22/5 - 2010

Sådär ja nu är jag äntligen hemma en liten stund innan de blir av till gräsmyr. Fotograferingen igår för the studio va ändå kul! Trots att de tog sin lilla tid som de tog.. Eller jag menar den lååååånga väntetiden.. Hatar som att vänta men de va ändå värt de på nå vis tycker jag :). Fina bilder och tur Micke har päninga asså.. Nemen 10 bilder kom jag hem med och de va fan svårt att gallra ut vilka man ville ha och inte. Men de vart bra beslut till slut! :)

Och idag vaknade jag av ett sms från Emma som undrade om jag ville ut och rida med henne då jag ändå skulle till hjoggmark till mina älskade kaniner som inte direkt får så mkt kärlek av mig, men då dom flyttar till gräsmyr blire nog bättre! :) Jsg red iaf Ticket och Emma Sandy och de gick bra. Säger som förra gången jag red han: Som de gammla goa tiderna - rida varmblod i skogen i fint väder! Kan inte bli bättre än bra.

Efter de tog jag räääser Bettan till syrran för att mocka ur burarna. Vart som sina vändor med sopsäckar med kaningödsel till stallet må jag säga! :P Hann även med att köra lite smått offroad med en höbal på moppen. Lite svårt men kul! Och så tog jag tt par bilder på kaninerna då jag ändå hade med mig kameran. Va länge sen de vart uppdateringar av bilder på dom.

Vart som ett långt inlägg, måste gå nu, då älski väntar på ett sms som säger att jag är klar ;).

Le och vinka!

En av The Studio bild :)

En Dixie :)

En Jajjebus som har dubbelhaka :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo