29/6 - 2011

Nemen en film vore som nice att ha att se, har jag de? Ne, det här suger bajs, lika bra att gå och lägga sig nu typ. Eller kanske inte, lite väl tidigt så de blir att fixa ner nån film. Så att planen verkligen kan checkas av. För sån barnrumpa är jag ju inte, att jag ska lägga mig nu ju. Eller aaah kanske lite barnrumpa är jag nog i allmänhet, haha!

Gaaaaahhh helt jävla galet busig jag känner mig nu asså. Hihihihihihihihih. Blir en till promenad med Rocky nu tror jag så att bushumöret kan försvinna lite. Och sen så håller vi en tumme på att planen jag hade funkar :). Nästan klar ju ;D.

Le och vinka!



29/6 - 2011

Det där med att lägga sig tidigt igår kväll gick ju inte så jätte bra, så min suveräna plan sprack... :( Men nu ha jag en ny plan ^^. Ska göra allt för att få den gjord den! Först (efter detta inlägg) stoppa mat i magen, ut med Rocky en lite längre sväng, duscha, dö en stund på soffan och se på nå skitpogram som mamsen ser på och förhoppningsvis ha klockan hunnit bli lagomt mkt för att he igång en film för att sen SOVA. Håll en tumme att jag klarar av detta nu :D (Y).

Annars idag ha de gått hyffsat bra (börja förstå mig på allt jobb mer och mer :D.), varmt som sate vare dock men aah de hör som till då de är kokhett ute. Sen ha jag kört truck för att hämta och lämnat äggförpackningar på lagret. Fyfan vad kulit de va! Ska införskaffa mig en sån också! Så både en traktor och truck ska jag ha innan jag fall av pinnen. Men även en ford mustang vore nice att ha också som sagt. Hoppas på att bli rik snart då?

Le och vinka!


28/6 - 2011

Sådär ja, hästen är klar, mat i magen, håller på att trycka i mig massa ostbollar och dricka cola (statiol hade så töra och tråkiga godisar). Nu äre bara en kvällsprommis för monsterhunden och en snabbdusch innan jag kan krypa ner i sängen och somna till en film! Happyface!

Le och vinka! 

28/6 - 2011

Nyss kommit till mamsen från ägget och ska  bara göra lite på datorn innan jag rullar mot stallet! Sen så ha jag en suverän plan inför kvällen, komma hem från stallet, köpa en liten godispåse och sen he igång en film, se den och sen blire sleeepppyytttaaajjjmmm! Hur bra låter inte de? Jo jävligt bra enligt mig då de ha blivit lite sömn nu på slutet och trött bli man av att packa ägg, tro det eller ej.

Le och vinka!

27/6 - 2011

Jobb på ägget idag och fram tills på torsdag. Kiiing! Kommer kanske inte bli så mkt värda/några inlägg på ett par dar då jag egentligen inte ha nå roligt att nämna så aah, vet som inte! Annars idag ha de inte hänt så mkt mer än att vi ha köpt en ny soffa (äntligen!) :D. Vart för jävla bra må jag säga. Små fix kvar sen så är vardagsrummet klappat och klart. Jiha!

Efter jobbet imorgon blire fara till Ticketmannen! Länge sen nu typ, inte bra.. Men ha man en bajsig bil så ha man. Men nu är iaf tanken på plats igen så då äre bara tuta och köra! ;D Och så ha jag fått hjälp av Emma att he igång basen så nu äre partyzzaaabbbenn igen! :D

Le och vinka!


25/6 - 2011

Sämsta midsommarafton jag ha varit med på väldigt länge. Fast ett tag vare ju kanon men sen dalade de igen. Men men sånt är livet, bara le och vinka! ;) Haha.

Nemen blir att städa här hemma medans Micke, Martin, Emma och Robin (?) for till Gräsmyr för att hämta massa saker från Midnight (partybuss) till de nya åket, caben som dom ha köpt. Kände inte riktigt taggen på att följa med i det här fina *host* vädret så får jag göra de jag känner är ett måste - städa. Ser ju ut som ett bombnedslag. INte bra, rent och fint ska de va!

Nemen dags att fylla magen med lite nudlar, Micke ha ju som köpt nu (Y).

Le och vinka!


24/6 - 2011

I'm not strong enough to continue what I started.
And life is a very big mystery.



22/6 - 2011

Fyfan äntligen hemma hos mammsen. Jobbat från 7 på morgonen till halv 8 ikväll, inte fyskam i kassan asså! Och de är fan skönt att jobba ändå. Slippa sitta stilla hemma i x antal timmar, så de här är kung! Inge övertid imorgon då vi ha för lite ägg. Haha! De trodde jag inte kunde hända :P. Man lär sig nått nytt varje dag :D. 

Nemen nu blire att fara på preem och köpa sig en stor godispåse och sen gotta jävel innan man ska sova.

Le och vinka! 

21/6 - 2011

Jobb på ägget imorgon och på torsdag. Sen blire ett par timmar över tid imorgon och det lät som om de skulle bli de på torsdag också, klirr i kassan! Sen jobb nästa vecka också. De gillas. Sen så får tillbaka bilen typ imorgon så de blir kung det här!

Mer än så ha jag inte att säga just nu, så jag säger som vanligt

Le och vinka!

21/6 - 2011 Tidsfördriv

MINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: Svart
färg 2: Blå
färg 3: Röd

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Joda
Fått ditt hjärta krossat: Nje
Träffat någon som förändrat ditt liv: Hmm, nja
Fått reda på att någon har pratat om dig: Jao
Kysst en kompis: Krogenbesök med bästa flickorna, klart de händer då, så ja :]

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn:
Ganska nöjd som de är :)
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Fika och sen bara bus :)
Vilken tid vaknade du idag: 11.00 typ
Vad gjorde du igår runt midnatt: Såg Greys anatomy
Någonting som du längtar till: Hmm
Senaste gången du träffade din pappa: Va på studentfikat
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Hmm finns mkt
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Jao
Vad gör dig irriterad just nu: Att de inte finns nå nudlar hemma..
Långt eller kort: Långt?
Vad gillar du gällande dig själv: Ögonen typ

DIN FÖRSTA:
Operation:
Titthåls operation efter att ha dansat knäskålen ur led på idrotten i 7:an
Piercing: Öronen men om inte de räknas så äre naveln, där efter tungan och näsan som är senaste
Tatuering: Trible seahorse vid ljumsken typ (:
Bästa vän: Bra fråga faktiskt, men nu ha jag 2 st, Nattis och Jocke!
Sport: Ridning/trav?
Husdjur: Kaninen Nizze! Fortfarande saknad.
Vaccination du minns: Måste va svininfluensan! Gjorde satans ont efter nån dag.
Förälskelse: Hemligt
Alkohol du drack: Cider typ

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon
: Ögon
Kramar eller pussar: Båda
Kortare eller längre: Micke är typ 3 cm längre än mig så ja längre ;)
Romantisk eller spontan: Båda typ ;D
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar men i lagomt mkt som med allt annat

20/6 - 2011

Blir att sitta här hemma och ruttna hela dagen. Ha som ingen bil då min älskade bil är halft sönder, Mickes bil ha fått för sig att låta konstigt. Aja får helt enkelt städa vardagsrummet väääldigt långsamt. Sen fortsätta med trappan. Fyfan vad mattjäveln sitter fast! Men där har jga iofs nått att göra ett tag, hah! Kommer ta 8493749 år innan ett trappsteg är klart, började soms agt igår och ingte ens halva trappsteget är klar, moooorrrr. Blir att tända eld på hela skiten typ. Fast då blir inte Micke så glad tror jag :P.

Jag och Micker ha liksom 3 år idag, hihih! Fyfan vad tiden går fort asså! Då ska man ändå sväva på rosa moln, (bortsätt från sysslolösheten) men ändå är det nått som trycker ner mig på jorden igen, och jag vet inte vad jag ska ta mig till så att man svävar på moln igen.

Le och vinka!


-

Nånting ha satt sig i huvet på mig och jagvillintejagvillintejagvillinte och jag vill verkligen inte ha de kvar där. Då jag väl börja tänka så går de inte sluta att filisofera. Och då jag äntligen höll på kanske kunna släppa de, så kom det tillbaka lika fort då jag såg vad som väntade. Och tragiskt nog så hoppades jag faktiskt på att de som väntade skulle komma. Jag vet inte vad jag ska göra. Men jag vet vad jag vill och de är att jag inte vill.


19/8 - 2011

Nykommen hem från kalas hos syster då Alfred fyllde 2 år i onsdags! Gofika nanting och finafina presenter fick han också. Lite smått avundsjuk. Finns ju mkt roligare barnleksaker nu än för 19 år sen. Ne fyfan, fuuuusk.

Tepeterna i vardagsrummet är uppsatta och de blev askalas! Blir att kasta ut allt skräp och he in alla saker där och sen typ sätta sig ner och börja planera inflyttningsfest! Mattan i trappan ska också bort innan de blir nån fest, kommer inte lukta gott om de spills dricka där. Ska börja sätta igång och slita och dra och ja allt som behövs föratt mattjäveln ska låssna. 

Annars så ha jag nog inget annat att säga mer än att de känns jävligt bajs att vara arbetslös. 

Le och vinka!  

18/7 - 2011

Har nyss kommit hem från gräsmyr då de bjöds på middag där, mumma! Och så kom jag på att jag ha som glömt bort att nämna allt jag ha fått i studentpresent, inte bra, men vilken tur att jag ska säga de nu då :).

En stor glaskruka/skål och ett stort ljus + stenar så att ljuset kan stå i krukan/skålen, bakisgodis och en söt godisskål av mammsen, presentkort på plantagen för sammanlagt 900 kr då 400 kr var av av Emma, Andreas, Oliver och Ticket och resterande 500 kr av syster, Alfred och Danne, systemkamera (Nikon D3100) av pappsen, 500 kr av mormor och sen presentkort på 500 kr på åhlens och en stor ros av Erland (morbror), Astrid ("moster") och kusinerna :). Tror fick med allt :). Jag säger de igen, tack så mkt för presenterna och att ni kom på fikat!

Tror min hund börja va lite nödig så de är bäst att man går ut med han innan de är för sent.

Le och vinka!

-

Hoppashoppashoppashoppashoppashoppas verkligen inte.


17/6 - 2011

Blir som en liten återställare nu känns det som, så blire! Haha. De första jag tar ner i magen för i dag/jag vakna, haha!
Sen blire att fara in till stan med Emma och Martin om en stund för att grilla och sen glida runt :). Micke är på firmafest så får se då han dyker upp :).

Le och vinka!


Nathalie!
 Min bästa vän!


Jocke!
Min bästa vän!


17/6 - 2011

Mår faktiskt fruktanstvärt bra idag trots allt drickande och festande :). Och studentskivan va ju som kung! Träffade gamla klasskompisar (låg-mellanstadie) och annat folk och ja allt va ba nice :).

Ha fortfarande inte fattat att skolan är över för gott om jag inte ska plugga vidare sen då, men får se om jag gör de eller inte. Ne fyfan asså, nu är man vuxen på riktigt! Börja jobba i början av juli så de blir en månad ledig och ba chilla. Sen så tycker jag att vi i klassen ska dra ihop nått snart igen! Hann som inte säga hejdå till alla innan man tappade bort varandra. Ha ett fortsatt bra liv allihopa i hästklassen och hoppas på att vi hörs och ses! :D

Le och vinka!

Lite bilder :)





Lakandet på flaket!


Nattis och Nikita :)


Jagis och Nattis :)


Mickizz, Anna och Pålis


Nattis och fulljagis


Nattis och Pålis :)


Carro :)


16/6 - 2011

FÖR JAG HA TAGIT STUDENTEN FÖR JAG HA TAGIT STUDENTEN! Nemen nu är man vuxen på riktigt, känns väl hyffsat bra just nu må jag säga! Men morgondagen lär man ju må bajs, hahah! KOmmer sakna er alla!

Tackar alla som kom på mitt studentfika och presenterna jag fick! :) Jag hade faktiskt önskat mig en ford mustang av pappsen men fick en systemkamera, inte för att de va dåligt är super nöjd med den! Men hallå, de va en bil vare jag ville ha... ;) Haha!

                                                                                    Lite smått besviken....

Le och vinka!


15/6 - 2011

Imorgon smäller de, för då ha jag tagit studenten! Fyfan vad tiden går fort asså. Ha fortfarande inte hunnit fixa upp liv heller.. Aja de får bli bra såhär! Efetr 3 år så ha man längtat och längtat och dagen är imorgon, men jag vill samtidigt inte att dagen ska komma. Visst klassen ha ju haft sina stunder då de inte ha varit roligt, men vi ha kämpat och största delen haft de kul! De är de jag kommer sakna, våran busiga klass! Påhitt mot lärarna, skolkningar, kommentarer till lärarna, ha inte varit lätt att ha att göra med, i stora hela allmänt dryg klass. Tror inte lärarna kommer glömma busklassen i första taget, eller så äre de dom vill göra, men de jag  kan sätta 1000 kr på är att dom kommer att tycka det är skönt att bli av med oss iaf, hahah! ;).

Men just det här att gå ut också, man är som van vidatt gå till skolan, känner sig trygg, man vet vad man ska göra och nu ska man försöka skaffa sig ett jobb och komma ut jobba, och lära sig nya saker, nja jag föredrar de man känner sig trygg med. Men så äre att bli vuxen, måste ut och testa nya saker. Vill inte bli vuxen...

Le och vinka!

13/6 - 2011

Nemen inte behövde jag vänta tills onsdag på att få mobilrn, bara Micke som jävlades!... Så nu är de happyface! Bäst att köpa sig ett senil snöre och bygga en jävla pansarväska åt den!

Ska ta och dra mot skolan typ alldeles strax för studentmiddag med klassen :D.

Le och vinka!

13/6 - 2011

xD


13/6 - 2011

Dags att lämna in tegelstensdatorn idag, så de blir att sitta med den så länge som möjligt. Gah snart äre slut på riktigt! Ha fortfarande inte fixat upp mitt liv, har iofs 3 dagar på mig att göra de så, önska mig lycka till!

Och de jävla the phonehouse kan ju ta sig i röven... Måste vänta tills på onsdag om inte längre på min jävla mobil.. Säger man 2 veckor så äre 2 veckor och inte 3, så äre ju bara. Säger man en tid då äre ju den tiden och inte 43794597 år senare liksom. Så arg.............

Le och vinka!

11/6 - 2011

Julia goes ANGRYTANT. Jävla The phoneHouse kan ju ta sig nånstans. Måste vänta tills på måndag med att hämta ut mobilen. Gggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr................

Nemen en kall cola vore gott, ska ta rässsääääär zzzaabben och köpa, harehooooj så länge!

Le och vinka!

10/6 - 2011

De ha som inte varit kallt ute idag heller. Man ha fan runnit bort idag. Hur som haver så är presenterna till lärarna in handlat presenter med Linn, Pålsson och Marie :). 6 dagar kvar till STUDENTEN! Efter inhandlandet av presenter vart de en mat bit med tösabitarna + Per - Maries brorsa och ja, bara bus ;). Jag lämnade mina kära vänner och drog Ticket och tog en promenix med han på typ 30 min så han fick sträcka på musklerna sen igår :). Och ikväll blire bara att chilla!

Imorgon blire att hämta IIIFFFJJÅÅÅNNEN! Något efterlängtad! Men till denna raring blir att införskaffa sig ett senilband, skal, och sen bygga en pansarväska/skal också utifall att senilsnöret får för sig att gå av och telefonen mot förmodan skulle komma på marken så håller den! Hur king är inte de? Jo väldigt king enligt mig.

Le och vinka!

9/6 - 2011

Ticket startade idag och han kom sist på tiden 18,4, men så dåligt vare ändå inte, han kämpade på! :) Men denna start va en "måste" start då han va tvungen att kvala om annars då de va för lång tid mellan starterna. Och sista datumet är imorgon så de va bara att starta liksom. Men han gjorde de han kunde och de är huvudsaken! Sen så träffade man LillJörgen från praktiken i sala, riktigt kul eller vad man ska säga :P. De va han som hittade mig och sprang ifatt då jag va ute och soltorkade Ticket :). Lite små prat vart de, och jag börja fan sakna praktiken... Han ha föresten blivit norrlandsbo då han ha börja jobba i sundsvall hos Bergarn tror jag de va :).

Nemen asså de va då inte kallt idag om man säger så och man lär ha fått en finfin bränna, nooot. Brottarbränna, hahahah! Sen så äre rip för ännu en till mobil, ska inte ha nån. Men tur so mde va så vare inte ifjåånen iaf ;). Den har dock inte kommit hem än, mmmmmmmmmmooooooooorrrrrrrr.........

Le och vinka!

9/6 - 2011

Ticket startar ikväll, håll en tumme! (Y)




8/6 - 2011

Sitter just nu hos Gunne då vi ha resurs och ba chilla jävel. Nicebajs. Men de som förstör den fridfullastunden är en person som ha suttit och svullat 2 chipspåsar och tuggat med öppen mun, inte så nice och den personen behöver inte det extra fettet som finns i chips om man säger så. Sen så ligg den person och och sov nu och snarkar som ett jag inte vet vad. Jag och Linn håller på att skratta ihjäl oss för snarkljuden! Visst det är bra att koppla bort skolan en stund men de är inte charmit då man snarkar..............

Le och vinka!

8/6 - 2011

Nu sitter man på skolan igen, och jag ha kommit på att det inte är lååååång kvar tills skolan är slut! Sista provet görs idag. Gah vad ska jag göra med mitt liv efter skolan? Jag ha som inget jobb, eller jo 3 veckor sommarjobb men man kan ju hoppas på att få förlängt. Sitta hemma och skrota klarar jag inte av, fyfan måste ta tag i mitt liv känner jag.....

Le och vinka!

6/6 - 2011

Sitter just nu ute i solen och hoppas på att kunna förbättra min bränna inför studenten. Blev en lång sovmorgon idag och det behövdes helt klart. Blir att fortsätta fixa och dona här hemma med allt :). Ska börja sättas upp tavlor och hyllor! :D Snart börja de se ut som ett hem på riktigt.

Just nu är Micke i gräsmyr och jag förtås här hemma, kan ju inte låta bli att inte pyssla och ha mig, jag bara älskar de! :)

Åter till solandet en stund sen en paus inne med att börja plcoka och ha mig.

Le och vinka!

5/6 - 2011


Jag måste bara säga att jag älskar min hund. Nu vet alla de, bra! <3
Inte nog med att han är så snygg och charmig, han ha ju kamma hem
en grill till matte och husse som sagt, hur coolt och kul är inte de på en
skala1-10 om jag får fråga!? Väldigt coolt enligt mig.

Jag känner att jag är trött och ha lite att göra.........

4/6 - 2011

Få hämta ut min ifjååån i början av nästa vecka, happyface på hög nivå!

Älski far till gräsmyr och käka och jag stannar här hemma för att fortsätta packa upp lådor, hitta en boplats till sakerna, byta gradinstänger och he upp gardiner osv, Julia gilla! Och det låter som om de blir en ikea resa snart, jiho! Bäst att börja skriva en lista på allt som behövs eller rättare sagt vad jag vill ha, hihih!

Le och vinka!



3/6 - 2011

Håller på att fixa och dona i huset medans Micke är på äventyr. Börja bli fler och fler lådor som ha hamnat i källaren och saker börja få en boplats, gah helt jävla galet skönt att ha ett eget :). Snacka om att vilja fara på ikea och spendera pääääninga........... Ska ta och skriva en ikea önskelista till varje rum vi har ;D. Sen räkna ut hur mkt hela kalaset kostar..

Kan ju lova att jag är på väldigt bra humör idag efter Rocky prestation på utställningen igår :). Haha något stolt matte kanske? Nedå ;].

Le och vinka!

Chillar de gör man i stallet!


2/6 - 2011

Nyss kommit hem från en massa hundbus med Micke, Martin och Emma :). Lek, bad, bus, spring, lek igen osv :). Lilla Rocky lär vara död dom närmaste dagarna :P. Först utställning då de va massa att titta på och sen det här :P. Haha han har det inte lätt att va lillpååååjjjjkääään :].

Nu ligger Miiisen och kurrar brevid mig och jag tror att det är dags för ett avsnitt av Greys anatomy innan de är sleeepppiiieeetajm :). Om jag inte hinner somna innan det vill säga.

Le och vinka!

2/6 - 2011

Sådär ja, nu ha man internet! Tack pappsen för att du laddade det mobila bredbandet till mig :). Jag och Micke ha hunnit flyttat från det lilla rummet i källaren till huset (i tisdags) :D. HAPPYFACE! Fortfarande lite små tjafs kvar i källaren då tiden inte ha räckt till att hämta allt än, men snart :D. De lådor vi ha fått hit är nästan alla urplockade så de känns kungelikung.

Rocky va på sin första utställning idag (även jag) och han kammade hem 5 rosetter, en pokal, sammanlagt 18 kg mat, två leksaker och en liten grill åt mig/oss då han vart BIG valp och BIS valp :D. Finfin och duktig Rocky. Tack Emma som ställde han :D. De går bra nu! Jag som inte ha tyckt om utställning tidigare ha börja tycka om de nu, undra varför?... ;)

Le och vinka!


 



RSS 2.0