13/2 - 2016

Blev en dyr men rätt kort vända på stan igår efter att W va klar med undersökningen som gick bra då kulan va lägligt på plats i påsen där den ska va. 

Två butiker och en aning lättare plånka. Blev inte dom jag nämnde sist och inte heller dom planerade inköpen. Men nya regnkläder till W behövdes köpas och blev köpta då dom fina gröna han har nu ha blivit för små tyvärr, men de blev även allt Kapphal hade med Batman att göra också. Va väl några få grejor som inte följde med hem, haha.. :P Ni vet, dom som har döttrar köper ju Frostrelaterade saker till dom medans jag istället köper... BAAATMAAN till mina pojkar ;). Men kan faktiskt erkänna att ett par byxor hade inte med Batman att göra och fanns likadana i Fs storlek, så dom kan matcha i byxor sen! Blev på växahyllan för bägge så till våren blir dom snigga! :* 

Mössa, tröja, byxa och badbraxor blev de till W i samma tema som sagt. Sen ha han ju sen tidigare jacka, fleece och kepa! Samt skorna kom igår ;). Man kan ju nästan tro att jag gilla att Batman va? Han kommer va råfrän ju. Men tyvärr fanns inte mössan i Fs storlek.. :( Hade varit fint att annars, matchande mössor på bröderna bus också. Kanske går att modda mössan? Ska rådfråga min sykunniga mor om de! Hade ju inte varit fel asså om de gick. 

Va på H&M också och handla lite smått och gott, bla amningslinne - typ de bästa jag köpt på länge! 

Hooj! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo