2/12 - 2011

Andra december redan och ingen snö än som vill stanna. Kom igen nu snön! Vill ha snö och slipa det här jävla bajs vädret! Regn och blåst i december är inte ok. Eller aah så länge de finns snö nån dag före jul, under och nån dag efter så är jag nöjd. Ingen riktig jul utan snö ju.

Är hos mammie just nu med båda odjuren till hundar. Åkte in med älski. Lite små bus må jag tycka. Nemen de blir lite bus här i stan medans jag väntar på att få kidnappa mercan vid 5 för att fara till stallet och packa :). Ska rida provlopp med världens bästa Ticket imorgon :). Hoppas bara att de blir nog många anmälda så de blir av! Kan ju lova att de blir och höka över umåkers hemsida efter 10! De vore inte helt fel att få komplitera licensen med monté också som sagt! Ulf ville att jag skulle rida ett till för att visa att jag verkligen orka med de, då han ha varit med om de ena och de andra. Behöver väl inte säga mer än så. Man kan ganska lätt lista ut vad som kan tänkas ha hänt? Men iaf så äre tur att min sköthästs ägare är så snäll och lånar ut han till mig dessa två ggr, tack så mkt! Ska även tacka Sandra som lånar ut sin transport också!

Efter detta provlopp blir Ticket typ pensionär på riktigt då han ha trillat över åldersgränsen för tävling i trav vid årsskiftet. För den som inte vet/vill veta så får hingstar och valacker inte tävla mer då dom ha fyll 13 som räknas vid årsskiftet (då kan ni enkelt lista ut hur gammal Ticket är) och ston tills dom är 10 :). Varför de är så vet jag tyvärr inte men ha mina funderingar men orkar inte dra dom, så om ni är intresserade varför, får ni googel on it helt enkelt! ;)

Le och vinka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo