31/5 - 2010

Sådär ja, nu känner jag mig duktig, även Linn tror jag då vi ha målat hela dagen! För typ första gången på 4 veckor har vi gjort nå jobbigt jobb om man säger så. Men jag vart dock lika vit som dressyrstaketen. INte lönt att försöka skrubba bort de då vi ska fortsätta måla imorgon :P. Och så ska vi komma ihåg att rida också ^^. Haha vadå chill praktik vi har om man tänker efter?

Red även Pokis idag då hon hade uteritt med småbarnen. Han är så söt! Ne nu blire en datakoll innan en snabbdusch och sen blire att sova. Måste va pigg och snäll då älski kommer imorgon!

Le och vinka!


-

Alltid då livet leker och allt är i frid och fröjd ska de alltid komma nå bajs som förstör allt det som är bra. Är man så dum och inte försöker så slutar det såhär. Jag blir bara.. ja de finns inte ord. Men jag älskar dig iaf trots allt som har hänt och kommer att ske.

 


31/5 - 2010

Va på Claras dop igår - skit mysigt och massa gott! Och super nöjd med ett par skor jag även köpte igår (A). Även Micke tyckte dom va väldigt fina så då måste dom ju va de på nå vis? ;)

Bio på kvällen med Magnus och Nikki, Prince of Persia. Både humor och spänning i filmen och de gillas! Och såklart va de lite romantik i de hela. Nemen den är faktiskt se värd tycker jag :). Kommer troligast att skriva de på varje bio jag och Micke ser, men jag tycker att de flesta filmer är bra ;D. Men då är de bara frågan om ni andra tycker samma sak som mig..? Smaken är som baken, den är delad. Nå får helt enkelt ta en chansning ;). För jag orkar tyvärr inte skriva vad filmerna handlar om.. Så då kan de ju bli lite svårt att avgöra om man vill se den eller inte. Men lite spänning är ju kulit? :D

Ska ta och göra mig i ordning och äta frukost för att sen dra mig mot praktiken. Ska bara upplysa om att de inte är bra och kul att gå i högklackat i skogen..

Le och vinka!

29/5 - 2010

Varit vaken en stund från dvalan. Va bara trevligt igår med brudarna! Va tvungen att fara tidigare då jag skulle på loppisen. Hade ställt klockan och gick upp då den ringde men då skulle vi inte rymmas allihop i bilen och mamma tyckte att vi skulle GÅ dit, lat som jag är så sa jag att om vi inte rymms då skit jag i de och gick och la mig igen. Som "straff" fick vi va hundvakt och alla tre sov till kl 1 :P, grymt skönt! Om jag visste det här tidigare så skulle vi kunnat ha mer kul med tjejerna.. Men men, de blir en lugn dag så varför klaga?

Nu börjar träningsvärken komma fram efter ridningen och den är inte nådig! Men då vet man att man har gjort nå bra iaf! ;) Haha ne nu ska jag ta och se vad vi har för något att äta.

Le och vinka!


28/5 - 2010

Äntligen fredag! Det är den 4:e veckan av praktiken som är gjort, bara en kvar nu! Kommer ändå att sakna Määäckizz och Linus. Apropå Linus så red jag han idag, Linn hade höll som en ridlektion för mig då jag inte fick han att slappna av, men sen gick de nästan som rinnande vatten tyck då jag! Träningsvärk på högnivå imorgon. Och så ha jag ridit Pokalen, hihi stoorhest. :]

Fredagskvällen kommer att se ut att de blir parteeey hos Mickizz! Jag, Micke, Linn, Mickizz, Jonte, Natalie, hennes kille och nån kompis till henne och kanske Marie :). Taggar nu då de va länge sen man sågs!

Morgondagen blire loppis på nolia med mor och syster, slitet kommer de att bli men vafan man måste kunna bju på sig själv ju. Och på söndag äre Claras dop, iiih så mysigt. Så mkt mer än så vet jag inte men i stora hela så är helgen klar. Inga stora frågeteckan iaf och de är grymt skönt. Sen så får jag se vad som händer och sker med tiden som är över och mellan dessa planer. Kan ju inte bli bättre?! Det är så skönt då de är saker som är spikat istället för att ha dötid, ne nu väntar en dusch.

Le och vinka!

26/5 - 2010

Har bra precis kommit hem från praktiken. Blev som en kort dag hehhe.. Tog träckprov på hästarna och sen mockade vi. Första gången på 4 veckor, haha! Pålsson kom förbi så då tog vi Linus, Brask och Zöt på en uteritt till häst badstranden. Zöt tog tag i de hela och gick ut i vattnet utan problem och sen följde resten efter, gulliga heeeeestar! Plaskade runt lite grann innan vi vände tillbaka. Orkade inte göra nå mer nu när Linn ska ha uppkörning (Lycka till nu Linis!) så då drog jag också hem ^^. Blir att jobba hårt imorgon istället?

Känner verkligen att de är dags att städa och tvätta. Så ska ta tag i de efter att ha suttit här ett tag :P. Och ikväll kommer bäbis! <3 Hihih. Ne nu ska jag va lite mer seriös och börja med datakoll och sen tagga städandet..

Le och vinka!


Snart 2 år älskling!

25/5 - 2010

Måste säga grattis till Linn som klarade teoriprovet idag! Och lycka till på uppkörningen imorgon!

På praktiken har vi varit duktiga och krattat de mesta som vi ska ha kirrat innan lördag då de är tävlingar. Och ridit Linus och Mackan. Mackiiizzz gick fin fint idag med, enligt mig iaf :]. Travmänniska som jag är blir jag nöjd så länge de flyter på bra, de går framåt och något i form :]. (Jag saknar faktiskt travet, taggar 3:an nu.) Sen så försökte vi skruva fast gånggärnen i luckorna i ridhusväggen men gav upp då de bara jävlades. Inte meningen att vi skulle göra de, trots vi hade skruvdragare denna gång. Tanken va god..

Helgen verkar vara planerad och klar redan nu, känns jävligt skönt! Sug och svälj, trevlig helg och le och vinka helt enkelt. Ne nu blire en dusch och troligast sova. Orkade inte försöka övertala Micke att sitta och vänta på mig. Känns för dumt, men då kommer han imorgon så inge gnäll nu.

Le och vinka!




24/5 - 2010

Då va denna praktikdag över. Vad har vi gjort för ovärt idag då? Ätit, plockat fram en löshoppningsbana och löshoppas Pokal och Jåmi. Och därefter hade Linn ridlektioner och hade även löshoppning där. Snacka om hopponnyer sangärdan har då Mackan, Linus och Picazzo hoppade 110 utan större problem och småbarnen tyckte de va så kul att se på och ponnysarna tyckte även dom att de va kul! :)

Blir sovmorgon imorgon också då vi ska jobba kväll. Lycka till med teoriprovet imorgon Linis! Men en sak suger med att vi ska jobbakväll, ingen älski som är och sover med mig som vanligt på tisdagar :/. Tror inte han är direkt sugen på att sitta här i 5 h innan jag hem, kommer bli kallt utan han ju.. Men ska ta och försöka lura han och vänta (A) önska mig lycka till! Inte för att jag tror han kommer att luras så lätt, men man jag ju alltid försöka :].

Le och vinka!

24/5 - 2010

En ny praktikvecka är laddad med energi då vi ska jobba kväll idag. Blir att åka buss idag istället för moppe, då jag tycker att Bettan ska få fortsätta vila från långa resor.

Igår for jag och Micke på stan för att fördriva tiden. Köpte mig en klänning/tunika och ett midjeskärp som jag hade tänkt ha på Claras dop och sen som avslutningsklänning samt till party, allt i ett klänning kunde som inte hitta en bättre?! Och de bästa av allt så va typ ingen på stan så de gick lätt att leta och prova ;D. Sen drog vi till Martin och jag diskade medans vi väntade på han så att vi kunde börja grilla. Och därefter brännboll, fick lov att va poängräknare iaf.. Men hade ändå bra med Jim och Fridas mamma då jag fick godis :P.

Ska ta och kolla klart sen blire nog att leta fram skruvdragaren.

Le och vinka!

22/5 - 2010

Sådär ja nu är jag äntligen hemma en liten stund innan de blir av till gräsmyr. Fotograferingen igår för the studio va ändå kul! Trots att de tog sin lilla tid som de tog.. Eller jag menar den lååååånga väntetiden.. Hatar som att vänta men de va ändå värt de på nå vis tycker jag :). Fina bilder och tur Micke har päninga asså.. Nemen 10 bilder kom jag hem med och de va fan svårt att gallra ut vilka man ville ha och inte. Men de vart bra beslut till slut! :)

Och idag vaknade jag av ett sms från Emma som undrade om jag ville ut och rida med henne då jag ändå skulle till hjoggmark till mina älskade kaniner som inte direkt får så mkt kärlek av mig, men då dom flyttar till gräsmyr blire nog bättre! :) Jsg red iaf Ticket och Emma Sandy och de gick bra. Säger som förra gången jag red han: Som de gammla goa tiderna - rida varmblod i skogen i fint väder! Kan inte bli bättre än bra.

Efter de tog jag räääser Bettan till syrran för att mocka ur burarna. Vart som sina vändor med sopsäckar med kaningödsel till stallet må jag säga! :P Hann även med att köra lite smått offroad med en höbal på moppen. Lite svårt men kul! Och så tog jag tt par bilder på kaninerna då jag ändå hade med mig kameran. Va länge sen de vart uppdateringar av bilder på dom.

Vart som ett långt inlägg, måste gå nu, då älski väntar på ett sms som säger att jag är klar ;).

Le och vinka!

En av The Studio bild :)

En Dixie :)

En Jajjebus som har dubbelhaka :P


21/5 - 2010

Då va ännu en till parktik vecka över, bara två kvar nu! Tror ni jag och Linn ha gjort nå vettigt idag då? Ne, inte direkt, eller det beror på hur man resunerar med vad vettigt är. Men iaf så har iaf ridit två hästar var, först Zöt och Linus ut i skogen och sen tog vi Pokal och Mackan i ridhuset och red. Det gick super för mig och Mackan tycker iaf jag och de lungt de bästa ridpasset hittills! Slappnade av och ja allt gick så bra! Kan som inte hitta/sätta ord de hela. Gah jag svävade på moln länge kan jag lova, eller rättare sagt jag gör de än. Länge sen jag kände såhär efter att ha ridit.

Ja ikväll blire att bli fotat och stajlad av the studio. Känns ändå taggande på att få tips av dom med sminkning då jag inte är så bra på sånt samt håret :). Ne nu måste jag ta och hitta tre ombyten då jag inte ha hittat nått än..

Le och vinka!

19/5 - 2010

Fotningen av alla hästar tog min, Linns och Jessicas tid idag i stallet. Från kl 1 fram till halv 8 (A). Men då vare skrubbningen av hästarna och torkningen som tog mest tid, eller iaf torkningen. Sen när alla va fotade så lallade vi runt barbacka på ridbanan med shorts och linne, perfekt väder och ny putsade hästar, kan de bli mer än sommarkänsla? Ne skulle inte tro de! Hårt ridpass vart de inte men de kunde inte ha blivit bättre än de vi gjorde :).

Har även fått en snygg *host* bränna fram till. Nästan som en bondebränna inte som jafast linnebränna.. Måste ta och slipa på en fin bränna nu asså! Måste bara se när jag fåt tid till de först och främst :P. Ne nu jäklar blire en dusch!

Le och vinka!

19/5 - 2010

Jag hann inte skriva ett inlägg igår. Men på praktiken så gjorde jag och och Linn egentligen ingenting jobbigt mer än att vi for ut med Viking och Pokal. Va ju så varm så man orkade ju inte göra nått! Vi tänkte börja kratta de vi ska hinna kratta men vi gav upp. Men vi ha faktiskt varit duktiga och jobbat bra tidigare veckor så gårdagen fick va en nice dag med ingenting att göra utan några skuldkänslor tycker jag!

När jag kom hem så väntade älskling på mig och satt här ett tag innan vi tog rääässerbettan till Prälan och köpte kebabtallrik (A). Ne slut ätit skräpmat nu! Och bara nyttigheter framöver. Vart som lite deprimerad då vi kom hem.. x)

Jobbar kväll idag så jag ska ta bussen som går kl 12. Hade tänkt rida Linus rätt hårt idag om vädret tillåter, inge kul för varken ryttare eller häst då de är för varmt.., men har ju hela dagen på mig liksom så he blir nog bra ;D. Och så vare tänkt att vi skulle ta nya kort på ridskolans hästar.. Det börjar som va dags tycker vi. Det är som man säger, äre något man vill ha gjort så får man göra de själv ;).

Le och vinka!


17/5 - 2010

Lekt ridskolebarn två ggr idag, riktigt kul aom förra gången! Och innan de hade jag moppat till sika och redan ridit en gång, snacka om härdad och mörbultad rumpa jag kommer ha! Men vad gör man inte för att ha kul?! :) Picazzo va väldigt kul att rida trots att han är som han är, men de är väl säkert de som gör de kul :).

Igår så blev de att gå igenom grisarna så från typ ett 30-tal till 10 tal och nu har jag ännu mer att gå iegnom men de gör jag nog imorgon. För de blir bara lite datakoll för att sen ta en välförtjänt dusch för att sen sova där efter. Blir en vanlig jobbdag imorgo så jag måste upp tidigt.. Men men ska ju va med älski sen, så då blire ett stort + istället! :)

Måste nog ta och börja med att kolla nu innan de blir för sent även om jag vill fortsätta skriva hur mkt som hälst! :P Men vi höres nog imrogon!

Le och vinka!

16/5 - 2010

Nu är det över med busigheter för ikväll tror jag. Jag hade tänkt fara till pappa en sväng så efter att jag hade skrivit klar. Jag bytte om och skulle som fara så kom mamma och sa att hon och Johanna behövde hjälp med att att lasta av och gå igenom våra grejer som vi har haft hos pappa. Och helvette vad grejer man ha hunnit samla på sig! Och de värsta att de är mer också! Resten ska de hämta imorgon. Aja, vi har iaf gått igenom vad som ska säljas, sparas och kastas. Tog sig sin lilla tid men vi/jag hade nått att göra iaf! :D

Vad som händer och sker resten av kvällen vet jag inte, men de blir nog troligast att sitat här framför datorn som vanligt för att sen he på en film som följer av att sova, eller om jag ska gå igenom min gris samling för att se vad som ska sparas och så :).

Le och vinka!



16/5 - 2010

Nu har det bivit lite väl för mkt tid här framför datorn sen jag kom hem, så jag ska ta och se om jag kan hitta på nå bus!

Datorn funkade direkt då jag kom hem, hmm.. Den kanske tycker att de är borta bra men hemma bäst? Ja frågan är ju.. Men jag är ju som inneboende hos Micke och lika så datorn så jag förstår inte varför den skulle tycka något sånt. Jag kan inte ha så mkt till liv just nu då jag pratar om att datorn är ett levande ting x). Bäst jag hitt på nått nu!?

Le och vinka!



15/5 - 2010

Det känns att de ha varit mkt liv och rörelse här i gräsmyr nästan hela dan! Är total slut i hela kroppen. Men de kan ju ha att göra med de varma och kvava vädret också. Nemen trevligt trevligt va de då vi var ett par stycken! :). Lek och busat runt med erik idag, inte lätt då man är gammal och grå. x)

Internet på min dator vill inte funka så jag hoppas på att de vill funka då jag kommer hem så jag har kidnappat deras bärbara nu (A). Blir en stooordatakoll nu när jag inte ha kollat läget sen igår! Haha oj oj vad synd de är om mig idag känner jag ^^. Är man inte gammal och grå så funkar inte internet. Aja livet är inte lätt ;).

Le och vinka!


13/5 - 2010

Jag får som jag vill, på ett eller annat sätt, för eller senare. Mohaha!
Inta lätt för lilla Micke asså..


Älskar dig också! ;) <3

13/5 - 2010

På dagens KM på sangärdan va jag domarsekriterare och de va fan knivit ett par gånger då de gick så fort och innan man kom in i de hela. Men de gick nästan utan problem hela vägen, öronen va på högspänn och handen skrev så fort det bara gick x). For hem då Km:et va slut hehe. Måste säga grattis till Linn med sina fina ritter! Och självklart alla andra också! GRATTIS!

Skönt att jobba idag och va ledig imorgon istället :). Mer tid med älskling! <3 Apropå de så kanske jag ska ta och kasta mig in i duschen innan han är här :P.

Le och vinka!

10/5 - 2010

Snacka om en mörbultad rumpa jag kommer att ha! Först moppa till sikeå för att rida och jobba. Vi tog en tur till robban för att panta och köpa gottigott :]. Efter de fick jag leka ridskolebarn för Linn i hennes första ridgrupp, va riktigt kul! Sen moppa hem. Hann med en liten upptäcksfärd då jag körde lite fel då jag skulle till cykelbanan vid sävar.. Men de gillas ;D! Bettan ska få en väl förtjänt vila nu.

Nu väntar en varm dusch följt av datakoll och sen en film att somna till! :D

Le och vinka!

10/5 - 2010

Ska gå igenom alla låtar jag har fått hem nu för att sen lägga över på ipoden. Blir ju att moppa till sangärdan idag så då måste jag har lite musik! Och framförallt lite nyare, är nästan spy less på de jag redan har. Höres kanske senare.

Ska ta och börja nu, komemr ta sin tid.

Le och vinka!

9/5 - 2010

Sitter hemma nu och håller på att överföra låtarna från usbminnet till datorn. Behövs verkligen ny musik, de kan Linn intyga :P. Sen blir att hämta Bettttttiiiis hos pappa och ta en liten tur då jag börjar kl 3 imorgon så de blir en låååång sovmorgon för mig och de känns taggande!

Blev inte så mkt röjande utan mest ihopplock av troccaderoflaskor och diska hos Martin igår. Fick lov att gå och köpa diskmedel då hans var slut, men jag vart sysselsatt med disken ett tag kan jag lova då de va en del :P. Skönt att ha nått att göra iaf! Mina fötter va på väg att dö eller jag tror fan dom dog.. va ju "smart" att ta klackskorna till vännäs och sen gå.. Aja man lär dig av sina misstag ;). Och så säger Lotta att jag kan bli en skogsggare av mig, då jag klyvde ved som om jag hade gjort de i flera år. Heheh visste att jag hade nån doldtalang! Och nu har jag fått reda på vad de va! Hahah!

Le och vinka!

8/5 - 2010

Sitter nu hos Martin alldeles själv med go musiken i bakrunden medans grabbarna är på innebandyn. Rätt skönt att ba va här och tare lugnt och sitta på datorn, samtidigt som tårtan får rinna ner sakta men säkert i magen. De lär klia i fingrar då jag har suttit här nog länge. Så de blir nog att ta och röja lite här och lägga över ny musik på mitt usb då jag är strandsatt här i 2h :). Eller jag kan ju börja gå mot gräsmyr om jag vill och har lust men de känns inte direkt taggande.. :P

Vi höres!
Le och vinka!

8/5 - 2010

Jag nyss vaknat ur dvalan. Nemen de va himla trevligt igår trots att Cissi bangade.. Men detta måstes göra om om jag får bestämma! Kan gärna skippa drickan i håret till nästa gång och ha med mig mer pengar till dricka, då skulle kvällen vara perfekt komplett :). Måste bara få säga de igen, måste helt klart göras om!

Idag blir de att ta de lungt fram tills det är den där satans bandyn.. Men äre tårtkalas idag, så man måste ju som gå ;).

Le och vinka!

7/5 - 2010

En vecka av praktiken har gått och 4 veckor återstår. Jobbarlistan kommer att vara klar nästa vecka typ x). Idag va jag och Linn väldigt duktiga må jag säga! Inga lata människor idag inte, red 2 häsar var! Först Linus och Brask och sen lillMackan och storPokis! Sen tog vi lunch och vi tyckte vi va så duktiga så vi drog hem efter de :). Slapp som fara ut själv som jag hotade med igår ;P.

Nu blire en snabbdusch och sen en snabbdatakoll innan Micke kommer och hämta mig. Blir ju parteeeeeyyyy med Linis, Cissi och Isabell ;D. Fick som med oss två till, nicebajs!

Le och vinka!

6/5 - 2010

Nyss varit ute med Sixten och ska snart ta och göra mat åt mig själv för att sen he påen film för att sen kunna somna gott. Måste va pigg inför imorgon ju ;).

BTW SSSSAAAABBBBEEEENNNN GICK IGENOM BESIKTNINGEN!

Le och vinka!

6/5 - 2010

Micke fyllde år igår så då blev de inget skrivande då jag följde med han hem :). Jag och Linn måste ändå va de lataste människorna som finns. Vi får rida hur mkt vi vill, men tror ni vi gör de gör vi de? Ne x). På en vecka har jag ridit 3 ggr och Linn 2 x). Måndag: Mackan och Linus på tidsdag: Mackan, är som smått kär i den ponnyn :].

Jag va själv istallet idag. Eller ja inte helt själv, då Elin och Alex som också jobbar där men utan Linis. Dagen gick som snabbt men samtidigt inte. Smörjde hela förmiddan för att ha nått att göra, och så tänkte jag rida på eftermiddan efter handikappridningen för att fördriva lite tid och så, men då tog de ju resten av dagen :P. Och jag som va så sugen på att rida men imorgon far jag fan ut med nån vare sig Linis är på eller inte haha ;).

Parteeeey imorgon!!!!!!!!!! :D :D :D Linn blir av med krogenoskulden!

Le och vinka!

Bettan har sommardäck runt om nu
och går rääääääser! :D

4/5 - 2010

Lika så som idag, så övdelevde jag denna praktikdag också :P. Idag hann vi med två av jobben som skulle göras, inte mkt kvar på den där listan! Därefter red jag Mackan på ridbanan och Linn lika så på Picazzo :). Gick betydligt bättre idag att rida jämnfört med igår om man säger så x). Slutade kl 2 (A) efter att ha ridit klart då Linn skulle köra så då passade jag på att sluta då vi jobbade över igår. Hoppas på en lika lyckad dag imorgon.

Älski fyller ju år imorgon! Så han fick min present idag, eller ja han fick välja om ahn ville ha den idag eller imorgon, så då vart de mat på great eastern (han fick välja vart) och sen bio. Iron man 2 som vi nyss har kommit hem ifrån.
De va både spänning och humor i den och helt klart mer än värd att se! Även att de är en 2:a av en annan bra film! Uppföljningar av filmer brukar ju inte va lika bra som den första, men de va den här! Tycker då jag iaf :), smaken är ju som baken ;).

Le och vinka!

3/5 - 2010

Nu blire att bädda ner sig i sängen och he igång en film och se hur länge man håller ögonen öppna. Dagens äventyr har tagit krafter. Så vi höres imorgon. Pusshej!


Du ska bara hålla tyst.
Le och vinka!

3/5 - 2010

Första praktikdagen är över. Tror dessa 5 v. kommer att gå rätt fort! Jag och Linn har fått en lista på vad som ska göras under dessa veckor och de kommer nog gå rätt fort att få klart allt, men man ska aldrig säga aldrig ;).

Dagen började iaf med att vi fick tvätta vattendunkar för att sen vattna hästarna. Sen rullade de på med att jag sopade allt som gick att sopa medans Linn hade körlektion. Därefter tog jag en lunch och följt efter de en skogstur på Mackan då hon for iväg för att köra igen :P. Gick bara bra att rida, märktes att de va en ponny! Skulle testa mig och ville knappt gå framåt. Vi va i stallet bra precis samtidigt, omedveten tajmning!

 

Vi fortsatte dagen med att göra ett till av jobben vi skulle göra – räkna rosetter och priser. Därefter blev de lite flumm med Jessica som kom förbi. Jag och Linn tog oss i kragen och red Linus och Picazzo på ridbanan. Gick även bra där! :) Han började slappna av just i slutet så det kändes som att jag hade lyckats med nått.

 

Märks att jag inte rider varje dag då benen värker och har sig men det är bara att härda. Nu taggar jag morgondagen! Bara bus som gäller då med.


Le och vinka!

2/5 - 2010

Nu är daton klar, rummet är städat och sängen är renbäddad. Kan de bli bättre?! Nope. Eller jo några saker till.. En kall öl till en god mat som älski har lagat och ett par skor, då skulle de va mer än perfekt! Mohahha. Men hälften av allt är ju gjort så de är bara att le och vinka.

Nemen resten av dagen vet jag inte vad som händer. Skulle tro att jag får springa upp och ner med tvätt som mammie håller på med. Gamtanter ska inte springa i trappar, man kan bryta nått.. Fråga henne ;).

Praktik imorgon med bästaste Linis i 5 v.! :D Måste packa de som ska med ikväll :). Ha en bra fortsatt dag så ska jag ta och hitta på nått bus!

Le och vinka!

2/5 - 2010

Håller på att fixa datorn så att allt som va på den innan inlämningen av windows 7 är på datorn igen, är snart klar och de är härligt! Har som varit lite naket på datorn.. Men snart är allt som vanligt igen och det gillas!

Blir troligast att städa då datorgrejset är klart :). Som sagt det skulle ha behövt städas för länge sen men jag är typ aldrig hemma så de blir som bort glömt. Nu är jag ensam hemma och jag klättrar ju på väggarna om jag inte har nått att göra så då passar de ju perfekt att ta itu med rummet! Ska även försöka göra en ny header om jag har nog med fantasi.

Åter till de jag skulle göra.

Le och vinka!

Tur du älskar mig trots att jag har
humörsvägningar väldigt ofta :]

1/5 - 2010

Har som tappat blogglöden senste dagarna därför de ha blivit lite inlägg, men liksom bättre lite än inget eller hur? ;). Nemen de ska bli skärpning! På måndag äre praktik 5 v. så då kommer de mkt inlägg om hur dessa dagar har gått!, Kul va? ;D

Det var en händelseuppväckande valbrog för mig. Först skola, såg Sicko av Michael Moore och den handlade om sjukförsäkringar i USA. Asså de är fan illa! Visst man visste som hur de låg till och så men att de va sådär illa kunde jag knappt tro att de va. Fyfan säger jag bara. Tur att Obama har/håller på att få igenom allmän sjukvård. Asså de är fan fruktansvärt.. Efter samhälls vare svenska och där hände de inte så mkt. Sen tog jag och Lionis en fika på Mekka och pratade om dittan och dattan :), sen kom Micke och vi satt en stund till. Vi gav upp efter ett tag och vandrade åt varsit håll. - Synes på måndag! :D

Väl hemma i gräsmyr blev de att göra sig iordning för kvällen. For till Martin och spenderade lite dötid där med en öl - me like! Drog efter de vidare till Pär och Alex för att grilla. Jag började känna mig lite halv kasst så jag gick ut och Micke kom efter och där började allt. Blev bråk som följdes av att han gick åt ett hål och jag ett annat. Jag virrade runt i vännäs bostadsområde i kylan utan mobil och utan bra utekläder i jag vet inte hur länge innan vi gick mot mötes för att få slut på de hela. Efter ett tag blev vi vänner och jag har ett par skor mindre då de ligger någonstans efter e12:an. Satans skor. Men vänner vart vi som sagt och vi for hem till gräsmyr och jag somnade framför en film. Måste även säga att innan allt elände så va allt hur kul och bra som hälst! Så de va inte bara bajsigheter :).

Min korta berättelse av gårdagen :P. Hoppas ni hade en lite bättre kväll :).

Le och vinka!


RSS 2.0