25/3 - 2015

Ursch vilken dålig start på dagen jag ha haft, allt ha ba bajsat på mig känns det som. Löning idag och de fina vädret ute ha inte hjälpt humöret upp de minsta heller. Ni vet sånna där dagar man kan ha ibland då allt ba är bajsit och allt ba jävlas? Men iaf efter ha ha skrivit lite gnällsms till Micke (stackar dig men tur du älska mig :*) vet jag inte vad som hände men jag fick typ eld i baken och klädde på mig och bäbisen ytterkläder med sikte på barnbutiken? Och shoppaholic som jag är va jag tvungen att köpa nått. Blev iaf en bok åt William (som han ska få till påsk, hihi) och mitt humör blev genast bättre efter de! ;D Och är fortfarande en aning bättre! (Y).
 
Sen då jag liks skriver så måste jag bekänna en sak, jag må va konstig kanske. Men på dagarna är ju att hämta posten ur brevlådan dagens höjdpunkt asså. Och då jag hörde att postbilen idag (ja jag vet hur den låter och kan urskilja den från andra bilar) hade dumpat lite post så kutade jag ut för att hämta den och där va ju givetvis räkningar men även ett litet paket jag klickade hem härom dagarna, kulit!
 
Och just nu sitter jag här och skriver detta lilla gnällinlägg med en kopp kaffe i min favorit ugglekopp och ska betala räkningar.. Men de måste ju göras de med då dom inte betalas av sig själv. Jätte udda inläg iknooow men ja de bju jag på!
 
Hääj dåå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo