8/2 -2016

Alla i lilla familjen på örnis ha varit förkylda nu i helgen. Mammahjärtat ha gjort extra ont då man hör hur hes, snorig och tät Filip ha varit trots snorsug och nässpray. Idag äre betydligt bättre för han, nån dag till så är han frisk! Han ha inte gjort så mkt mer än att ätit och sovit hela dagarna. Trots mkt sömn för han så va han bara upp en gång inatt/morse för att käka, han brukar annars vakna 2ggr. Så med andra ord fick jag en rätt lång ihållande sömn! Första gången sen han kom och hoppas på samma sak inatt och nätterna framöver.
 
William är iaf helt frisk så de blir dagis för han imorgon som vanligt. Micke är också frisk. Men jag däremot är fortfarande förkyld.. William ha lekt ute idag och vi gjorde en snögubbe med hjälp av pappa Micke som är pappaledig måndagar framöver! :) Skoj att ha han hemma en dag extra. Och man blir ju barn på nytt då de är klibbsnö!
 
Sen väntar jag på massa saker som ska dumpas ner i brevlådan/på ica i veckan. Det är lite åt oss allihopa! Dock ekar plånkan ett tag framöver men men.. :P Lätt att man kikar in på lite sidor då man är sjuk, man "råkar" tyckersyndomsigsjälvshoppar och traderar. Det kommer dyka upp några presenter till W från Jollyroom så som ett garage i trä, kaninglas och en verktygslåda med träverktyg. Iofs så va dom sakerna saker som skulle klickas hem. Men de jag nämner nu är tyckasyndomsigsjälvshoppingen: Ett par fräna skor åt han nu till våren och förhoppningsvis kan ha till hösten också och kaninbokstöd. Filip väntar på en body + byxa (de som inte fanns i butik), en napphållare och en onepiece. En present till Micke, får se om han får den i alla hjärtansdagspresent eller som present då han fyller år. Sista exet och på rea så va ba tvungen att klicka hem den! Och sist ett par leggings till mig. Kan erkänna att vissa av sakerna kan ha Batman som motiv, hehe. Typ skorna, bodyn+byxan, napphållaren och leggisarna. Okej större delen av sakerna. Men hur som haver så kommer va extra roligt att gå ut till brevlådan i veckan med andra ord! Och extra kul att få sms - avier till ica ;). 
 
Sen borde jag få tummen ur och göra en ny header till bloggen. Känner som att de är på tiden att de görs. Den talar inte riktigt sanning längre.   
 
Hooj!
 
Fina vaktsnögubben
 
Och en favorit i repris återigen!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo