26/5 - 2016

Jag måste få jubla lite grann! Äntligen äger jag en fjällräven greenland höst/vinterjacka! Fynda en på Tradera i förrgår och idag kom den i brevlådan! Eller nja inte i brevlådan direkt kanske, nya postkillen kom och knacka på och lämnade över paketet då den inte rymdes i lådan tydligen, schyssta bananer liksom och man tackar! Men den borde ha rymts där men aah inte klagar jag att få posten "serverad" 👍🏻. 

Men åter till fyndandet. Som sagt fynda jag på tradera, 464rikstaler (porto inräknat) för en fjällrävenjscka och det var köp nu istället för auktion! Hur bra va inte de?! Dom brukar ju dra fort iväg i pris på auktionerna.. Men då jag hitta/snubbla över denna annons kunde jag inte låta bli att trycka på den gröna knappen och tänka efter sen, hahhaa! Nemen att köpa en vinterjacka nu när det snart är sommar kanske inte är det smartaste men som sagt, fynd! Och då måste man passa på, right? Särskilt då jag ha velat ha en sån jag vet inte hur länge ☺️. 

Kan ju faktiskt erkänna att planen på att köpa den berömda klockan försvann även denna månad, hahaha! 😉 

Peace!

 

11/5 - 2016

Oj vilket fint väder de ha varit och är idag! Blev en långpromenad med Bamse och Filip efter att vi hade lämnat William på föris :). Gick och handla och sen vidare mot Emma på en (eller många) kopp kaffe :). Alltid lika trevligt. Jag var som en igel och stannade där tills de var dags att hämta William, hehe! Han var ute med ett gäng kompisar så de gick lätt och smidigt och hämta! Ba direkt ner i vagnen, som han faktiskt klättrade i helt själv! Stora killen kan själv. 
 
Blev ingen mammaträning igår då jag skände mig lite lat helt ärligt men är ju fortfarande lite förkyld så de va nog liak bra att jag hoppade över trots allt. Blev ändå flyttat till onsdag då hon som håller i detta va tvungen att va hemma med hennes son. Men måndagar passar som bäst för mig då Micke är pappaledig och kan ta W. Blir så tajt om tid att hinna på plats till halv 10 då W är på dagis. Aaah få hålla utskik och se om det kommer fler tillfällen på måndagar :). 
 
Peace!

6/5 - 2016

Tog Filip underarmen och for till stan och lämnade William hemma med Micke, hehe. Nya pjuckor från Intersport blev de. Fick 400kr i presentkort i julklapp av Ica så de passa ju super att leta efter ett par där. Behövde bara lägga till 99kr så hade jag ett par nya, sköna och snygga skor. Ha ju fått 1 och 1/2 storlek större fossingar nu efter graviditeterna.. Mina fina finskosamling lär ju inte passa längre, och ärligt talat vågar jag inte testa dom för att se heller.. Men iaf så är de sååååå skönt med ett par skor som passar på foten må jag säga. Superlätta är dom också. Kommer ju gå som en drottning med dom där, och många mil ska dom ta mig hade jag tänkt. Skoförsäljaren tyckte nog jag tog lång tid på mig att bestämma mig för vilka jag skulle ha, då hon sa att jag bara behövde säga till så skulle hon sätta på kaffekannan, haha! Men efter många om och men så blev det ett par Nike iaf. Väl i kassan kom skoförsäljaren förbi och gjorde tummen upp då hon såg vilka jag hade valt så de verka ha varit ett bra val då da! 
 
Träffade även på en kollega lite hastigt som visade sig vara en svikare, då han ha bytt från Ica till Intersport på Avion :/. Jag som hade lärt upp han så bra på Ica ju.. :P Jag hoppas de finns några "gamlingar" till kollegor kvar då jag väl börjar igen! 
 
Ja juste de blev dock inga tights då jag blev lite snål, fick till och med godkänt av Micke att köpa ett par. Hitta iofs ett par relativt billiga men nae, tänkte först och främst se om det där med "riktig" träning är min grej. Blir att dra på sig nå leggings jag redan har på mammaträningen (Y). För äre inte min grej så funkar ju mjukisar fint att promenera i här i skogarna! Har ju ett par Batman så jag går ju med stil (Y).
 
Peace!
 
 

5/5 - 2016

Idag fyller världens bästa man/pappa år! Grattis! :* Han fick en finfin armbandsklocka av mig och pojkarna. Han verka gilla den iaf! Få jag hoppas och han får lov att göra de då den inte va direkt billig.. Hahah ;) Ätit grillat till middag och tårta och kaffe som efterrätt med Lotta, Ingvar och Magnus som kikade förbi :). Inte illapinkat. 
 
Från ingenstans idag anmälde jag mitt intresse på att testa ett träningspass inriktat på träning för mammor med 14 andra mammor, som är på måndag i stan och fick en plats :). Men nu börjar jag fundera på vad har jag egentligen gett mig in på?! Haha!! Nemen alla var välkomna, från newbies till erfarna tränade mammor. Och ja, jag kan ärligt erkänna att jag har inte "tränat tränat" sen gymnasiet! Hahha! Eller aah jag promenerar ju varje dag och ha ju på sätt och vis tränat varje dag då jag jobbade med hästarna men de räknas inte in på träningserfarenhet kanske. Nemen jag var ärlig och sa att jag inte har någon direkt erfarenhet. Men skoj ska det bli att träffa andra mammor om inte annat. Men även kul att få komma hemifrån och göra nått annat än de gamla vanliga. Och passar ju perfa då Micke är pappaledig då också. Hoppas jag gillar detta så jag vill fortsätta, om inte annat kommer igång med nån slags träning/få ideer utöver promenad/springa. Hoppas också på att jag hinner bli frisk från denna förkylning, om inte annat få tillbaka min vanliga röst. Samt inhandla nya träningskor då mina Reebook Easytoneskor har gjort sitt, samt snäppet små nu efter graviditeten. Så in till stan imorgon och köpa nya pjuckor! Kankse ska försöka lura Micke att jag måste ha ett par träningstights också (A). Tror ni det funkar? Vi ser imorgon ;).   
 
Ja då jag liks är inne så vad gjorde vi på valborg då? Jomen vi grilla här hemma i våran ensamhet. Men både gott och ganska skönt faktiskt. Och dagen efter hjälpte vi mamma lite och fick middag som tack för hjälpen. Samt passade jag på att sälja nå barnkläder också.  
 
Peace!
 
 

2/5 - 2016

Barnen sover och har plockat de värdta här hemma och ska nu själv försöka få mig nån timmes sömn. Sjukstuga för oss tre här hemma ännu en gång. Micke ha verka klarat sig iaf! 

Valborg och allt sånt tar jag sen.

Peace!

RSS 2.0