28/4 - 2016

Jag och barnen tog oss till och från Ica med bilen oskadda med alla varor för veckan. För den som undrar sen förra inlägget.
 
Jag var helt säker på att de va BVC idag, men de va ju igår! Vilket jag lägligt kom på igår morse! Vi hann dit i tid iaf och allt såg bra ut med lilleman!  
 
Idag då? Ja både tråkiga och roliga saker ha hänt. Men tycker att jag bara ska dela med mig av de roliga, roligare så ☺️. 
 
Lämnade W på dagis med bilen och sen rullade jag och Filip till stan för massa köp-ärenden som avslutades med fika/matpaus hos mamma, Iofs sålde jag en grej också, så de va inte bara slöseri idag! ;) Jacka, klädpaket och ett litet klädsett till F. Dock blev jag lite besviken på klädpaketet faktiskt. Några få guldkorn/fina va de i den iaf, men trodde de skulle va fler. Gav inte så mkt för de så de få väl va. W fick sig en vindfleece och täckjacka+ byxa (de jag nämnt tidigare) och jag en uggletröja och ett par vardagsskor. Både hämta och lämna paket då vi kom hem. Paketet jag hämtade ut innehöll ne skaljacka åt W. Hur fin som helst, har suktat efter en sån länge men folk tar ju överpriser på dom.. Men vann en auktion på tradera till ett helt okej pris! :) Säljaren hade lagt i en handskriven lapp som de kort och gott stod att hon hade skickat med vindfleecen som hörde till jackan som en överraskning! Vissa är ju ba för snälla och gulliga! 😙 Så nu står jag/W med EN skaljacka och TVÅ vindfleecear i samma storlek, haha! Som det kan gå.  
 
Ja och sen ha barna också fått nytt till sommargarderoben, matchande t-shirt och body 👌. Mkt köpt idag men det är sånt som behövs, kanske inte sakerna till mig kanske men barnas saker. Och vilken tur att jag gilla att spendera päning dåra.
 
Peace!
 
 Som gjord för mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo