28/9 - 2015

I fredags va de dags för barnmorskan och alla värden och så såg bra ut. Måste dock forsätta käka järntabletter men de gör inte så mkt tyck jag. Hjärtljuden låg på 132-135, samma som William i samma vecka, så frågan är om de kan va en till busgosse som gräddas? ;) Så kul och spekulera asså. Men jag tror att de är en till pojke iaf och ha trott de ett bra tag nu :). Ha dessutom gått upp lika mkt nu som med William i samma vecka också. Va ju stensäker på att W va en tjej så fel ha jag ju haft :P, men de är ba att vänta och se vad som titt ut då de är dags ;D. Hade ju varit kul med en av varje men av praktiskaskäl vore de super med en till pojke, haha! <3
 
Hare!

28/9 - 2015

Fick en dålig start på dagen.. Men den vände efter att William sprang och skrek i ren glädje då jag lämna han på föris. Fick knappt en hejdåkram, haha! Gullplutt :*. Kul att han trivs och se han sådär glad! Sen att jag ska få låna Icas kopiator nåndag för att kopiera alla bröllopstackkort på lite tjockare papper (våran skrivare här hemma pallar inte skriva ut på tjockare papper) gjorde inte saken bättre! Samt veckohandlat alldeles nyss. Som sagt dagen ha börja vända vilket känns super.
 
Igår klickade jag hem vinterpjucks och ute lekhjälm åt William (Y). Nu äre ba vintervantar kvar sen är han redo för för vintern :). Känns skönt. Får se när vantarna tillkommer i garderoben. Är lite kluven vilka vantar jag ska köpa nämligen.. Vilket problem va?... ;)
 
Hare!
 
 

23/9 - 2015

Vi ha gått och blivit med en köpmansdisk! :D För lite och ingenting. Älskar köp och sälj sajter! Kommer va en perfekt sysselsättning att fixa på mina bra dagar nu när jag kommer gå hemma och W är på föris några timmar :). Skall målas vit och nån fin dekorplast på skivan hade jag tänkt och ev nya knoppar. Sen visade de sig att den bara va nå kvarter från oss, ännu bättre! In med den och ut med linneskåpet som vi har nu där uppe (Y). Förnying är alltid lika kul.

Hooj! 

Inte bästa bilden men :)









20/9 - 2015

Vi fick bröllopsbilderna idag, iiiih! :D Vi ha beställt kort till tackkorten så nu väntar man bara på att dom ska dyka upp i brevlådan i veckan så man kan pyssla ihop dom och sen skickas iväg :). Måste dock köpa lite krimskrams till dom men de få snällt vänta tills på fredag då lönen kommer. Ska även då passa på att köpa gosedjurs elefanten till bäbisen då också, hihi!
 
Ja vad har hänt sen sist då? Ja, William ha fått en till kusin, en liten Cornelia :). Så med andra ord så ha syster
fått barn! Känner att jag måste bli frisk snart så man kan hälsa på! Blev ju frisk från förra förkylningen men ha åkt på en till direkt efter.. Jag bli ba rundare och rundare och ha även blivit sjukskriven i en månad till att börja med pga sammandragningarna jag haft så pass länge nu. Kommer kännas konstigt att inte jobba kväll imorgon, som jag har gjort sen praktiken började som faktiskt snart är ett år sen. Men man måste se till sitt bästa ibland också. Förskolan för William gå ba bra förutom att han antingen åkt på vattkoppor eller höstblåsor i torsdags så han få va hemma med mig imorgon och tills prickarna är borta :). Och de bästa av allt köket är nästan klart. Blir Ikea galet nog kanske redan i helgen för att köpa grejer till köket så man få nån ordning nån gång och lite till saker till bäbis då man väl är där :). 
 
Hare hooj!
 
 
 
 
 

12/9 - 2015

Oops ha hittat en sååååååå fin snuttefilt åt bäbisen så jag kunde inte låta bli den. Inte okej jag vet då vi ska spara så mkt som möjligt till inköp till saker till köket (lådinredning, glas, tallrikar, bord osv) men som sagt shoppaholicen inom mig ha talat. Men sen äre ba en elefantgosedjur som jag också ha förälskat mig i som ska köpas då lönen kommer, hehe. Fast de vet inte Micke ;). Men sen äre  fanimig köpstopp till denna bebbe, innan vi vet vad de är för nån som gräddas. Utöver blöjor och sånna nödvändiga saker ^^.
 
Hur söt?!
 

12/9 - 2015

Dessa gravidhormoner ha ställt till de i huvet på mig. Två dagar ha jag haft väääldigt dåliga dagar. Då menar jag dåliga dagar, då allt är ba skit och många tårar ha rullat ner för kinderna av många olika anledningar. Och grädden på moset så ha jag varit dyyygn förkyld hela veckan. Ja kanske inte låter så värst jobbigt men de äre och foglossning på de. Men igår börja de bli bättre/som vanligt igen, läskigt det där. Men humöret/känslan är då betydligt bättre idag och blev ännu lite bättre då jag "fick" klicka hem en liten åkpåse till minimänniskan och filt till BB lådan :). *shoppaholic*.
 
Ja juste vi hämtat ut nya rallyåket till William och bebben i onsdags :). Riktigt nöjd är vi (tack älskling!) och William ha testsuttit den och han verka gilla den! 3 månader innan bebisen är beräknad men de känns skönt att ha vagnen hemma redan nu och slippa tänka på inköp av den senare liksom då vi ha en heldel som ska köpas och fixas.
 
Köket går annars framåt också så snart är vardagsrummet bara vardagsrum igen! Skönt!
 
Hooj!
 
Ett litet ufo men lättstyrd na jävulst (Y).
 
 
 
De bli en elefantbäbis med lite inslag av ugglor
då vi ha en del övers från William.. ;)
 
 
 
 
 
 
 

3/9 - 2015

Tänk vad en dag på stan kan göra mkt med humöret. Körkortkortet är taget och nu äre ba att vänta på att de ska komma till jobbet! Samt digipassen är fixad och fick även en till så om det skulle hända nått med den ena så ha jag en annan i reserv. Samt nyss ringt och beställt ett nytt bankkort! Ja de är inte bara en sak som ska göras då man kommer på att gifta sig. Men nu är allt klart, tror jag. Man ska bara lära/vänja om sig med ett nytt efternamn. Jag behövde som inte ändra så mkt så ;).
 
Efter att alla ärenden va klara så gick en liten sväng på Åhlens och fyndade ett par leggings till William :). De va typ där humöret vände, vadå shoppaholic?
 
Hare hooj!

3/9 - 2015

Typ hälften av allt på listan blev gjord igår. Fick en dålig dag helt plötsligt. Älskade hormoner. Fast iofs började de inte bli riktigt dåligt fören jag satte mig i kassan. Då börja en nerv ligga i kläm och göra fasligt ont i ryggfilen, och hade de från kl 3 då jag börja till kl 9 då jag sluta. Och trött blev man för att ha ont så länge och säkert såg jag inte så glad ut heller. Även om man klistrade på ett leende så såg de nog fejkat ut. Aja va ju många kunder som kom till min kassa iaf så de måste ha lurat någon. Testade stå blev ingen skillnad, satt ner ingen skillnad bytte kassa och va uppe och gick och inget blev bättre. Så de va ba att bita ihop. Passade ju super att jag efter många veckors velande bokade ett läkarbesök igår förmiddag för fogarna och sammandragningarna. Så på måndag får vi se vad hon har att säga.
 
Annars ha fortfarande en dålig dag då jag vaknade på de humöret och är tröttare än tröttast. Härligt att va ledig idag så då blire en vända in till stan och göra dom sista grejerna nu när namnbytet är klart! Så som ny bild på körkortet och nytt bankkort och låsa upp digipassen som jag råka spärra direkt jag hade bytt bank som va förra året, haha. Bättre sent än aldrig så att säga. Samt kanske hittar nått fint att köpa så man kanske blir på lite bättre humör. Och sen raka vägen hem och vila tills man ska hämta hem skruttis! <3
 
Hooj! 
 
Denna bild ännu en gång
 

2/9 - 2015

Igår var William på sin 18 månaderskontroll. De vanliga mäta och väga men även läkarbesök med vaccination och lite utvecklingskoller :). Han fick en OK-stämpel i pannan då vi gick därifrån! <3 Jag tyckte nog vaccinet va värre än vad han tyckte, haha! 

Idag ha han fått två nya pyjamasar och tummvantar. Han ha ju tvär vuxit så måste byta ut kläderna i byrån mot storlek 92 nu. Och pyjamasar hade jag helt glömt att bunkra upp. Men nu ha vi ett par st :). Samt hoppas jag skalsetet jag vann passar också som jag hämtat ut nyss! Blir att testa de då han kommer hem från föris :).

Nu fortsätta med min "to do" lista!

Hooj! 


2/9 - 2015

Kommer va fullrulle idag. Hoppas jag hinner sitta i soffan en pyttestund också.

~ Promenera med Bamse
~ Lämna William på förskolan 
~ Lappa kläderna han har där
~ Fixa nytt körkortfoto 
~ Köpa tummvantar till W
~ Handla
~ Storstäda ordentligt
~ Och massa annat skit

Önska mig lycka till! 

Hooj!





RSS 2.0