30/3 - 2015

Igår for jag och William in till stan efter mkt velande hit och dit för att köpa en jacka åt mig. Men jag kom hem med två par byxor, ett par skor och shorts åt William, en tröja åt Micke och ett 5-pack sockar åt mig. Haha ja allt utom en jacka. Men antingen va dom för dyra eller för tunna. Vill som ha en lätt fodrad jacka som är perfekt som vår och höstjacka som övergång :). Men jätte svårt att hitta en bra och fin i lagom prisklass.. Men som plåster på såren gick jag och W på barnbutiken här i Vännäs idag och köpte ett par byxor till honom och lite annat smått och gott som han valde ut själv faktiskt :).
 
Och sen så fick jag mejl av schenker att jag ha ett paket påväg till mig, med andra ord äre klädpaketet som är på väg, jiihoooo! :D Toppar dagen med att jobba ikväll (Y).
 
Hääj dåå!

Gårdagens skörd till W. Hittade dock inte shorten på HM´s hemsida så dom få va.
 
 
 
Dagens skörd på Minimi
 
 
 
 
 
 

27/3 - 2015

Yeeeeeeeeeaaahh! Äntligen vann jag nått på tradera, vann budgivningen på ett klädespaket till William :D. Själva budet och frakten vart inte så mkt ändå, riktigt nöjd över kapet! Precis vad jag skapade mitt konto där för - göra kap. I detta paket vare mest kläder i nästa storlek men jag håller ju på att bunkra lite så de här blir super! Så nu äre bara den långa väntan på att få hem paketet som är jobbig.. :P
 
Och sen ha han börja gå lite smått nu, omg han är inte så liten längre! Idag ha de eskalerat grymt mkt så snart kuta han ifrån oss. Åååh han ha blivit så stor <3.
 
Hääj dåå!

25/3 - 2015

Ursch vilken dålig start på dagen jag ha haft, allt ha ba bajsat på mig känns det som. Löning idag och de fina vädret ute ha inte hjälpt humöret upp de minsta heller. Ni vet sånna där dagar man kan ha ibland då allt ba är bajsit och allt ba jävlas? Men iaf efter ha ha skrivit lite gnällsms till Micke (stackar dig men tur du älska mig :*) vet jag inte vad som hände men jag fick typ eld i baken och klädde på mig och bäbisen ytterkläder med sikte på barnbutiken? Och shoppaholic som jag är va jag tvungen att köpa nått. Blev iaf en bok åt William (som han ska få till påsk, hihi) och mitt humör blev genast bättre efter de! ;D Och är fortfarande en aning bättre! (Y).
 
Sen då jag liks skriver så måste jag bekänna en sak, jag må va konstig kanske. Men på dagarna är ju att hämta posten ur brevlådan dagens höjdpunkt asså. Och då jag hörde att postbilen idag (ja jag vet hur den låter och kan urskilja den från andra bilar) hade dumpat lite post så kutade jag ut för att hämta den och där va ju givetvis räkningar men även ett litet paket jag klickade hem härom dagarna, kulit!
 
Och just nu sitter jag här och skriver detta lilla gnällinlägg med en kopp kaffe i min favorit ugglekopp och ska betala räkningar.. Men de måste ju göras de med då dom inte betalas av sig själv. Jätte udda inläg iknooow men ja de bju jag på!
 
Hääj dåå!

20/3 - 2015

Efter en heldag i stan med lunch, lite shopping, försökte hämta ut vigelringen utan Micke men de gick inte, middag och avslutningsvis en kopp kaffe! Så sover bäbisen sen ca 1h tillbaka, tack för en trevlig dag/kväll Ida, Anders och Thomas! :) Ha rastat hundarna och även matade nyss och mamman i huset lämnar allt som ha med undanplock (har en son som gillar att dra fram saker) att göra och tar de imorgon. Sitter i min lila onepiece i soffan framför tvn och ha mysjävlamongofredag med chips, dipp och dricka för mig själv! De få man väl göra då man är gräsänka utan att känna sig fet?

Hääj dåå! 



19/3 - 2015

Ha varit gräsänka sen 11 idag och kommer va de fram tills söndag.. Blivande mannen ha farit till Kittelfjäll med jobbet på den årliga firmafesten :). Tur jag ha bäbisen! Så jag är sysselsatt med han och hundarna - som vanligt med andra ord ;). Jag och bäbisen rymmde till min mor idag för att hjälpa henne lite med datagrejs och uppdelning av lite grejor från mormor. Lite jobbigt men de känns ändå bra att få ha lite saker från henne :). Lite svårt att förklara men.. Därefter surrade vi lite innan vi begav oss till expo och kika lite, och jag fick två skålar med mitt favorit djur på - ugglor! Som tack för hjälpen, tack så mkt! Sen drog vi vidare mot Röbäck för att jag skulle köpa/hämta en skaljacka och byxa till Wille :). Sen dumpa vi mamma hemma hos sig och vi for hem! Och nu väntar jag på att jackan ska bli klar i tvätten innan jag ska bege mig till sängen så man orka upp imorgon också. Då blire in till stan igen och hälsa på faster Ida och kusin Thomas! :)
 
Då jag liks är här och skriver kan jag ju även säga: Dehär med Tradera är ju inge kul längre. De är ba kul tills de är nån som budar över ens egna maxbud. Jag är ute efter att göra bra kap inte köpa de lika dyrt som nytt i butik. Därav jag köpa en en annan jacka från en köp och sälj sajt på fejjan för lite och ingenting, ett kap helt enkelt! :D Men jag leder fortfarande ett bud på ett annat klädpaket, men de lär vi ju tappa då auktionen börja närma sig sitt slut.. Men hoppas kan man ju alltid göra ju (Y).
 
Hääj dåå!

16/3 - 2015

Jag frågade min älskade blivande man (omg tänk att jag snart är fru?!) igår om jag kunde få göra ett konto på Tradera och se om man kanske lyckas göra nå kap, shoppaholicen inom mig gillar som de. Och de fick jag! Men skulle aldrig ha skaffat ett.. De är ju rena rama beroendeframkallande!! Men hur som haver så ha jag budat på ett klädespaket till William, kollade med Micke innan så de va "ok" och de va de. Och innan dagen va slut igår så ha de ba eskalerat med att buda på saker.. Visserligen leder jag budet fortfarande på de paketet så de är ju kung! :D Avslutas dock på onsdag så allt kan ju hända. Hann även kasta iväg ett bud på en jacka till William också innan jag skulle iväg och jobba. Väl på rasten hann jag buda på ett till klädespaket men för en jätte låg peng. SÅ ha han tur kommer han ha massvis med kläder ;). Förloradade dock budet på den jackan så började buda på en annan på nästa rast.. Aaah ni ser ju de va inte bra att skaffa ett konto för mig! :P Men efter att dessa auktioner är över blire inge mer, utöver klädespaket i nästa storlek till W! Man sparar grymt med pengar om man köper klädespaket faktiskt :). 
 
Idag då William sover blire rota fram saker från vinden och fota dom och sen försöka kränga iväg så jag får in lite pengar och inte bara måste ut med dom.. ;)
 
Hääj dåå!
 
 

14/3 - 2015

Vi ha haft värsta sjukstugan här hemma. I söndags började de lite smått men inte förren i måndags slog de ut på riktigt för mig och jag blev totalt liggandes. Tyckte synd om bäbisen då jag knappt orkade röra en fena. Tur han roar sig själv! Ringde på morgonen och sjukanmälde mig på jobbet då jag skulle jobba på kvällen. Sen ha var och en här i familjen åkt på samma sak. Riktigt risiga ha vi varit men de ha vänt nu så ikväll blire jobb!
 
Råka jag skaffa ett konto på tradera och ha budat på ett klädespaket till W! Avslutas dock inte förren på onsdag men man kan ju alltid hoppas att man vinner :). 
 
Hääj dåå!

5/3 - 2015

Happ, då är inte William så liten längre. Vi tackar så mkt för alla som kom på hans kalas och alla fina presenter! Han har passerat 1 år med några dagar och väger 10,4 kg och är 75,7 cm lång! Vart ha den lilla bäbisen tagit vägen?! Han va på 1 års kontroll i måndags så siffrorna är som väldigt färska :). Mamma/mormor följde med som moraliskt stöd för mig då de va vaccin i varsit lår på lilleman också.. :/ Men de gick bra! Passade även på att väga mig också och väger nu under inskrivningsvikten! (Y)
 
Idag ha jag och William promenerat i de fina vädret till Vännäsby fram och tillbaka för att köpa en jacka och lite kläder åt han av en tjej :). Eller rättare sagt William den lata jäveln sov och åkte vagn medans mamman brände fett :P. Sånna här dagar är mammaledigheten extra rolig/bra! Va lite jobbigare ditåt då vägen lutar uppåt, så man va ju rödblommig, snorig och svettig då jag väl va på plats, pinsamt! Men jag blev lite fattigare och hon lite rikare så hon ska inte klaga ;). Men hur som haver så är hans garderob i storlek 86 fullbordad! Eller aah två par shorts skulle han behöva till sommaren.. :P Men annars så är den komplett. Håller på att bunkra upp i storlek 92 nu och jag är en liten bit på väg (:.
 
Hääj dåå!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1/3 - 2015

Grattis älskade bäbis på din 1 års-dag! ♥
På klockslaget!
 
Tänk att jag och Micke ha varit föräldrar i 1 helt år till
världens finaste bäbis ♥♥♥♥
 
1 år sen dessa bilder togs ♥
Typ helt nykläckt ♥
 
Några enstaka timmar gammal ♥
 

RSS 2.0