5/5 - 2016

Idag fyller världens bästa man/pappa år! Grattis! :* Han fick en finfin armbandsklocka av mig och pojkarna. Han verka gilla den iaf! Få jag hoppas och han får lov att göra de då den inte va direkt billig.. Hahah ;) Ätit grillat till middag och tårta och kaffe som efterrätt med Lotta, Ingvar och Magnus som kikade förbi :). Inte illapinkat. 
 
Från ingenstans idag anmälde jag mitt intresse på att testa ett träningspass inriktat på träning för mammor med 14 andra mammor, som är på måndag i stan och fick en plats :). Men nu börjar jag fundera på vad har jag egentligen gett mig in på?! Haha!! Nemen alla var välkomna, från newbies till erfarna tränade mammor. Och ja, jag kan ärligt erkänna att jag har inte "tränat tränat" sen gymnasiet! Hahha! Eller aah jag promenerar ju varje dag och ha ju på sätt och vis tränat varje dag då jag jobbade med hästarna men de räknas inte in på träningserfarenhet kanske. Nemen jag var ärlig och sa att jag inte har någon direkt erfarenhet. Men skoj ska det bli att träffa andra mammor om inte annat. Men även kul att få komma hemifrån och göra nått annat än de gamla vanliga. Och passar ju perfa då Micke är pappaledig då också. Hoppas jag gillar detta så jag vill fortsätta, om inte annat kommer igång med nån slags träning/få ideer utöver promenad/springa. Hoppas också på att jag hinner bli frisk från denna förkylning, om inte annat få tillbaka min vanliga röst. Samt inhandla nya träningskor då mina Reebook Easytoneskor har gjort sitt, samt snäppet små nu efter graviditeten. Så in till stan imorgon och köpa nya pjuckor! Kankse ska försöka lura Micke att jag måste ha ett par träningstights också (A). Tror ni det funkar? Vi ser imorgon ;).   
 
Ja då jag liks är inne så vad gjorde vi på valborg då? Jomen vi grilla här hemma i våran ensamhet. Men både gott och ganska skönt faktiskt. Och dagen efter hjälpte vi mamma lite och fick middag som tack för hjälpen. Samt passade jag på att sälja nå barnkläder också.  
 
Peace!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo