25/1 - 2016

Jahapp igår blev man ett år äldre. 24 bast är jag nu. Fick en dammsugare av mannen och barnen som jag hade önskat mig, tack så mkt! <3 Hade annars en lugn dag då jag inte hade nått fika och kommer inte ha nått heller så jag är nöjd! Åt max's chickennuggets (dom som finnsi frysdisken på ica) och pommes till lunch och några glas cola till de så jag va mer än nöjd! Syster + familj och mamma kom kring middagstid och bjöd på middag - sushi. Ha aldrig riktigt varit ett fan av sushi men dessa va helt okej faktiskt! Skulle kunna äta det fler gånger! :)
 
Idag började Micke och jobba igen efter typ en månad hemma, vilket innebär att de är första dan jag är ensam med båda barnen. Och än så länge går de bra ;). Vi ha fått i oss frukost, tagit en promenad med hundarna och nu fått i oss en lunch, och nu sover William gott! Multitasking då jag sövde honom må jag säga, satt och ammade Filip på golvet (då han kom på att han va hungrig dirr efter lunchen va uppäten) medans jag strök William i ansiktet som jag brukar göra då han ska sova och båda barnen var nöjda med de! Lite trixigt men de gick.
 
Imorgon börjar William dagis igen efter typ 1 1/2 månad. Då äre 15h i veckan som gäller :). Kul för han att få va med sina kamrater igen! Så ikväll blire att plocka ihop dagisväskan igen!
 
Nu när W sover ska jag passa på att avnjuta en kopp te och äta några kakor. Bäst att passa på att fika godsaker då han sover, annars få man aldrig behålla de ;).
 
Hooj! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo