21/8 - 2014

Haha det där med att de va färdig shoppat, kommer till de sen.. Men från och med NU äre de. Nu blire att spara sakta men säkert till en eller två tatueringingar! Vill iaf ha den ena gjord så fort som möjligt egentligen, medans den andra ska jag fundera lite mer på. Men jag önskar mig själv lycka till med att spara, är som ni kanske ha listat ut ganska dålig på x).

Dagen i ära ha varit fullspäckad med ett tredje besök till stan denna vecka. Denna gång vare lunch och fika med Ida, Maria, Viktoria (hälften av dom vi gravidfikade med på mekka i vintras) och våra avkommor. Men iaf vare jätte trevligt att träffas och se knoddisarna :). Sen drog jag och Ida på Bobbys loppis och givetvis fynda jag lite grejer som jag inte kunde låta bli.. Men mkt för pengarna iaf! Och ja de va några ugglegrejer till William.. ;) Kan ju tillägga att de är min nya favvo loppis! 

Spännande, vi ska testa och se om Wille kan/vill sova i sitt rum inatt. Vore inte helt fel om de fungerar :). Håll gärna en tumme eller två att de funkar.

Hääj dåå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo