31/12 - 2011

Gott nytt år allihop och hoppas alla kommer ha en bra nyår :). Mitt nyårsfirandet kommer bli mer än kanon! Men nu ska jag ta min första cider, så ni få hare så göööööttttt så länge!

26/12 - 2011

Nu ha jag och Rocky bäddat ner oss i sängen och ska snart sova :). Bara hos mormor (mamma) man få sova i sängen med mig :]. Vart för övrigt för jävla trött helt tvärt efter förra inlägget, men kroppen är väl inte van vid att jobba skulle jag tro. Haha illa må jag säga! De bli en sista koll på alla dessa hemsidor man är aktiv på innan man ska dejta john blund (y).

Seeee yaaaa laaaajter!


Le och vinka!

26/12 - 2011

Ha nyss kommit till mamma efter att ha hälsat på pappsen med Johanna och Alfred :).

Fyfan vad de va halkit på väg till jobbet imorse!  Eller rättare sagt en bit typ 3 km så vare snorhalt naaaanting. Då man körde där så vare bara att hoppas på att man inte skulle fara i diket. För bilen bokstavligt talat gled närmare och närmare diket trots att man hade ratten rakt/körde rakrt fram och körde i gångfart. Nästan så att Asta 80 år med rulator skulle hinna gå om asså. Men de blev inget dikesbesök! ;D Så ett stort happyface förfan! 

Och sen så är jag ganska mkt coolare än alla andra. Jag sladda inte med bil, utan de är sladda med häst och vagn som gäller! Nemen vissa svängar på slingan va inte att leka med, vagnen bara svingade iväg trots att man skrittade. Så då kan man ju ganska lätt gissa att jag ha fått köra idag, 3 st faktiskt :). Och apråpå köra häst, gud vad jag älska att köra häst asså. Måste ta och få ett jobb snart så jag kan dela världens bästa Ticket med Emma och sen ett par år senare köpa mig en springare! I slutet av dan fick jag göra en häst till nakenfiiiiiiiis :). De sticks överallt på mig i ögonen till och med, lyckat? Haha nemen trots att jag ha bytt kläder så sticks de. De blir som en dusch nu och hoppas på att stickningarna ska ge med sig.

Så hare göööööööttttt!

Le och vinka!

25/12 - 2011

Ska upp naaa jävulst tidigt imorgon då jag ska göra rätt för mig, så de bli en uppskattat tidig kväll ikväll :). För att slippa gå upp tidigt varje morgon denna vecka så knoppar jag och Rocky hos mammie i stan, hihih! Men är ju inte dum ;). Och på tisdag och torsdag ska jag äntligen till saknade Ticketmannen! <3

Le och vinka!

<3


24/12 - 2011

Ha fått jätte fina julklappar i år igen! :) Tack alla inblandade! Orkar inte räkna upp vad jag fick, trots att de inte va 100 st jag fick, aah ni fattar, jag är en latmask.

Men nu blire en film och sen en kvälls pink av doggisarna innan de blir nattinatt för dom fybenta så väl två benta :).

Le och vinka!

24/12 - 2011

God fucking jul allihopa! :)

Önskar


Julia, Micke, Bella, Rocky och Miisen :)

22/12 - 2011

Håller på att rensa lite musik och så hitta jag "Diddley-dee" med Cartoons och kunde inte låta bli att he igång den. Så just nu spelas den på högsta volym, hehe. Grannarna eller dom som går förbi huset måste tro jag är dum i huvet, men tur att jag kan bju på de då. Jag och Nattis lyssnade på den här låten konstant från typ sundsvall? och ända ner till sala då vi va på väg till praktiken. Så de är lite nostalgi av att höra den så självklart ska den sparas!

"If you do that diddley dee for me
I’ll do that diddley doo for you
And we will diddley doodley do all night together
If you do that diddley dee for me
I’ll do that diddley doo for you
And we will diddley doodley do"


Nattis och Dagis, och Julis och Sommris, haha!



Le och vinka!

22/12 - 2011

Skippade inte långfillisarna idag  då jag va ute med hundarna, men ändå så frös benen till is. Blir att dra till med täckisar! Illa att man måste dra till med hårdhanskarna för att slippa frysa.. Tur att mina täckisar är varmare än helvettet typ. Blir Asum. Va till och med tvungen att ta till björnmössan då jag gick ut med Bella då min söta mössa va en aning kall då jag först va ute med svarta faran. Till och med Rocky frös trots att han ha täcke. Ändå äre inte många - (minus) ute men man fryser nästan ihjäl. Men de är väl för man är van att de ha varit ovanligt varmt länge denna vinter?

Tanken är att hundarna ska badas antingen idag eller imorgon så dom är julfina, hihi. Kanske ska ta och terrorisera katten med ett bad också, haha!

Le och vinka!

21/12 - 2011

Ska jobba på travet nästa vecka mån-fre! :D Skönt att få göra rätt för sig efter x-antal arbetsökande månader, haha. Ha skrivit om mitt CV, så nu hoppas jag på att ändringarna kan medföra nå napp :). Vore inte helt fel att få ett jobb faktiskt. Mer pääning till mig, vilket medför att jag kan köpa mer saker! ;D De är ju ett winwin koncept ju, hihih.

Men nu ska jag kila in i duschen då jag va dum och skippade långfillisarna under mjukisarna då jag va ute med hundarna och ni kan ju räkna ut hur varma, noooot mina ben är. Är huvet dumt får kroppen lida.........................

Le och vinka!

21/12 - 2011

Nattis om 20/12 - 2011

De värmer i mitt lilla <3 saknar dig.

Svar: Saknar dig med! Måste boka en dejt så småning om! :)

20/12 - 2011

:) om 19/12 - 2011
Vem/vilka är din/a bästa vänner?:) tycker du borde ha frågestund!!

Svar:
Mina bästa vänner är Nathalie och Jocke :). Ha ju förståss fler bra vänner, men då skulle detta svar bli långt och tråkigt om jag skulle skriva ner alla liksom ^^.

Ha haft den funderingen många ggr, men eftersom de inte är så många som läser/kikar in på min blogg så känner jag att de inte är nån idé att dra igång en frågestund :P. Då de är få som kikar in = typ inga frågor/kommentarer som ställs. Och nån enstaka fråga gör som att poängen inte går hela vägen. Men självklart är alla välkomna att ställa frågor även om jag ha uteslutit frågestund! :) Och framför allt, kommentera mera ;D.

Le och vinka!
  


19/12 - 2011

Då jag va liten va jag rädd för fågelskrämmor pga av att dom såg så läskiga ut. Men efter att åren ha gått så ha jag lärt mig att dom ser läskiga ut för att skrämma bort fåglar och att dom är inte lika farlig som dom ser ut. Men nu efter att ha sett en skräckfilm (husk) som jag skrek några ggr till om just fågelskrämmor så är jag nu LIVRÄDD för dom. Ja ni läste rätt, livrädd. Aldrig i hela mitt liv att de ska finnas en fuckingjävla fågelskrämma på min gård eller ha ett jävla majsfält för den delen med dessa kusligheter uppsatta. Fyfan säger jag bara. Hoppas jag kan sova utan att drömma mardrömmar om dom....

Le och vinka!


19/12 - 2011

Ha nyss blivit klar med städningen :), ovanligt att jag städa? Naaaeee. Men nu gländer huset från golv till tak! :) Och jag älska att ha det så här fint! Innan jag satte igång med städningen så tog jag mig i kragen och släpa mig till arbetsförmedligen för att skriva in mig, haha bättre sent än aldrig! ;D Vet inte varför jag ha väntat så här länge med att pallra mig dit, men nu äre iaf gjort :).

Lussekatterna jag bakade häromdan vart kanon faktiskt, hihi. Men nu ska jag kila ner till källaren som en hemmafru som jag är och ta hand om tvätten som blev klar nu.

Le och vinka!


17/12 - 2011

Håller på att baka lussekatter och just nu håller degen på att jäsa :). Önska mig lycka till eller nått åt de hållet att resultatet blir bra. De är nämligen första gången jag bakar dessa gobitar utan mammas hjälp. Fast de vårdar inte bra då min matberedare dog medans den knåda degen x). Jag vill iaf tro att maskin hade dansat sin sista dans för att den va gammal och inte att jag ha gjort nå fel på degen, haha! Man kan iaf hoppas! ^^

Le och vinka!


16/12 - 2011 - Tidsfördriv

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
Haha jo! Måste man, så måste man ju.
Titta på dig själv i spegeln:
Ajjumen
Gnälla: Joda, är som king på de!
Skrika:
Då jag är förbannad
Sova: Yes
Ha ångest:
Nja
Skada dig själv med flit:
Ne
Ta mediciner du inte borde ta: Nope
Vilja dö: Nej
Drömma mardrömmar:
Inte så ofta men de ha hänt
Drömma sexdrömmar:
Haha, kan ha hänt! :P
Ta droger:
Nej
Försöka vara annorlunda:
Vet som inte
Klä dig i svart:
Minst ett plagg jag ha på mig är faktiskt svart så de bli, ja
Gå till kyrkan:
Ne, fast jag och Nattis bad till gud och sa att vi skulle gå till kyrkan en gång i veckan om vi fick avsluta praktiken i sala i favvostallet tillsammans som vi faktiskt fick va, haha!
Gå i skolan: Inte nu längre, tog som studenten i våras!
Röka: Kan hända på fest
Ha sex:
Haha jo, eller jag mena jag vänta tills jag ha gift mig Men ingen tror mig......
Ljuga:
Ljuga och ljuga, nån nödlögn kan man ha spottat ut
Hata folk:
Tycker mindre om
Lita på folk:
Ha dom jag lita på

VEM:
Saknar du:
Ticket!
Vill du döda: Ingen
Rörde dig sist:
Micke? Hundarna?
Vill du slå:
Haha de är en hemlis ;D
Kysste dig sist:
Barababbaba, Micke!
Vill du kittla:
Vet som inte
Kramade du sist:
Micke
Vill du prata med:
Bra fråga
Skrek du på sist:
Micke typ 
Vill du vara som:
Nån som är cool och som vill va ocool?
Sårade dig sist:
Vet inte
Vill du bli galet full med: Dom bästa bruuuudarna!
Gjorde dig riktigt glad senast: Rocky, då han slog alla championhanarna!
Fick du sms från senast:
Älski!
Ringde dig senast: Älski
Är vackrast på jorden: Rocky! :D

HAR DU:
För många vänner:
Kan man ha för många? Nemen jag ha tillräkligt många
Förföljelsemani:
Nja
Tvångstankar:
Jo
Någon annan psykisk sjukdom:
Är tvångstankar psykisk sjukdom?! Isåfall ne
Någon fysisk sjukdom: Ne
Någon skada:
Nja?
Färgat håret:
Yes
Brutit några ben: Inget som är dokumenterat, men nog ha jag haft de
Några piercings:
Öron, näsvinge, tunga och navel
Egen dator:
Yeees
Bra självförtroende: Nja
Kysst någon:
Hihih jo
Haft sex:
De med, eller jag mena ne väntar som med de ;)
Köpt kondomer:
Johoda
Tagit nakenbilder:
Ne
Sagt jag älskar dig till någon idag:
Joda
Bjudit ut någon: Tror inte de 
Varit kär:
Är
Dumpat någon:
Nja tror inte de
Stulit någonting: Men va ung och dum, roligt så länge man inte bli tagen
Lämnat landet:
Jo, praktik i frankrike med Nattis!
Tuttat eld på nått:
Ne
Gjort något olagligt:
Jo

HUR:
Går du:
Så som man ska gå?
Svarar du i telefonen:
"Hej de är Julia" eller "Heeeeelllååå"
Fördriver du tiden:
Sova, äta, städa ut med hundarna, dator
Mycket pengar har du: Naaaaada
Tjänar du pengar:
Tragiskt men sant, daaaaddiiieeee
Ofta diskar du:
Diskmaskin!
Ofta städar du:
Varjedag!
Många stör du dig på:
Nån enstaka
Ofta träffar du din familj:
Inte så ofta faktiskt!

TROR DU:

Att du kommer bli något:
Nja
På gud: Ne
På rymdvarelser: OFC!
Att folk tycker om dig:
Vet inte
På ett liv efter detta:
Mjeeees
Att fiskar kan tänka:
Mjoda
Att du kommer leva länge:
Hoppas på de!


16/12 - 2011

Ha ingen koll vad de är för dagar längre, haha! Fick en chock då jag såg att de va fredag idag, då äre fan illa! Måste ta och hitta nå jobb så man får in nån rutin igen. Det är så jävla tråkigt att bara sitta hemma och fördriva tiden alla dagar i veckan. Men ha jag tur så kanske jag få köra pappas pärla till bil då han ha fixat upp den :). De skulle gå snabbare att fixa upp Audin än att leta upp en motor och sätta in den i zaaabbben sa han, vore som asum att få tillgång till en bil asså! Så nu äre bara att hoppas att de går igenom eller vad man ska säga :).

Annars så ha jag fixat och donat här hemma hela veckan och tomtarna ha fått komma fram ur jullådan. De börja ju närma sig jul med stormsteg! Tiden går fan för fort.

Känner att de blev ett ovärt inlägg men vafan de nju jag på ^^.

Le och vinka!

12/12 - 2011

Fyfan vad skönt att få sova i sin egna storta säng och med sitt egna underbara täcka + kudde. Ursh för de lilla rummet, lilla sängen och sug täcker + kudde på hotellet i stockholm asså! Bprta bra men hemma bäst som man brukar säga! ;D

Rocky ha fått sig ett täcke av mig då de va billigt på mässan sista dan de va rabatt på de så kunde inte låta bli att köpa de :). Han fryser då vi är ute och går så jag ha funderat länge på att köpa ett, och hittade nu ett billigt och bra! :) Rånöjd med köpet och han fick inviga de idag :). Men då hatar han de. Bockar som en jävla rodeohäst och om han får så sliter han gärna sönder de i småbitar. De kallar jag kärlek, noooot. Han får lov att ha de vare sig han vill eller inte, hehe.

Le och vinka!


Väntan på att få gå in i ringen :)

Pinnar på i juniorklassen

Väntar på att få bedömningen

Fick excellent och vidare till bästa hane.

Väntan på bästahane klassen. Mötte en öppenklassare och fyra(?)
champions. Öppenklassaren vann och tog certet och Rocky blev andra
bästa hane och fick då reservcertet och slog dom fyra championhundarna!
Junioren (yngst i klassen, asså Rocky) slog championhanarna, kan 
fortfarande inte släppa de.

Kritiken: "Välutvecklad juniorhane med utm helhet, vackert välformat
huvud med fint nosparti, valplacerade öron, bra hals, utm kropp och
benstomme, fronten skall vara stadigare, står och går utåttående, rör
sig bra från sidan, ostadigt fram utm pälskvalite." 


11/12 - 2011

Börja få Ticketabstinens till tusen! Typ 1000 års sen jag va och klappa på mysoxen. Nu få faktiskt pappa kirra en motor till zzaaabbben typ nu eller de enklaste valet, köpa en ny bil eller vad man ska säga och ge mig den i julklapp då de står högst upp på min önskelistan, mohahaha! ;) Asså en ny bil inte fixa zzaabbeen, hehe.

Le och vinka!

11/12 - 2011

Ni är vi på väg hem till älskade norrland igen! Fyfan, skulle aldrig kunna bo i stockholm, bara va turist nån gång per år. Stockholmare (inge illa menat) är ju fan dum i huvet eller nått åt de hållet. För många stressade folk, värdelös i trafiken, självmordsbenägna fotgångare, låssas gäängsta, fjortisar osv, ja listan kan göras lång. Ne må tacka norrland faktiskt.

Bilder och sånt kommer imorgon tror jag :).



Le och vinka!

10/12 - 2011

Rocky vann juniorklassen och sen vart han andra bästa hane med reservcert! :) Han slog alla championhana, inte illa må jag säga/tycka! :) Och de va en öppenklassare (från 2 år och tills dom är champion, så champion är de bästa) som slog mitt monster som tog certert och blev även champion :). Eftersom Rocky vann juniorklassen så ha han fått sig en titel framför sitt namn och även kvalat in sig till cruft, världens största hundutställning i england! :) Ska försöka lura pappa på lite pengared mina stora, blå och blinkande rådjurögon för att kunna följa med dit ;D. Hihi, snäll dotter iknooooooooow.

Le och vinka!

9/12 - 2011

Vi va framme i stockholm vid 6 tiden imorse och självklart kunde man få samma ro som Rocky och luta omkull sig i bilen :). Dock inte upp och ner som han hade men aah de dög :). Sen äre nog världens minsta hotellrum vi ha lyckas få men tur man ha en liten hund så de gör inget för mig och Micke, men då för Emma och Martin som ha två lejon till hundar, som tur var fick dom ett lite större rum så en av dom gigantiska burarna rymdes! :) Sen ha vi även varit och kört gokart, skoj vare! Trots att jag blev sist men vafan, ja ä int bitter för de inte! Och vi ha även farit på de dyraste maxbesöket ever också, haha. Men är hela gänget sugen på max så få de kosta va de kosta vill för att ta sig dit ^^.

Nu blire iaf en powernap för min del så hej så länge.



Le och vinka!

8/12 - 2011

Rocky ha varit som ett yrväder idag bla med pusslet, allmänt hyper och dryg. Men nu när vi ha passerat övik, så ha han lagt sig till ro upp och ner i buren och snarkar :]. Måste nog va basen som söver han, jag mena han är ju som uppväxt med lite dunka dunka i bilen då de började redan vid valpåldern då han följde med till skolan :). Jag vill iaf tror de ;D. Med andra ord ha jag en hund som är cool som gilla bilar med lite smått hundvänligt drag i ;). Och apråpå dunka dunka så saknar jag min partyzzaaabbb... :(

8/12 - 2011

Nu börja två överfyllda bilar med hundar, hundgrejer, människogrejer och människor rulla neråt i vårat avlånga land ^^. Många och långa mil återstår. Men jag ska allt sysselsätta mig med godis, snus och mobilspel! ;D Hoppas denna sysselsättning håller i sig ända ner, men känner jag mig rätt så lär de inte dröja länge innan jag är less på riktigt :p. Tycker iaf redan synd om Micke och Matte.. Dom kommer nog dumpa mig eftervägen, haha!

Le och vinka!

8/12 - 2011

Medans jag och mamma va på julklappsjakt så passade Rocky på att mörda en nalle och dragit ner ett barnpussel (20 stora bitar) i hopp om att kunna pussla ihop de för att ha nått att göra medans vi va borta,, men de gick inte så bra för han så bet han lite smått i kartongen och några pusselbitar, haha! Men inget annat jävulskap hade han gjort så de är bara att le och vinka typ.

Sen ha Micke förbjudit mig att ha min älskade björnmössa (björnfitta) då vi är i storschhtaaan och jag förstår inte varför.. :( Så de blev en mössa inköpt till mig efter julklappsjakten, haha. Öronen fluuuuuser, och de är INTE okej. Men den va iaf godkänd ;D. Och tro det eller ej, de blev ingen svart mössa! Ha som förkärlek till svart ;].

Le och vinka!

8/12 - 2011 - Klockren!

Att leva med en hästtjej innebär:

- Att hon älskar dig, men aldrig på en odelad förstaplats.

- Att fredagsmys antagligen är fredagsfrys i ett ouppvärmt ridhus.

- Att hennes moderskänslor är högt utvecklade fastän hon drar en häst i ett grimskaft bakom sig istället för att putta en barnvagn framför sig. Eller att du gör det ena och hon det andra.

- Att hon hellre åker på hoppmeeting i Avesta och bor i bilen, än en på en shoppingweekend i Barcelona.

-Att hon hellre lägger ett par tusen på en ledbehandling på hästen än ett par hundra på en ansiktsbehandling till sig själv.

- Att hon inte säger "Älskling, vänta är du snäll" utan bryskt drar dig i tröjan och säger "Prrrrroo, stanna!"

- Att hon tycker att det är viktigare med en kille med dragkrok på bilen än en kille med drag i bilen.

- Att hon prioriterar att mocka rent i stallet före att bädda rent i sängen.

- Att hon lusläser hästannonser på samma sätt som du kollar bilannonser. Skillnaden är att hon kan "råka" köpa en som är lite trasig, bara för att den var söt och hon tyckte synd om den.

- Att du tycker att du är grym för att du tar femtio i bänkpress, medans hon kan rulla trehundrakilo ensilagebal, skjuta en överfull skottkärra, äta middag och prata i telefon samtidigt.

8/12 - 2011

Utställningsdags igen på lördag :). Denna gång bär de av till stockholm! Och vi börja rulla redan ikväll då de skulle va snöstorm imorgon och tanken va att vi skulle börja rulla neråt imorgonbitti, men ändrade planer som sagt. Nu ha vi iofs all tid i världen på att komma på plats så de är inget att klaga på! :)

Idag blire att inhandla dom sista julklapparna och sen kidnappa min kamra av pappsen :). Kanon dag! Sitter förövrigt hos mor just nu och Miisen checka läget då hon ska va med mamma medans vi är borta :).

Le och vinka!


Favorit i repris, cepe katt <3


5/12 - 2011

Äntligen har jag worddokument på min dator! Tack Peter för att du kirrade ett åt mig :). Nu kan jag söka jobb under dagarna istället för att vänta tills Micke kommer hem från jobbet, kanoners ju! Sen så hoppas jag på att de blir napp snart också, vore inte helt fel.

Och nu blire jobbsök ;D.

Le och vinka!


4/12

Asså träningsvärken i hela kroppen idag är inget att leka med, kan jag lova! Ser ut som om jag ha skitit ner mig då jag går, haha ingen fin syn direkt. Men trots denna värk blire en sväng in till stan för massa bus! :) Får hoppas att inga tänker på hur jag går bara. För de vore lite pinsamt faktiskt.

Le och vinka!

3/12 - 2011

De är bara lite små fix lite som ska göras sen kan jag plocka ut travlicensen! :D Då inräknas både kör och monte ;D. Ha ingen häst än så de är ingen panik med att fixa de exakt just nu. Men skönt att ha de fått de "jobbiga" överstökat :). Tackar åter igen Emma för lånet av Ticket och nu hoppas man bara på att pappa kan börja fixa zzaaabbbeen så jag kan börja komma ut igen!

Taggar iaf inte träningsvärken som lär komma och stanna dom närmaste dagarna.. ;p


Le och vinka!

2/12 - 2011

Listorna ha kommit ut och de va total 12 st anmälda och 2 lopp. Vilket icke mattegeni kan räkna ut att de bli 6 hästar i varje lopp då, hehhe. Kulit att dom körde provlopp trots att de va glest med anmälda! Jag och Ticket är iaf med i första loppet och vi ha siffra nr 6 på 20 m tillägg. Skönt, då kan jag lägga i rygg på nån stackare på eng gång och bokstavligt talat bara åka med där ;). Nemen de är iaf en plan B, och en plan B är alltid bra att ha liksom ^^.

Ha ju lyckas lura/gulla med mig Micke imorgon också :]. Behöver nån som kan kasta upp mig då jag är vig som ett kylskåp i vanliga fall och ännu värre blire imorgon då de är långfillisar under ridbrallorna och grädden på moset, kortare läder än vanligt. Sen brukar ju alla hästar bli lite mer på torna då dom är på banan så de känns skönt att ha med en första uppkastare! :)

Blir en lite sväng med han ikväll då jag ändå far dit för att packa :). Ska även passa på att kolla om mitt hemmamek funkar. Hemmamek i mitt <3.

Le och vinka!

2/12 - 2011

Andra december redan och ingen snö än som vill stanna. Kom igen nu snön! Vill ha snö och slipa det här jävla bajs vädret! Regn och blåst i december är inte ok. Eller aah så länge de finns snö nån dag före jul, under och nån dag efter så är jag nöjd. Ingen riktig jul utan snö ju.

Är hos mammie just nu med båda odjuren till hundar. Åkte in med älski. Lite små bus må jag tycka. Nemen de blir lite bus här i stan medans jag väntar på att få kidnappa mercan vid 5 för att fara till stallet och packa :). Ska rida provlopp med världens bästa Ticket imorgon :). Hoppas bara att de blir nog många anmälda så de blir av! Kan ju lova att de blir och höka över umåkers hemsida efter 10! De vore inte helt fel att få komplitera licensen med monté också som sagt! Ulf ville att jag skulle rida ett till för att visa att jag verkligen orka med de, då han ha varit med om de ena och de andra. Behöver väl inte säga mer än så. Man kan ganska lätt lista ut vad som kan tänkas ha hänt? Men iaf så äre tur att min sköthästs ägare är så snäll och lånar ut han till mig dessa två ggr, tack så mkt! Ska även tacka Sandra som lånar ut sin transport också!

Efter detta provlopp blir Ticket typ pensionär på riktigt då han ha trillat över åldersgränsen för tävling i trav vid årsskiftet. För den som inte vet/vill veta så får hingstar och valacker inte tävla mer då dom ha fyll 13 som räknas vid årsskiftet (då kan ni enkelt lista ut hur gammal Ticket är) och ston tills dom är 10 :). Varför de är så vet jag tyvärr inte men ha mina funderingar men orkar inte dra dom, så om ni är intresserade varför, får ni googel on it helt enkelt! ;)

Le och vinka!