19/4 - 2016

William ha fått sig ett IKEA kök förra veckan och han lagar mat hela tiden. Dock lite småsnål med det där att bjuda men de kommer väl. Micrar både kaninen och Teletubbies Po (den röda filuren) om och om igen. Sötis. Tanken var att han skulle få ett sånt kök i present då han fyllde år men IKEA hade tagit bort det från sortimentet precis lägligt vid hans födelsedag.. Men nu har de kommit tillbaka i sortementet igen men blev taggad av en vän i ett försäljningsinlägg på fejjan, tack så mkt! Vi slog till direkt och W fick sig sin present i efterskott :).
 
I söndags blev Filip döpt :). Så nu kan inga demoner ta mina guldgossar! Men hur som haver så blev de tyvärr inte präsen som döpte W och vigde oss, som vi hade önskat. Han är ju pensionär och hade tyvärr inte vägarna förbi vännäs den här veckan då han bor i sundsvall eller nått åt de hållet. Men de gick ju bra med kvinnan vi hade istället! :) Filip skötte sig snyggt. Ända gången han sa nått var då prästen satte han på dopfuntens sten, haha förståligt :P. Sen tyckte både Fadder Ida och prästen att han va en tung buse, haha! Iknow he is a fat one.
 
Vi bjöd på fika efter ceremonin och smörgåstårtan vi beställde från jobbet (Ica) va ju gudomligt god (bäst för dom liksom haha ;) ) kan jag tycka och även gästerna verka digga den också då de inte va så mkt kvar i slutet ändå. Och tack alla som kom och alla fina presenter! Samt tack Ica för att ni gjorde smörgåstårtan så god. 
 
Bäst att dricka upp kaffet innan det blir pissljumet. 
 
Peace! 
 
Första måltiden han lagade blev de grillad kanin. Nu är han som sagt lat och
micrar kaninen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo