25/4 - 2016

Hihi fått lite post idag som innehåller saker till småpojkarna här i hushållet och mer kommer 😁. Haha nemen två till saker borde komma nu i dagarna. Undra vad brevbäraren tror om mig egentligen?.. Han kan iaf inte tro sämre än sanningen, frun är shoppaholic.

Filip ska på BVC på torsdag och jag får föräldrapenningen så dagen kommer att spenderas åkande runt i bilen på olika stället och möta upp folk och byteshandla lite både före och efter BVC 😉. Ha som tillkommit några efter senaste inlägget, hehe. Som sagt den där klockan och dom där tatueringarna kommer aldrig att bli av de närmaste månaderna.. Har bara mig själv att skylla på så ska egentligen inte klaga, men kan som inte låta bli att klaga lite grann iaf känns faktiskt lite bättre, haha!

Och sen vad är det här för väder? Va ju solit och fint för nå dagar sen ju, och nu snö! Massa snö för den delen. Hade ju tänkt ta bilen och veckohandla, men den ha sommarsäck och vet som om jag törs ta den nu ifall nått skulle hända. Är ju iofs inte långt till Ica men man vet ju aldrig. Men samtidigt är jag inte så sugen på att promenera dit heller, med tanke på både vädret och vagnen rymmer tyvärr inte så mkt med båda barnen i. Hmmm. Måste dit hur som för att handla dagens middag för vi ha som inget riktigt grejer hemma för att kunna göra nån passande måltid. Aaah men vi ser väl hur jag tar mig dit! Först och främst måste barnen vakna 👍🏻. Iaf den stora. Så ha som en stund till på mig att lista ut nått sätt.

Peace! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo