9/11 - 2016

Då va vi inne i november månad och snön ha kommit! Gud vad jag älskar snö asså. Ja jag går mot strömmen och säger att jag älskar vintern istället för sommaren som alla andra. Visst vi behöver kanske inte ha -30 och inge snö. Utan det räcker gott och väl med typ -20 och så är ju snön ett självklart måste. Då är vinter som bäst! 
 
Just för tillfället sitter jag i soffan med en tekopp även denna gång. Ha precis svarat på en vårdnadshavandeenkät så tänkte passa på att slänga in ett litet inlägg. Filip sover och troligtvis William också fast på föris. Ska bara dricka upp det som är i koppen innan jag tar tag i den rena tvätthögen som ligger i sängen och väntar på att bli omhändertagen. 
 
Kaninen ha fått rent i buren (hon brukar få det på onsdagar), hundarna ha fått lite lunch och är nog mer än nöjd då Bamse fick dra pulkan med en del tunga saker i. Hahah! Och Rocky fick nöja sig med en liten promenix. Han ska få dra lite imorgon hade jag tänkt. 
 
Annars så lever vi och mår som vanligt. Jobb på torsdag och på lördag. Så de blir mest troligt relativt lugnt veckan som är kvar samt helgen. Skulle egentligen ha storstädat för flera dagar sen, men jag ha inte fått tummen ur och börjat. Bör kanske ta tag i de snart de då det är så skönt då det är gjort! 
 
Hooj!
 
Doris första möte med snön!

RSS 2.0