde jag min andra och sista "heltid" 7-16 på ica! Och går nu ner till två dagar i veckan. Idag börjar jag kl 15 och jobbar fram tills vi stänger (kl 21), gäller samma på onsdag :). Får se hur de går men jag tror de går kanoners! I fredags gjorde jag även webbutbildningar, hur kommer detta sluta?

Ha nu missat två veckor av Våra bästa år x). Jag hoppas de inte är allt för snurrit och nytt nu! ;D
 
Hääj dåå!
 

RSS 2.0