29/2 - 2016

Som jag nämnde tidigare idag blev de att fara till skogen och grilla och pulkåkning för W istället för en långpromenad. Men massa D-vitamin fick vi på oss och mysigt hade vi! Men imorgon då W är på dagis tar jag och F en långpromenad och sen handla för veckan. Micke far på den årliga firmafesten i Kittelfjäll på torsdag så är gräsänka fram till söndag, så då ska vi här hemma hitta på massa bus. 

Leggisarna kom idag så premiäranvändningen blir imorgon :D På födelsedagen, härligt att dom hann komma! Taggad till tusen att väcka han med sång och paket imorgonbitti. Bäst att passa på att göra de nu då de kommer en dag då han tycker det är pinsamt och jobbigt, men de ska sjungas tills han flyttat hemifrån, sådetså! ;D

Hooj!




29/2 - 2016

Jag som hade lovat mig själv att inte fynda mer barnkläder just på denna föräldrapeng för att börja spara till mina drömmars klocka. Bröt löftet samma dag jag hade satt löftet, haha! Men två nya koftor och ett par byxor med lapp och allt kvar från Newbie för endast 250kr med frakt inräknat! Hur billigt är inte de?! Då de är så många i gruppen som tar fantasipriser på allt, så kunde som inte låta bli då jag såg detta vrakpris. Men nu äre slut fyndat för denna penning asså.. :p Hoppas jag håller detta nu! Hoppas på att man får hem de då hon som sålde detta paket va lite luddig kan jag tycka, haha.

Inta lite lunch med familjen nu. Efter W's lunchlur blire att fara och grilla korv i skogen :).

Hooj!

28/2 - 2016

Igår passade jag på att klicka hem sista paret på lager av ett par ulliga och gulliga uggleörhängen - ett måste till mig och min ugglesamling :). Lagomt små att ha till vardags och äkta silver så kan ha dom i öronen tills jag bli less. Har ju andra jättefina uggleörhängen (och andra hängen i olika former) men tyvärr är dom inte äkta så får kliande öronsnibbar efter ett par dagars användning. Jag föredrar att ha samma hängen en längre period då jag är på tok för lat för att byta hela tiden. Så känns bra att jag hitta dessa då jag är små less på plupparna jag har i öronen nu.. :) Lägligt så att säga!
 
Hooj!
 
 

28/2 - 2016

Ursch och fy och blä med allt som har med fika att göra nu asså. Man känner att magen är i en aning i otrim. Förra helgen var de kalas för Clara som fyllde 6år och nu blev de ju 2dagars kalas för William :). Och han ha fått sååå fina presenter! Men hur kul de än är med kalas så efter 2dagars är man ju tröttare än tröttast i både kropp och knopp. Och diskberget ska man ju inte ens tala om hur mkt och högt de är, ingen lek. Diskmaskinen har nog aldrig fått jobbat så hårt som den ha gjort nu i helgen! Imorgon nalkas disk, tvätt och lååångpromenad delux med hundarna så man kanske förbränner helgens fika lite.. Om inte annat så känns de bättre så :P. 
 
Tyvärr hann inte leggingsarna till William komma nu till helgen men nu hoppas vi på att dom hinner komma innan tisdag istället! :) Shit asså tänk att han fyller hela 2 år på tisdag! Stora killen. Jaaa tiden går ju såååå fort. 
 
Jag längtar lite tills tisdagsmorgon och se hans reaktion då jag, Micke och Filip ska kliva upp lite tidigare och väcka han med sång och presenter! :)
 
Hooj! 
 
 
 
 
 
 

25/2 - 2016

Efter många dagars knopande så ha jag nu knopat ihop Filips dopinbjudan! :) Blir inte hemmagjorda denna gång då bröllopsgrejerna man gjorde så är man mer än less. Sen vare rätt billigt att beställa och för den summan för att slippa göra dom själv är helt klart värt de alla dagar i veckan. Så strax över 250 kr färdigtryckta, med kuvärt, faktura och frakt är inte så farligt ändå ^^. För ska man göra dom själv så äre ju tiden man lägger ner på att göra dom, material som ska inköpas osv. Så naaaeee jag är mer än nöjd med att beställa.
 
Hooj! 

24/2 - 2016

Sen veckan starta ha jag haft nått spännande i brevlådan att hämta! :) Och kommer fortsätta så veckan ut cirkus. Skojit! :D Ha med andra ord fyndat lite mer roligheter ;). Dagens höjdpunkt blir ännu lite roligare nu. Hoppas bara Williams fina leggings hinner dyka upp innan helgen, då tanken är att han ska ha dom på sitt kalas :). Ha dom inte kommit innan dess äre inte svårare än att han får ha dom på sin födelsedag istället :). Fräna kaninkillen på föris blir han då!

Och sen äre få saker kvar bland hästgrejorna. Också skojit! Men ändå lite jobbigt eller vad man ska säga. Har som lite seperationssvårigheter på vissa av sakerna, men de är ba att bita ihop och tänka positivt istället ju! :) Roligt att folk vill köpa sakerna! :) 

Hooj! 

22/2 - 2016

La ut alla mina hästgrejer jag har kvar igår kväll på Hästnet, och mer än hälften är redan sålt! Skönt! Bättre att sakerna få göra nytta hos någon annan och bli använt än bara ligga och ta plats och vänta på att jag KANSKE köper häst om nått eller många år framåt. Och få in lite extra småpengar sådär är ju perfa då jag jag gör såkallade barnklädes fynd hela tiden.. ;) Telefonen ha gått varm med både sms och mejl och svara på alla. Men de är som små kul ändå ^^.
 
Williams tavla kom ibrevlådan idag också! :D Visst är den fin?! Tror han komma gilla den minst lika mkt som jag! Ba att inhandla en ram på fredag och slås in så är en till present fixad :).
 
Hooj!
 
 
 

22/2 - 2016

Filip har då växt ba fint! Hela 6300 g tung och 59,4 cm lång! En knubbis. Och jag va ju ba frän med mina leggisar. Funderar på att lägga upp förlossningsberättelsen från Filip också. Ha skrivit klart den för länge sen och den väntar egentligen bara på att jag ska trycka på "Publicera". Kommer kanske upp på nån dag eller två!
 
Hooj! 


21/2 - 2016

Grattis Bamse på 4-årsdagen! <3 







21/2 - 2016

BVC-besök för Filip imorgon, spännande och se om han ha blivit nå större :). Man bli ju lätt hemmablind! Blir en snabbsväng förbi mammsen också. Får se om jag tar de före eller efter besöket. 
 
Blir även att inviga mina nya och fräna Batmanleggings imorgon (Y). Asfräna ju! Eller så kommer folk att kolla konstigt på en och undra hur gammal jag egentligen är, eller vad de är för konstig morsa till den där lillplutten i babyskyddet. Aja, folk få tycka och undra vad dom vill, huvudsaken är väl att jag är nöjd och känner mig som en überfrän morsa, right?
 
Micke är ju pappaledig och William är ju ledig från föris så dom skulle hitta på nå skojit medans jag och F är i stan :).
 
Hooj!
 


 
 

20/2 - 2016

Väntar på två fina paket som ska komma i brevlådan nu i veckan, taggad till tusen! En tavla till W och en kortärmad jumpsuit och hängselshorts till F! :) Tavlan/planschen föreställer två kaniner i en trollerihatt med superhjältemask, perfekt till W ju som älskar kaniner! Och till mig som är inne i en superhjälteperiod, mest inriktat på Batman men inte denna gång ;). Det är en tjej som handmålar så dom är som "unika". Tror han kommer gilla den, om inte annat så kommer den passa perfa i hans rum! Ba inhandla en ram. Visar bild då den kommit. 

F's kläder är från mitt andra favvomärke på barnkläder- newbie. Köpt från en newbiegrupp på FB. Storlek 74, perfa till sommar! Måste som uppdatera den storleken lite då de va höst då W hade den storleken, inte mig emot ;). Shortsen va oanvända med lapp kvar! Och sen älskar jag ju jumpsuit:ar så kunde inte låta bli den :). Och som jag ha letat efter en (vill ha fleeera, men börjar med en ;)) med korta armar och ben för att kunna ha nu i sommar. Antingen ha dom varit i för liten storlek eller gigantiska dom jag ha hittat på olika köp och sälj sajter. Så nu när jag snubbla över denna var de som ingen tvekan på att inte köpa :). Dessutom till rimligt pris också! Samma kvinna som sålde shortsen så samfrakt blev de också. Båda plaggen inkl frakt för billigare pris än vad shortsen kosta ny. Så ja jag är nöjd med mina kap! Bara frågan om mannen tycker de är kap.. ;)

Hooj!

13/2 - 2016

Blev en dyr men rätt kort vända på stan igår efter att W va klar med undersökningen som gick bra då kulan va lägligt på plats i påsen där den ska va. 

Två butiker och en aning lättare plånka. Blev inte dom jag nämnde sist och inte heller dom planerade inköpen. Men nya regnkläder till W behövdes köpas och blev köpta då dom fina gröna han har nu ha blivit för små tyvärr, men de blev även allt Kapphal hade med Batman att göra också. Va väl några få grejor som inte följde med hem, haha.. :P Ni vet, dom som har döttrar köper ju Frostrelaterade saker till dom medans jag istället köper... BAAATMAAN till mina pojkar ;). Men kan faktiskt erkänna att ett par byxor hade inte med Batman att göra och fanns likadana i Fs storlek, så dom kan matcha i byxor sen! Blev på växahyllan för bägge så till våren blir dom snigga! :* 

Mössa, tröja, byxa och badbraxor blev de till W i samma tema som sagt. Sen ha han ju sen tidigare jacka, fleece och kepa! Samt skorna kom igår ;). Man kan ju nästan tro att jag gilla att Batman va? Han kommer va råfrän ju. Men tyvärr fanns inte mössan i Fs storlek.. :( Hade varit fint att annars, matchande mössor på bröderna bus också. Kanske går att modda mössan? Ska rådfråga min sykunniga mor om de! Hade ju inte varit fel asså om de gick. 

Va på H&M också och handla lite smått och gott, bla amningslinne - typ de bästa jag köpt på länge! 

Hooj! 

11/2 - 2016

Blev ingen långpromenad då föret ute inte va att leka med och putta barnvagn i! Slaskigt nå jävulst ochdom ha inte hunnit ploga här inne i bebyggelsen. Men en lagomt lång promenix blev de, inte för lång och inte för kort heller. Hade inte tänkt gå mer än nödvändigt ute idag kan jag erkänna. Överväger att ta bilen och hämta W lite senare asså.. :P
 
Imorgon ska han ultraljuda ljumsken/buken för att se om ena kulan är där uppe och gömmer sig då de bara är en nere i påsen. Skönt få kolla upp de nu i tid och eventuellt åtgärda de nu i tidigt skede i hans liv :). Blir nog en svängom på stan efteråt tro jag! Ska se om man hitta nån till födelsedagspresent till han och sen se om Åhlens ha fått in fler bokstäver så Filip också får sitt namn på hans blivande rum´s dörr :). 
 
Hooj!

10/2 - 2016

Både idag och igår vare skojit att öppna brevlådan! :D Och sms-inkorgen för den delen. Pepparkaksformarna, napphållaren och onepiecen till F kom i brevlådan idag och W's presenter kom till ica efter middagen. Mina fräääna leggings dök upp igår! Så med andra ord väntar jag bara på Mickes present och H&M paketet nu och jag hoppas dom hinner komma innan helgen. Även om de inte är nån panik men ändå. Eller Mickes present få hemskt gärna komma innan måndag så han inte hinner se vad de kan tänkas vara för något. 

Imorgon blir de en långpromenad med hundarna då jag känner mig betydligt bättre, bara rösten som är halv hes, slå in W's presenter och sen ska mina ogröna fingrar testa på att fixa till nå blommor så de blir lite mer grönska i fönstren. Hinner jag ta en powernap innan vi ska hämta storebror på dagis så blire en sån också tro jag. Ja så blir morgondagen förhoppningsvis. Om lilleherrn är på bra humör så att säga. 

Hooj! 

9/2 - 2016

Efter mkt bollande med Micke vad vi ska ha för tema på Williams kalas så ha vi kommit fram till att de blir ett kanintema! Det stod mellan Teletubbies, Nicke nyfiken och Kanintema. Han gillar, eller rättare sagt älskar ju kaniner i alla olika former så då var valet ganska självklart ändå. Jag ska ge mig i kast med att baka en tårta som sa likna en kanin då det är dags, får se hur de går ^^. Och igår beställde jag hem 3 pepparkaksfomar som är formade till kaniner, så tanken är att de blir tre olika sorter på kakor som är formade som kaniner också. Skulle försöka få tag i nå mer kaninigt. Fast iofs kanske de räcker med att fikat är format som kaniner ändå.. :P Jag hoppas och vill att William kommer digga våran ide! Eller vad tror ni?
 
Hooj! 

8/2 -2016

Alla i lilla familjen på örnis ha varit förkylda nu i helgen. Mammahjärtat ha gjort extra ont då man hör hur hes, snorig och tät Filip ha varit trots snorsug och nässpray. Idag äre betydligt bättre för han, nån dag till så är han frisk! Han ha inte gjort så mkt mer än att ätit och sovit hela dagarna. Trots mkt sömn för han så va han bara upp en gång inatt/morse för att käka, han brukar annars vakna 2ggr. Så med andra ord fick jag en rätt lång ihållande sömn! Första gången sen han kom och hoppas på samma sak inatt och nätterna framöver.
 
William är iaf helt frisk så de blir dagis för han imorgon som vanligt. Micke är också frisk. Men jag däremot är fortfarande förkyld.. William ha lekt ute idag och vi gjorde en snögubbe med hjälp av pappa Micke som är pappaledig måndagar framöver! :) Skoj att ha han hemma en dag extra. Och man blir ju barn på nytt då de är klibbsnö!
 
Sen väntar jag på massa saker som ska dumpas ner i brevlådan/på ica i veckan. Det är lite åt oss allihopa! Dock ekar plånkan ett tag framöver men men.. :P Lätt att man kikar in på lite sidor då man är sjuk, man "råkar" tyckersyndomsigsjälvshoppar och traderar. Det kommer dyka upp några presenter till W från Jollyroom så som ett garage i trä, kaninglas och en verktygslåda med träverktyg. Iofs så va dom sakerna saker som skulle klickas hem. Men de jag nämner nu är tyckasyndomsigsjälvshoppingen: Ett par fräna skor åt han nu till våren och förhoppningsvis kan ha till hösten också och kaninbokstöd. Filip väntar på en body + byxa (de som inte fanns i butik), en napphållare och en onepiece. En present till Micke, får se om han får den i alla hjärtansdagspresent eller som present då han fyller år. Sista exet och på rea så va ba tvungen att klicka hem den! Och sist ett par leggings till mig. Kan erkänna att vissa av sakerna kan ha Batman som motiv, hehe. Typ skorna, bodyn+byxan, napphållaren och leggisarna. Okej större delen av sakerna. Men hur som haver så kommer va extra roligt att gå ut till brevlådan i veckan med andra ord! Och extra kul att få sms - avier till ica ;). 
 
Sen borde jag få tummen ur och göra en ny header till bloggen. Känner som att de är på tiden att de görs. Den talar inte riktigt sanning längre.   
 
Hooj!
 
Fina vaktsnögubben
 
Och en favorit i repris återigen!
 
 
 

RSS 2.0