28/5 - 2010

Äntligen fredag! Det är den 4:e veckan av praktiken som är gjort, bara en kvar nu! Kommer ändå att sakna Määäckizz och Linus. Apropå Linus så red jag han idag, Linn hade höll som en ridlektion för mig då jag inte fick han att slappna av, men sen gick de nästan som rinnande vatten tyck då jag! Träningsvärk på högnivå imorgon. Och så ha jag ridit Pokalen, hihi stoorhest. :]

Fredagskvällen kommer att se ut att de blir parteeey hos Mickizz! Jag, Micke, Linn, Mickizz, Jonte, Natalie, hennes kille och nån kompis till henne och kanske Marie :). Taggar nu då de va länge sen man sågs!

Morgondagen blire loppis på nolia med mor och syster, slitet kommer de att bli men vafan man måste kunna bju på sig själv ju. Och på söndag äre Claras dop, iiih så mysigt. Så mkt mer än så vet jag inte men i stora hela så är helgen klar. Inga stora frågeteckan iaf och de är grymt skönt. Sen så får jag se vad som händer och sker med tiden som är över och mellan dessa planer. Kan ju inte bli bättre?! Det är så skönt då de är saker som är spikat istället för att ha dötid, ne nu väntar en dusch.

Le och vinka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo