3/5 - 2010

Första praktikdagen är över. Tror dessa 5 v. kommer att gå rätt fort! Jag och Linn har fått en lista på vad som ska göras under dessa veckor och de kommer nog gå rätt fort att få klart allt, men man ska aldrig säga aldrig ;).

Dagen började iaf med att vi fick tvätta vattendunkar för att sen vattna hästarna. Sen rullade de på med att jag sopade allt som gick att sopa medans Linn hade körlektion. Därefter tog jag en lunch och följt efter de en skogstur på Mackan då hon for iväg för att köra igen :P. Gick bara bra att rida, märktes att de va en ponny! Skulle testa mig och ville knappt gå framåt. Vi va i stallet bra precis samtidigt, omedveten tajmning!

 

Vi fortsatte dagen med att göra ett till av jobben vi skulle göra – räkna rosetter och priser. Därefter blev de lite flumm med Jessica som kom förbi. Jag och Linn tog oss i kragen och red Linus och Picazzo på ridbanan. Gick även bra där! :) Han började slappna av just i slutet så det kändes som att jag hade lyckats med nått.

 

Märks att jag inte rider varje dag då benen värker och har sig men det är bara att härda. Nu taggar jag morgondagen! Bara bus som gäller då med.


Le och vinka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo