27/2 - 2015

OMG på söndag fyller William 1 år! Vart i hela friden har tiden tagit vägen?! Tyckte de va nyss vi va på BB men så äre uppenbarligen inte.. Men tiden går fort då man ha roligt! :)
 
Kalas både lördag och söndag, smarrit värre! 
 
Hääj dåå!

25/2 - 2015

Vaknat och ätit frukost - CHECK!
Rastat hundarna - CHECK!
Storhandlat - CHECK!
Betalt räkningar - CHECK!
Kört igång en tvättmaskin - CHECK!
Matat mig och bäbisen - CHECK!
Bäbisen sover - CHECK!
Chilla i soffan - HÅLLER PÅ!
Fika hos Emma - Snart!

21/2 - 2015

Idag fyller Skojarebobpälsbamsebjörnen hela 3 år! Grattis alla andra i A-kullen!
 
Glömde ju gratta Bella då hon fyllde 5 år vilket va den 25:e December förra året och glömde även gratta mongoRocky som fyllde 4 år den 31:a Januari i år, oooups..! Så jag grattar er nu också! Bättre sent än aldrig sägs de ju..! ;) Asså glömde att gratta dom här på bloggen!
 
Men eftersom detta inlägg handlade om Bamse så bjuder jag på några bilder på honom!
 
Hääj dåå!
 
Liten bäbisBamse
 
Pjuklarv
 
Pjuklarv
 
Innan vi båda hade fått in tekniken på att stå fint :*
Fortfarande pjuklarv
 
Debuterade i utställningsringen och jag höll på att skita ner mig!
 
Stilig junior
 
 
Och vid det här laget/sen en tid tillbaka kan vi det här med att stå fint.. ;)
 
 
 
 

17/2 - 2015

Inge paket med ugglegrejer dök upp idag :(. Kommer kanske imorgon! :D Hoppas iaf. De är ju ingen panik så att jag måste ha de bu men jag hatar att vänta x). Och inge fika idag heller då de körde ihop sig totalt med färdmedlet mitt.. Men vi skulle göra ett nytt försök sen :D. 

Nu blire jobba hårt i 3h och då jag kommer hem ska krama kudden då jag är trött like hell! 

Hääj dåå! 

16/2 - 2015

Blåsit väder idag, känns nästan så att huset ska flyga iväg! Och jag ha namnsdag, grattis till mig själv. Man tackar. Bäbisen sover och jag är sugen på nånting att gott att tugga på! Dock ha vi inte så mkt att "hitta snabb och gott att tugga på" då de mesta är mat och i frysen.. Jobbigt läge asså.. Ne jag få ta och rota i skafferiet sen! Nemen ikväll vankas de jobb, trevligt! Mitt favvopass 18.00-21.15 ;D. Diggar som dom passan. Inringd på jobb imorgon kväll också, samma tider, nice! Men innan de är dags för jobb imorgon äre dom gamla rutinerna och sen in till stan och fika lite med nå kamrater! Och avkomman är med denna gång. Hoppas han sköter sig.
 
Tidigare idag ha jag besällt ugglegrejerna till Williams kalas, iiih! :D Beställde sakerna innan 14.00, så då postas paketet redan samma dag :). Så teoretiskt sätt bör sakerna dyka upp redan imorgon. Va iallafall så med elefanten jag klickade hem till han i julklapp då de kommer från samma ställe :). Dock är han typ rädd för den :/, men krokofanten pryder då fint i mitt och Micke sovrum istället (Y).
 
Hääj dåå!
 
True story, ooooyeees!
 
 

13/2 - 2015

Fredagen den trettonde idag, OMG! Nemen än så länge ha de gått bra för mig. Fast iofs så är dagen lång ännu..
 
De jag tänkte inflika idag är att Williams 1-års dag kommer med rasande fart, även om de är en bit bort men den är på intågande. Presenterna är inköpta och inslagna sen en tid tillbaka :) (gillar som det här med att va ute i godtid ;)). Även om han inte förstår riktigt vad de hela går ut på men iaf.. ;) Om inte annat så är de tillför oss föräldrar att hålla på att köpa presenter och slå in dom till barnen som knappt kan öppna dom själv och är mer intresserade av papperet och kartongerna än själva presenten, haha. Självklart skare bli kalas, till och med 2 st är inplanerade! Vet inte vad som är jobbigast, att ha ett litet hus eller stor släkt. Och självklart äre uggletema på kalaset, hihi! :) Micke ha till och med godkänt de även om han tycker att jag ha gått för långt med de här med ugglor.. ;) Kalasgrejerna ska iaf klickas hem till veckan, jag kan knappt bärga mig! Och sen äre ju klart att min ugglebäbis ska få ha ett ugglekalas, right?!
 
Hääj dåå!
 

4/2 - 2015

Kom in från en promenad med hundarna fär typ 20 min sen :). William fikar macka och lite mjölk medans jag dricker en kopp kaffe och laddar upp inför storstäd här hemma. Vi ha ju flyttat ner till nya sovrummet nu! ;D Så de gamla sovrummet behöver städning samt resten av huset då de va ett tag sen och gå igenom byråerna innan dom flyttas ner ikväll :). Jobb ikväll så en dusch behövs efter städningen!

Hoooj!

2/2 - 2015

Igår fyllde William 11 månader! OMG vart ha tiden tagit vägen?! Den ha bara rusat iväg asså. Äre verkligen 11 månader och en dag sen jag och Micke va på förlossningen och jag hade den värsta smärtan jag någonsin ha varit med om och klämde ut han 3h senare från min wooohooo? Ja asså de verka inte bättre. Så om en månad är bäbisen 1 år, då räknas han inte som en bäbis längre ju! Ne fyfan vad tiden ha gått fort. De äsger väl bara vips så är han 15 och hittar på rackartyg istället för att va hemma med mamma och pappa.. ;)
 
Eftersom jag ha jobbat så in i helvette mkt i Januari med så kommer jag ju få en fin lön denna månad, hehe och då passade jag på att klicka hem hans 1års presenter igår :D. Man måste ju som ligga steget före (Y). Shoppaholicens beroeende är tillfredställt för denna månad, hihi.
 
Hääj dåå!
 

RSS 2.0