15/10 - 2014

The winter is coming! Haha en mening från superbraiga serien "Games of thrones" som passar perfekt in just nu då de va långfillingar på imorse och de va frost ute. Fast jag gilla ju vintern/kyla så jag diggar den meningen till 1000! Givetvis ska de inte va så jäääkla kallt men mkt snö och högst absolut högst -20 då äre en perfa vinter enligt mig :D.
 
Från ett ämne till ett heeeelt annat. Imorgon hade jag tänkt stor handla för den som undrar. Men efter x-antal försök att få med sig två fulla kassar hem med barnvagn och insett att de går nästan inte, så är vi lata och tar bilen imorgon ;D, då de kommer bli ett par fler kassar än två. Då blire även premiäråkning för William i kundvagnens sittgrejs ni vet, ska bli spännande!
 
Igår efter motioneringen av hundar tog jag bäbisen under ena armen och kakburken under den andra och tutade och körde till Innergård för lite surr och bäbislek. Blev bjuden på lunch - tackar! Och sen följt av massa surr och titt på hästar. Den värsta abstinensen är över då jag fick hälsa på Klotet! <3 Och William tyckte varken bu eller bä om hästar, men nog ska jag introducera hästar lite mer sen och lura in han i denna värld, hehe.. ;)
 
Hääj dåå!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo