12/ 4 - 2010

Första skoldagen är avklarad (för ett tag sedan) och så himla farligt var det inte. Va väl mer lärarna som tyckte de då alla pratade med alla istället för att lyssna på lektionerna. Bara 3 veckor kvar till praktik i 5 veckor med bästaste Linis! Efter skolan vart de en subway med Linis och Pålle, mums!

Kan erkänna att jag höll på att dö då killen i kassan på nattöppet sa att klubbjäveln kosta 7 kr istället för 2. Hade bara 2 kr i kontant han tänka väldigt mkt på den lilla stunden, bla om jag skulle va tvungen att betala med kortet. INTE ALLS KUL! Men de tyckte nog han, Pålle och linn x).

250 kr rikare då jag har slavjobbat för pappa att byta från vinterdäck till sommar på 3 bilar. En gjorde jag gratis för tack för hjälpen då Peter ha skjutsat mig så pass mkt förra året. De från hyresgästerna blir på onsdag :). Fick som 100 kr för pappas bil :D. Trodde de skulle bli ettgratisjobb för alla gånger jag har lånat pengar av han men icket! Blir att fara till han då jag har lite att göra framöver, då jag får lättförtjänta pengar för de kungliga arbetet jag gör ^^.

Höres imorgon! Orkar inte lägga in bilden på halsbandet idag :].

Le och vinka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo