28/2 - 2016

Ursch och fy och blä med allt som har med fika att göra nu asså. Man känner att magen är i en aning i otrim. Förra helgen var de kalas för Clara som fyllde 6år och nu blev de ju 2dagars kalas för William :). Och han ha fått sååå fina presenter! Men hur kul de än är med kalas så efter 2dagars är man ju tröttare än tröttast i både kropp och knopp. Och diskberget ska man ju inte ens tala om hur mkt och högt de är, ingen lek. Diskmaskinen har nog aldrig fått jobbat så hårt som den ha gjort nu i helgen! Imorgon nalkas disk, tvätt och lååångpromenad delux med hundarna så man kanske förbränner helgens fika lite.. Om inte annat så känns de bättre så :P. 
 
Tyvärr hann inte leggingsarna till William komma nu till helgen men nu hoppas vi på att dom hinner komma innan tisdag istället! :) Shit asså tänk att han fyller hela 2 år på tisdag! Stora killen. Jaaa tiden går ju såååå fort. 
 
Jag längtar lite tills tisdagsmorgon och se hans reaktion då jag, Micke och Filip ska kliva upp lite tidigare och väcka han med sång och presenter! :)
 
Hooj! 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo