19/5 - 2010

Jag hann inte skriva ett inlägg igår. Men på praktiken så gjorde jag och och Linn egentligen ingenting jobbigt mer än att vi for ut med Viking och Pokal. Va ju så varm så man orkade ju inte göra nått! Vi tänkte börja kratta de vi ska hinna kratta men vi gav upp. Men vi ha faktiskt varit duktiga och jobbat bra tidigare veckor så gårdagen fick va en nice dag med ingenting att göra utan några skuldkänslor tycker jag!

När jag kom hem så väntade älskling på mig och satt här ett tag innan vi tog rääässerbettan till Prälan och köpte kebabtallrik (A). Ne slut ätit skräpmat nu! Och bara nyttigheter framöver. Vart som lite deprimerad då vi kom hem.. x)

Jobbar kväll idag så jag ska ta bussen som går kl 12. Hade tänkt rida Linus rätt hårt idag om vädret tillåter, inge kul för varken ryttare eller häst då de är för varmt.., men har ju hela dagen på mig liksom så he blir nog bra ;D. Och så vare tänkt att vi skulle ta nya kort på ridskolans hästar.. Det börjar som va dags tycker vi. Det är som man säger, äre något man vill ha gjort så får man göra de själv ;).

Le och vinka!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo